Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
29.11.05 21:08

Ahoj holky,
tak jsem se dnes byla podívat v metropoli na Zličíně po nějakých těch kalhotech. Bohužel to nedopadlo zrovna nejlíp :( V C&A jsem si vybrala takové celkem pěkné manžestráky asi za 1200, ale měli poslední velikost 34 a ta je mi malá :( a ty ostatní modely byly skutečně otřesné :roll: :?
Ptala jsem se i v dalších různých obchodech, ale většinou nikde nic těhu nemaj. Pak jsem taky byla v Puntanelle, ale tam zas, když byl dobrý střih, tak měli jen svítivě oranžové - no prostě hnus :? 8O :evil:
Ty kalhoty z Tveretu vypadají dobře, ale já chodím oblíkaná spíš sportovně, takže by se mi asi k současnému ostatnímu oblečení moc nehodily :( ale asi tam maj dobrý věci, skouknu to :D
A taky, když už jsem byla v té Puntanelle, obkoukla jsem kočárky a paní prodavačka mi sama řekla, že vzhledem k tomu, kdy mimčo čekáme a taky, že bych chtěla lehký kvůli schodům, MHD atd a taky aby vydržel co nejdýl, jsou nejlepší kočárky Jané (ty kombinace) a taky Inglesina, ale ty ceny :roll: :( (kupodivu mi je poradila přesto, že třeba od Jané nemají kočárky žádné :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
30.11.05 12:35

Ahoj kočky. Možná si už pamatujete, že já jsem ten „chudák“ kterému je špatně snad za vás všechny dohromady od prvního týdne a žádné zlepšení neočekávám (moje maminka také problinkala celých 9 měsíců). Ale představte si, že se mi včera večer asi na 40 minut udělalo úplně dobře. Srandovní je, že zatím, co Vás zneklidňují nevolnosti, já se včera vyděsila, jestli se něco neděje s miminkem, když se najednou cítím jako před dvěma měsíci - úplně netěhotná. 8O Vůbec jsem nemohla usnout. No, naštěstí (toho bych se nikdy nenadála, že to takhle řeknu) se mi zas kolem desáté udělalo zle a já jsem mohla klidně spát - teda kdyby to jen s tou nevolností šlo. :D No, uznejte - není ten svět absudní? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.11.05 12:48

Nevolnosti

Ahojky,
mluvíš mi z duše. Včera mi po většinu dne bylo dobře a já se bála, a když se mi večer udělalo standardně špatně, oddechla jsem si, je to opravdu ironie :-).
Mám to štěstí, že zatím nezvracím víc jak 1× za týden. Ale špatně mi je od rána do večera. Nemůžu jíst, tak se mi k tomu přidává jetšě nevolnost z hladu.
Držím palce, abychom to všechno vydržely!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.11.05 12:58

Kalendářík

Prosím o radu - jak to udělat, aby se mi zobrazil kalendářík? Stahla jsem si jeho HTML kód, dala ho v nastavení do podpisu a objevuje se jen jako text :-(

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
30.11.05 13:15

Josefka - tak to je opravdu svým způsobem vtipné :D No, mě bylo až do 12tt taky blbě a hlavně jsem byla pořád unavená, bolely mě prsa, atd. No a po 12tt najednou pohoda. Už dva týdny se cítím tak, jako před tím, než jsem otěhotněla. Taky mě to z počátku vyděsilo, jestli je mimís v pořádku. Ale pak jsem si řekla, že po 12tt už začínají nevolnosti a únava ustupovat a že to je asi normální. Neznamená to, že když tvojí mamce bylo špatně celých 9měsíců, že bude i tobě (i když tyto věci bývají dědičné). Moje mamka mi vždycky tvrdila, že budu stejná jako ona, takže až budu chtít otěhotnět, stačí, když na mě přítel hodí trenky :D Ona tak otěhotněla vždycky. No a mě to trvalo 14 měsíců… (a nestačilo jen hodit trenky :twisted:) Takže třeba ta dědičnost nebude tak silná ani u vás :D
Karlinda - myslím, že před tím kódem musí být tak to zkus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gio
205
30.11.05 13:15

Karlindo zkus ten pseudo HTML. Je tady v diskuzích celý návod jak to udělat, když ti nebude fungovat ten pseudo (prostřední).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
30.11.05 13:19

Ahoj holky, ani se vám nedivím, že jste se lekly, že se vám zázračně udělalo dobře. Já jsem se zas lekla, jak mě přestaly bolet prsa - už je to dýl. Teď už mě pobolívají jen lehce, nebo spíš jsou takové citlivější. Tak mě hned napadlo, že je asi něco špatně. :) Vše je samozřejmě v pořádku.
Chytrá kniha píše, že po prvním trimestru většinou nevolnosti odezní (pokud tedy nějaké byly), tak se pak nelekněte, pokud vám nevolnosti přestanou. Tělo už se adaptovalo na těhotenství a HCG už tak prudce neroste jak na začátku. Tak asi proto.
Kámošce bylo špatně až do 16 týdnu. Pak ji to přešlo. Chvíli byla nervózní, ale radost nad tím, že se může najíst převážila. Protože už ji doktoři strašili s nemocnicí. Dost hubla.
Tak přeji pohodu a klídek. Sama na sobě pozoruji, že jsem teď přecitlivělá, což mě občas štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.11.05 14:50

Koukám, že jsme na tom všechny podobně, to mě těší :) .
Taky mám momentálně odpor k jinak milované zelenině (veškeré). Ale paní doktorka říkala, že to nemám přemáhat, protože zelenina je těžká na trávení (a zhoršuje zácpu a nadýmání). Tak jsem ráda.
Kvůli jídlu jsem se dost stresovala, zhubla jsem cca 2 kila a bojím se, že se neživím dostatečně. Mám hroznou chuť na sladké věci. Tak jím převážně čerstvé ovoce, jogurty, přesnídávky, džusy a dětská pitíčka jako Kubík. Prý to je v pořádku.
Jak se Vám jí a co nejnáz dostanete do pusy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
30.11.05 15:24

KARLINDA: nechci provokovat, ale mě se jí pořád úplně skvěle a prakticky všechno :lol: akorát mi nějak přestala chutnat čokoláda, což je pro mě-čokoholika vážně záhadou. Ale občas se přemůžu :wink: Z divných chutí na mě přišly akorát zavináče - nikdy předtím jsem je nekoupila, jedla jsem je kdysi dávno jednou u našich a vůbec mi nechutnaly. Teď už jsem snědla dvě skleničky a chystám se brzo na další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.11.05 15:54

Ahoj Těhulky, nedá mi to abych se nepřidala. Chutě se mi změnili. Milovala jsem rozpustnou kavu s mlekem. Ted když ji cítím, zvedaj se mi kufry. Začali mu desne chutnat hamburgery 8O :oops: a vubec rychle obcerstveni. Musim se drzet na uzde, to nejde a vím, že je to nezdravé. Jinak je mi tak nejak standardne blbě po všem, snad je cerstva suchá houska (ale po te me zase pali žáha) takze si nevyberu. Snad se to spravi..... jsem ve 14 týdnu… a nebo s tím smířim, že mi takhle bude až do května.....ale co bychom pro to malé nevytrpěli, že mamči :D. Co týká nálad, zaznamenávám výkyvy. Co mě dříve připadlo u manžela vtípné, myslím tím jeho poznámky např. k provozu domácnosti a přešla bych je s usměvem, nyní pro to nemám pochopení a jsem podrážděná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.11.05 15:55

Ahoj Těhulky, nedá mi to abych se nepřidala. Chutě se mi změnili. Milovala jsem rozpustnou kavu s mlekem. Ted když ji cítím, zvedaj se mi kufry. Začali mu desne chutnat hamburgery 8O :oops: a vubec rychle obcerstveni. Musim se drzet na uzde, to nejde a vím, že je to nezdravé. Jinak je mi tak nejak standardne blbě po všem, snad je cerstva suchá houska (ale po te me zase pali žáha) takze si nevyberu. Snad se to spravi..... jsem ve 14 týdnu… a nebo s tím smířim, že mi takhle bude až do května.....ale co bychom pro to malé nevytrpěli, že mamči :D. Co týká nálad, zaznamenávám výkyvy. Co mě dříve připadlo u manžela vtípné, myslím tím jeho poznámky např. k provozu domácnosti a přešla bych je s usměvem, nyní pro to nemám pochopení a jsem podrážděná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
30.11.05 18:54

Mě taky špatně není. Jak už jsem psala, na začátku těhotenství jsem měla nutkání jíst stále ryby, kvanta ryb. Pak mě to přešlo a furt jsem jedla rajčata, papriky, okurky … Ale stále mi chutnalo i maso. Teď poslední dobou mi maso nejede a dokonce i moje velmi oblíbená játra mi nechutnají. Ryby také ne. Tak nevím, asi ze mě bude za chvíli vegetarián. Jediné co jím, tak občas plátek či dva šunky. Jinak se pasu na ovoci, zelenině. Také pomazánkové máslo a sýry teď zbožňuji. A jak tu psal někdo s čokoládou, tak otěhotněním jsem na ni zázračně přestala mít chuť. Před otěhot. jsem měla velmi ráda hodně hořkou čokoládu. A teď nic. Tak jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
30.11.05 19:20

Ahojky děvčata. Též přidám něco do soudku :-) Ačkoliv jsem trpěla těžkým zvracením, nevolnostmi, teď kolem 10. týdne je to už skoro fajn. Tedy nezvracím. A to jsem měla strach, že budu hubnout (ono už těch 53 bylo na pováženou) a olééé, dnes jsem se vážila a přibrala jsem za dva týdny dvě kila!! A to moje maminka se mnou prožila zvracením celých 9 měsíců a naposledy blinkala den před porodem. Takže naštěstí dědičné to nebylo. Jinak co se týče chutí, ačkoliv se můžu najíst poprvé nejdříve kolem 12. hodiny, nesnídám…tak pak tláskám co se dá. Je pravda, že výběr je zatím omezený. Nesnesu kořeněná jídla, cibuli, česnek ani nic, co obsahuje některé druhy zeleniny…takže i s vařením je potíž. Naštěstí můj milý to chápe a když má chuť na něco pikantního, udělá si to sám. Odpoledne mě naopak chytají žravé pocity, musím pořád něco jíst. Naštěstí mohu ovoce, ale nechutná mi vůbec mléko, nemusím jogurty. Občas „zahřeším“ malinkou kávou s mlékem. Musím pořád smekat před přírodou a tím zázrakem zrození. Moje tělo se připravovalo totiž na otěhotnění cca 1 rok dopředu. Na začátku málo pozorovatelné a postupem času velmi zřetelné signály. Přestalo mi např. chutnat pivo (a na to jedno jsme si vždy rádi zašli), nesnesla jsem jakýkoliv alkohol, nesnesla jsem ani decku vína, začala jsem cítit bytostný odpor k lékům a celkově jsem cítila, že má doplňovat vitamínky. Je to skutečně úžasné, mimíšek pomáhá mamince, aby ho v pořádku a bezpečí nosila pod svým srdcem. Akorát si nejsem jistá pitným režimem…piju docela málo (celý život s tím trochu bojuji) a piju teď čaj (zelený a černý), tak 1 velký hrnek denně plus džusy. A trošku mám výčitky kvůli té kávě, takže si ji dám opravdu tak jen třikrát týdně, když už mám velkou chuť. Co myslíte? Nevíte, zda je čaj či káva v takovém množství škodlivá? Jo a ještě mám ohromnou chuť na pizzu a ty sýrové bulky v fast foodu. Taky ohromně „nezdravé“, ale říkám si, že tělíčko si už řeklo tolikrát co potřebuje, tak mu věřím. Co pijete vy? Zvýšily jste pitný režim? Berete navrch vitamíny typu Materna, Mammavit atd.? Přeji vše dobré a těm, kterým není dobře…věřte, že bude lépe. Ať bříška v pohodě rostou a prospívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.12.05 07:02

Tady taťka jednoho malého Krtečka. Včera jsme byli s mamčou na UTZ a já byl u toho. No nádhere. Malej sebou šil. Paní Dr. mu říkala „Já jsem ráda že jsi tak veselý, ale já tě potřebuji změřit.“.. :D
Mamka je ve 13+4tt podle UTZ. A přikládám jednu fotku. No celý taťka

http://www.ntr23.net/…k/mimik2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
1.12.05 09:00

Ahoj,
právě jsem se vrátila od doktora - náš medvídek už má 7 cm, srdíčko mu krásně ťukalo a pěkně s sebou mrskal :D :D 8)
Bohužel měl ale můj lékař tiskárnu v opravě, takže fotečku nemám, tak příště :wink:
15.12. jdu na ty genetické testy, tak doufám, že vše bude v pořádku, i když vím, že pokud vyjdou pozitivně, ještě to vůbec nic neznamená. Musím prostě věřit, že vše bude ok :)
Taky jsem se ptala, jestli by se mnou někdy mohl přijít manžel, tak říkal, že jo, ale že nejlepší by bylo hned příště, protože to bude zřejmě naposledy prcek vidět celý, tak aby z toho manža něco měl, že pak už budou vidět jen jednotlivé části :roll: Hned jsem manželovi volala, tak souhlasil, moc se na to už těším a jsem zvědavá, co bude říkat na medvídka :?: :D
A co je nového u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital