Poradna duly
Jana Čurdová
Markéto182 , jak probíhají přípravy na svatbu? Jestli se nemýlím, tak už bude nějak za chvíli, nebo ne?
Ta Anonymka pro Marketu182 jsem byla já Josefka , jsem doma a nemůžu si vzpomenout na heslo ![]()
Ahoj těhulky,
dlouho jsem tu nebyla, jsem účetní, tak toho bylo v práci až nad hlavu a doma jsem byla ráda, že konečně ležim…
Už 3 dny cítím pohyby. Včera večer se to podařilo i manželovi. Musel si teda chvíli počkat, než se drobkovi chtělo, ale stálo to za to, fakt ho to dostalo, ty malé kopanečky od našeho mrňouska ![]()
Konečně si opravdu připadám těhotná ![]()
Genetické testy mi dopadly v pohodě a 13. v pátek jsem objednaná na podrobný UTZ do Prahy, tak jsem zvědavá, jestli už mi řeknou, co budeme mít??
Tak my ještě pohyby nepociťujeme, ale asi přijdou každým dne, když jsi asi o deset dnů ode mě.
Včera jsme byli v TESCO a mají tam velký výprodej textilu i pro mimi, takže jsme koupili takové hezké tričko vel. 56 za 80,–. Původní cena 290,–
Mají tam i Body atd.
A v IKEA prádelník, ze kterého uděláme přebalovací pultík. Vyjde to nakonec levněji než přímo přebalovací pultíky, má hluboké zásuvky, a hlavně je větší.
My máme pohyby už od Silvestra! Nejdřív jsem pochybovala, jestli to už může být ONO, ale je
včera se jeden šťouchanec podařilo zachytit i mámě, byla z toho naměkko…
Ahojky, tak já jsem už dva dny večer cítila takové jakoby možná pohyby, ale necítila jsem je rukou. Včera večer nic, ale je fakt, že jsem hned padla a usnula. A dnes ráno, když jsem se protahovala, jsem se otočila na záda a najednou mi 3× nadskočilo malinko bříško. Tak jsem tam hned dala ruku a cítila jsem to i rukou. Pak to přestalo. Tak si říkám, že možná to mohlo být ono, ale jelikož nevím, jak to má vypadat, tak si nejsem jistá. Zdá se mi to ještě brzy. Tak jsem napnutá, jestli se to bude opakovat večer nebo ráno.
Ahoj holky,
i když už k vám nepatřím,tak mi to stále nedá a nakukuji k vám,abych věděla,jak se vám daří.Gratuluji k tak krásným,velkým a hlavně kopajícím bříškům.Přeji vám hlavně hodně zdravíčka pro vás i pro miminka v bříšku a ať vám to v červnu dobře dopadne.
Já pořád ještě čekám na svou první MS po revizi a pak už jen 2 další a bude ze mě snažilka.A pak určitě brzo brzičko těhulka…
Ahoj
michello -ahojky,prosim Te,mohla by jsi mi rict,jaky TIP ty skrinky jste koupily,co z ni budete delat prebalovaci pultik?Hledam na strankach IKEA a nejak se nemuzu dopidit.Doma mame malo ulozneho prostoru,tak take hledam nejakou hlubsi komodu,ty co nabizeji firmy,ktere se tim zabivaji jsou malo hluboke a prijde mi,za velke penize nic moc. Tak bych byla rada,za jakoukoliv radu,kde poridit levneji. Diky Petra
Ahoj holky,
co se týká IKEA skříněk, maj opravdu velký výběr komod se šuplíky, ale žádné s dvířky a poličkami. Přijdou mi mnohem praktičtější ty poličky, kde všechno přehledně vidíš v komínkách, kdežto v šuplíku nevidíš nic… (teda alespoň některé věci myslím je lepší mít v polici, ale je to každého věc…)
Já taky řešim úložný prostor v našem pidi bytě. Kdybyste náhodou narazili na komodu - skříňku s policemi za rozumné peníze, dejte mi prosím vědět. Díky
Tak ten prádelník v IKEA se jmenuje BIALITT, stojí 1690,– a nahoru nechám v Baumaxu nařezat ty desky dle nákresu a doma to smontujem. Ta deska bude na ten prádelník jen položená a zespodu budou zarážky aby to po tom prádelníku neklouzalo ale bylo pevné a jak dítě odroste, tak se deska sundá a prádelník zůstane a v dětském pokoji se určitě bude k něčemu hodit.
http://www.ikea.com/…09054_S4.jpg /> http://www.ntr23.net/a/ikea.gif
A do těch šuplíků se dá ještě dokoupit
a šesti krabic KOMPLEMENT za 299,–
Marketa 182 Přiznávám, že mám postavu, jak když podle ní v CA šijou - velký zadek a mohutná prsa
a nosím normálně vel. 42 a taky, že jsem nic konkrétního nesháněla a tak mne překvapilo, že mají alespoň něco. Možná až dojde na lámání chleba a já si na jisto půjdu pro kalhoty, taky spláču nad výsledkem. Bohužel je mi zatím tak špatně, že výlet do Prahy plánovat nemůžu a spekuji nad tím, že si doma něco sama přešiju a upravím.