Poradna duly
Jana Čurdová
Jůůů, holky, taky bych chtěla přebalovací pultík. Muž říkal, že to nebude potřeba, že budu přebalovat na stole. Je pravda, že sestra také neměla na přebalování special stolek, ale taky je pravda, že měla po celé ložnici plínky, potřeby atd. Tak nevím…navíc máme malý byteček, kam se to vleze. Musím muže nějak motivovat, šikovný je dost, ale nechce se mu ![]()
Jsem ráda, že se řeší podobné problémy, to už vypadá, že se nám všem začíná dělat líp. I já mám občas světlé chvilku, dokonce tak, že jsem navrhla manželovi naplánovat dovolenou. Jelikož čekáme první dítě, mám eposlední šanci si vyrazit sólo a neřešit, kam s miminkem, co když na dovolené dostane průjem a pod. Já se na dovolenou s dětmi moc těším ale je pravda, že to bude prostě úplně jiné. A tak jsem dala za úkol vymyslet poslední dovolenou ve dvou. Jak to řešíte vy? Poletíte jako celebrity s bříškem někam k moři, nebo si vyjedete do hor nebo snad jen tak se procházet po nějaké lázeňské kolonádě?
Josefko - dovolená, haha
nás čeká rekonstrukce celého bytu a do toho v březnu ještě svatba! Na svatební cestu pojedeme asi do blázince ![]()
No holky ja taky na dovcu nemam ani pomysleni, svatbu mam v unoru,takze po svatbe se zacnu soustredit na mimi,spousta shaneni,lehka prestavba v byte,aby to do porodu vse bylo. Loni jsem si dovolenejch uzila,tak ted mam na par let utrum
Peta28
No, já teda na dovolenou taky pomyšlení nemám. Jsem stále dost unavená a navíc mě unavuje tchýně s tchánem, ani o tom nemůžu mluvit, jsem okamžitě rozčilená, už z nich prostě nemůžu a ten můj „trouba“ - tomu to teda ale vůbec nedochází
![]()
Asi bych celkem ráda jela na nějakou dobu až budu na mateřské k rodičům na Šumavu vyvětrat si hlavu a odpočinout, teda ještě než porodím a pak v létě s mimíškem taky…
Tak my asi pojedem v březnu na tři dny přes víkend na naše zamilované místo do Bavorských Alp. Už tam pojedeme asi po šesté.
Ahojky holky,
dovolenou Vám všem vřele doporučuju. Já se také na svou těším. Odjíždím teď o víkendu na týden do italských Dolomit. Taky naposledy vytáhnu lyže a užiju si hor a krásného sluníčka. Lyžování mám povoleno od doktora a tak se už moc těším. Hlavně, že vypadnu z práce. Jinak mi doktor říkal, že teď mezi 4 až 6 měsícem těhotenství je nejlepší doby na dovolenou.
Včera jsem byla no kontrole a vše je v pořádku a test na vrozené vady mi taky vyšel negativně, tak teď budu na sebe jen dávat pozor a užívat si volna.
Hlavně se nenechte nikým ovlivňovat, my sami přece víme nejlíp jak se nám daří a jak se cítíme. Já jsem taky musela poslouchat hodně negativních ohlasů na to, že jedu lyžovat. Ale já lyžuju od 3 let každý rok a vím co si můžu dovolit.
Minulý víkend jsem byla na horách a bylo mi fajn, jako bych se s lyžemi narodila. A ani mi to vůbec na bříško nevadilo. Krásně jsem si psychicky odpočinula.
Tak se tu mějte a já si jdu užít týden volna bez práce.
Veverča a Kotoušek 18tt
Ahojky holky,
já sice nemám červňátko 2006, ale mám červňátko 2004.
Chtěla jsem vám napsat, že lepší měsíc pro narození mimi jste si nemohly vybrat. Opravdu. Je to skvělý, je hezky, mimi nepotřebuje tolik oblíkat a všechno je fajn.
Doufám, že tento rok založím diskusi na téma „červňátka 2007“, máme to v plánu, tak snad to vyjde.
Moc vám všem držím palečky a užívejte klidu. Pa
![]()
Veverco , tak přeji hlavně kráááásné počasí a ať si skvěle zalyžuješ. Hlavně buď na sebe opatrná. Doufám, že tam nebudou nějací šílenci, kteří by tě porazili.
Verunko , tak to jsem ráda, že mi to mimi vyšlo hned na červen, když píšeš, že je to super. Držím pěstičky, ať se vám podle přání zase povede červňátko!
Pokud by některá z vás chtěla pokec, zkouším založit na xchatu místnost, která bude pro tyhle debaty stále on-line. Kdo chce najde místnost na Centrum.cz…Xchat…tam se zaregistruje a pak koukne do kategorie Pokec a klábosení a vstoupí do místnosti Těhule na pokec. Těším se na vás.
Jinak jsem 16 týden a termín zatím 29. 6. 2006
Jana
Ahoj holky,
za chvíli jdu na ten podrobný ultrazvuk ve 20. týdnu do Gennetu, tak jsem na to zvědavá a zároveň mám trochu strach, ale snad bude vše v pořádku, pak se ozvu ![]()
Petulko , já jdu na 4D ultravuk 19.1. (podrobný ultrazvuk ve 20. týdnu) a taky se bojím. Ale zároveň se těším, jelikož jsem velmi zvědavá, jak tam bude mimiš vypadat. Ale ten strach je velký. Tak alespoň víš, že v tom nejsi sama. Držím ti pěstičky. Určitě to bude v pořádku a alespoň zas uvidíš mimiška.
Ahoj Evičko,
díky za podporu, právě jsem se vrátila od doktora, viděla jsem naše miminko snad ze všech stran, vše je v pořádku, mám další fotečku do sbírky a bohužel jsem to nevydržela a nechala si říct, co to bude a budeme mít chlapečka
Manžel je fakt nadšený, hrozně si ho přál, tak to musíme dnes oslavit ![]()
Taky Ti přeju, aby Ti vše dobře dopadlo, budu na Tebe myslet ![]()