Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
459
13.1.06 16:33

Petulko , tak to je SUPER!!!! Gratuluji! Tak přeji skvělou oslavu. Jestli to bude u mě taky v pořádku, tak to taky oslavím. :) A jakpak se ti líbil váš chlapeček? :) Předváděl se alespoň pořádně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
13.1.06 16:36

Petulo, vím, že jsem hrozná zvědavka, ale jak je tvůj chlapeček asi velký? Měřila ti ho pan(í) doktor(ka)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.1.06 17:10

Ahoj holky, moc díky za gratulace, jsem šťastná :D
Evičko, doktor neříkal, kolik měří, říkal že váží asi tak 400 g a v té zprávě pro mého gynekologa jsem našla údaj, o kterém si myslím, že je délka, a to je 182,18 mm, taky mi ten doktor říkal, že podle ultrazvuku jsem těhotná 20+6, takže termín podle toho bych měla mít už 27.5., tak jsem zvědavá. Doufám, že to nebude malý obřík, abych neměla těžký porod, no hlavně, aby byl zdravý :D

• Citovat
  • Upravit
308
13.1.06 17:11

Ten anonym jsem já, zapomněla jsem se přihlásit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
13.1.06 20:26

Petulko , tak to máš tedy chlapečka už macka. Přeji ti přiměřeně velké mimi (stejně jako sobě :) ), ať se moc nenadřeš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
13.1.06 21:04

Tý jo…také gratuluji, Petulo. Myslím si, že můj mužíček též podvědomě sní o chlapečkovi. :-) Holky, já na 3D ani 4D nejdu, máme v nemocnici klasický, kde zatím toho není moc vidět, ale mě to neva. Hlavně, že se mimíškovi daří. Každopádně mi bylo kamarádkou doporučeno, že se klidně do Olomouce mohu objednat na 3D sama, že nemusím mít od doktora doporučenku. Ale neřeším to, mě nevadí, že mimíše neuvidím plasicky. Už se těším, až mi doktorka řekne, jestli je to holčička nebo chlapeček. Podvědomě tuším holčičku :-) Nemůžu se dočkat a všem to hrdě řeknu, tedy samo, kdo bude chtít. Ale zjistila jsem, že chcou vědět všichni. JInak děvčata, my na dovolenou nikam nepojedeme, akorát v březnu sestra s dětmi přijednou k nám na hory, tak s nimi pár dní strávíme, už se těším. Kopce máme za domem a jinak v létě to bude dovolená na „maltě“. Budeme totiž stavět domeček :-) Mějte se krásně, ať se daří vám i bříškům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
13.1.06 21:48

Ahojky holky,

moc všechny zdravím, zase jsem tady dlouho, tak musím napsat, co je nového? Jinak samozřejmě velká gratulace Petule k chlapečkovi. Holky moc vám závidím dovču, my letos asi už taky žádnou dovču nestihneme, možná si uděláme někdy prodloužený víkend, až bude hezčí počasí, ale letět nikam, to ne. Já mám hrozný strach z letadel, takže mimís by si to asi taky moc neužil.
Dneska jsem už konečně byla na kontrole a všechno je v pořádku, jdu na krevní testy, takže budu trnout, jestli dopadnou dobře.
Kdyby jste mě viděly dneska, tak si řeknete, že jsem prdlá, nevím proč se pořád bojím, že mimís není v pořádku, takže když mě sestřička změřila tlak, tak byl samozřejmě abnormálně velký, ale bylo to tím, že jsem se bála, pak mi ho změřila ještě po ultrazvuku a byl ukázkový, takže jsme se domluvili, že mi ho už bude vždycky měřit a po ultrazvuku.
Jinak po novém roce jsme byli na dovče na horách, ale já bohužel nelyžovala, teprve se to učím, takže jsem nechtěla riskovat samý pády. Ale bylo to tam super, máme to zamluvený i na příští rok, to jsem zvědavá, jestli to zvládnem i s mimčem -:)

Holky, co se vdáváte, držím palečky, aby svatba vyšla přesně podle vašich představ a užily jste si jí. Já když vzpomínám na svojí svatbu, hned bych si dala repete, bylo to super.

Zatím papa a opatrujte se Lenča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
16.1.06 08:34

hu

Musím se přiznat, že jsme si vůbec nevšimla, že jakýsi Chat (požvatlávání) je i na těhle stránkách. Takže hurá tam, kdo jste v práci nebo doma on-line a máte čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
16.1.06 09:42

Ahoj holky,
malá oprava údajů o mém miminku. Dneska jsem byla u svýho doktora a on mi vysvětloval údaje ze zprávy z Gennetu. Náš chlapeček teda váží zhruba 400 g - to je pravda, ale ten údaj, který jsem si myslela, že je délka mimča, teda 18 cm je prý obvod hlavičky a taky říkal, že délka mimi už se teď pořádně změřit nedá, vychází se z délky stehenní kosti apod. a to mám vše v normě, ba naopak o 5 dní větší a taky říkal, že i ty předchozí míry nebyly velikost (délka) mimča, ale od hlavičky ke kostrči. Každopádně říkal, že máme celkem pěkné velké miminko a všechny údaje jsou v pořádku :D
A co Vy, už máte nějaké novinky o Vašich miláčcích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
16.1.06 10:08

Ahoj Petulko,
když jsem se dívala do knížek, tak mimi má v 20 týdnu kolem 20 cm, takže možná má tvoje už i víc. Jinak ty rozměry se opravu měří od hlavičky po kostrč, protože nožky má pokrčené a taky s nimi dost mrská, tak ty by se měřili těžko. I je to vidět na ultrazvucích od mé doktorky, kde jsou ty dvě hvězdičky, jak to měřila. Hlaně, že to doktor řekl, že je vše v pořádku, to je nejdůležitější. Je vidět, že se miminku u tebe daří. :)

Já čím víc se mi blíží ten ultravuk (19.1.), tak se bojím. Včera večer se mi zdálo, že necítím vůbec mimiškovy pohyby i když předtím jsem je před spaním alespoň malinko cítila. Dokonce jak jsem psala, tak jednou i rukou. Ale to bylo jen jednou. Asi se zrovna mimiš překuloval. Vím, že do nějakého 24 týdne nebo tak je to cítit hodně nepravidělně, ale stejně jsem znejistěla. Myslím, že plaším zbytečně. Asi to dělají ty hormony, protože jsem jinak dost pohodový člověk a nic si moc nezabírám. Ale teď se to malinko změnilo.

Přeji všem hodně pohody!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
16.1.06 10:48

V sobotu nás naše Klárka poprvé kopla.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
16.1.06 10:56

Michello , gratuluji! A vy už víte, že to bude holčička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
16.1.06 11:09

měla by být, aspoŇ máme doktorku která je v tom machr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
16.1.06 11:44

Gratulujeme ke všem úspěšným kontrolám! :lol:
My jdeme zítra ráno k paní dr. na běžnou kontrolu a ve 14 hodin i s tatínkem do nemocnice na velký utz. Taky jsem z toho docela nervózní… Opičátko kope o 106, tak snad bude všechno v pořádku. Akorát se pořád nemůžeme dohodnout, jestli si necháme říct, co to bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
16.1.06 12:01

Ahoj. Tak koukám, jak si pěkně rosteme. Jeden čas se mi zdálo, že mám nějak velký pupek (nepřibrala jsem zatím nic) ale když si v břichu představím 20 cm miminko, tak by klidně mohlo být i větší :lol: Příští týden jdem na UTZ a pokud to půjde, necháme si říct pohlaví. Taky jsme to zvažovali ale alespoň víme, jak pak o něm přemýšlet. Ale nikomu to neprozradíme.
PS: Blinkající ikonku zatím měnit nebudu, je mi stále stejně a někdy i hůř ale už si zvykám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí