Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud to nepřinesou dneska, můžeš si to nechat doručit znovu, v jiný termín. Ale musíš si to s nimi domluvit.
Pokud to ne doručí z technických důvodů. Tak zkouší druhý den. Jinak bych zkusila si domluvit opakovaně doručení
@Anonymní píše:
Zdravím. Dnes celý den čekám na balík, který má 26kg.. ( objednávka z alzy, veze Česká pošta- balík do ruky)Čeká jsem od ráda, teď přišla SMS, že balík nebude doručen z technických důvodů, pak v avizovanem terminu.
Prosím, jak dál postupovat? Přijde to ještě dnes, nebo to dají na poštu a já budu muset tahat 26kg??? Službu balík do ruky mám zaplacenou… dík
Ten termín ti uvedli, pokud tomu dobře rozumím.
Podívej se na web České pošty a dohledej si tam trasování zásilky dle čísla. https://www.postaonline.cz/
Jinak nevím proč, ale Česká pošta v avízu často uvádí nesmyslnou hmotnost balíku. Zrovna včera mi avizovali balík 10 kg, ve skutečnosti měl 3,5. A nebylo to tak poprvé, a ne, nechybělo nic.
@milami vzhledem k tomu, že je to postel a ještě nějaké spotřebiče si myslím, že to bude pěkně tezke. Čas mi nenapsali, nevím co teď s tím, četla jsem na netu, že lidem taky přišla ta sms a nakonec si sli po balik sami.. na poštu.
@Anonymní píše:
@milami vzhledem k tomu, že je to postel a ještě nějaké spotřebiče si myslím, že to bude pěkně tezke. Čas mi nenapsali, nevím co teď s tím, četla jsem na netu, že lidem taky přišla ta sms a nakonec si sli po balik sami.. na poštu.
tak obvykle v té první sms bývá telefon tak zkus zavolat
@milami píše:
Ten termín ti uvedli, pokud tomu dobře rozumím.Podívej se na web České pošty a dohledej si tam trasování zásilky dle čísla. https://www.postaonline.cz/
Jinak nevím proč, ale Česká pošta v avízu často uvádí nesmyslnou hmotnost balíku. Zrovna včera mi avizovali balík 10 kg, ve skutečnosti měl 3,5. A nebylo to tak poprvé, a ne, nechybělo nic.
Hmotnost mají podle toho, co jim tam udá podavatel.
@Anonymní píše:
Musíš urgovat dodání jak sis zaplatila. To vypadá, že se s tím pošťákovi nechce tahat.
@Anonymní píše:
Zdravím. Dnes celý den čekám na balík, který má 26kg.. ( objednávka z alzy, veze Česká pošta- balík do ruky)Čeká jsem od ráda, teď přišla SMS, že balík nebude doručen z technických důvodů, pak v avizovanem terminu.
Prosím, jak dál postupovat? Přijde to ještě dnes, nebo to dají na poštu a já budu muset tahat 26kg??? Službu balík do ruky mám zaplacenou… dík
Nevím jak daleko to máš od vratek k dveřím domů a jak daleko to má řidič od parkoviště na poštu, ale protože u nás má řidič větší dálku z parkoviště na poštu než k našim dveřím ![]()
Tak to řeším jednoduše pro obě strany.
Přijde mi sms, že mi bude doručen balík a je tam kontakt na řidiče, tak mu napíšu sms, můžeš mu klidně zavolat.
Ať nechá balík na zahradě a peníze najde tam a tam v obálce. Psa pro jistotu zavřu v ten den do ohrady. Přijdu domů, balík mám na zahradě, peníze jsou pryč a nemusím se ani já a ani řidič tahat s balíkem
@Anonymní píše:
Cas uz v sms nechodi, ale najdes ho pod tim sledovacim cislem na internetu primo na strankach posty, kdyz si vyhledas svuj balik.
Jinak ted posledni dobou se mi stavalo, ze balik mel bejt dorucenej, ja byla doma celej den a vecer jsem nasla jen listek ve schrance, ze jsem nebyla zastizena. Posledni balik nemel ani listek. Stezovala jsem si, ale je to k prdu. ![]()
@Anonymní píše:
No co by, počkáš, až ti to přiveze zítra ![]()
Kdyby sis to měla vyzvednout na poště, tak bys ti přišla smska, že to tam máš uložený.. Tohle je věc, kterou se budou snažit doručit, kdo by chtěl nechavat na poště postel
@Anonymní píše:
Si přes net požádej o opakované doruceni. Budu dneska tak zadat. ![]()
Zdravím. Dnes celý den čekám na balík, který má 26kg.. ( objednávka z alzy, veze Česká pošta- balík do ruky)
Čeká jsem od ráda, teď přišla SMS, že balík nebude doručen z technických důvodů, pak v avizovanem terminu.