Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
zajímavé, dceři ztratili doporučený dopis a musela to řešit ona, ne adresát.
No, ja mam ten pocit, ze ztracene rrsi odesilazel, neb adresat nema nic, kdezto poskozeni prijemce.
@Anonymní píše:
@jitka 11 moc Vám děkuji. Prosím Vás, je balík pojištěný tím, že tu částku mám uvedenou na podacím lístku? Výslovně jsem jim neřekla, že ho chci pojistit, platila jsem 159 kč. Jak se případně bránit, pokud se budou cukat? Předem moc děkuji!
Ano, přesně tak to je. Pojištění, pokud je to malý balík, tak je většinou na 500,– Kč. Vyjímka je, ikdyž je malý, tak je uvnitř něco cenného, tak to můžeš pojistit na víc.
Pokud se budou cukat, tak na ně pošli kontrolu. Oni si to rozmyslí. Ale já jsem se s tím zatím nesetkala.
Přeji, ať je vše v pohodě a peníze Ti dojdou co nejdříve.
@Anonymní píše:
@vokishka ne mě dnes řekli, že tam s tím poškozeným zbožím má jít adresát.(byť mě to taky překvapilo)
ale to je přece logické, ten poškozený balík má adresát přece, tak jim ho tam donese ukázat - co bys jim ukázala ty?
@dreamis píše:
Proc eshop prebral poskozenou krabici?
Přesně tohle mě napadlo taky, když jsem to tu četla. Většina eshopů má krabici olepenou lepící páskou, na které stojí, že pokud je zásilka jakkoliv poškozena, nemá zákazník (adresát) zásilku vůbec přebírat. A sám tohle přesně udělá???
![]()
Ahoj, moje známá řešila podobný problém. Bohužel e-shop ji řekl, že zboží špatně zabalila a že ji nic nevrátí. Vzhledem k tomu, že neměla fotky, jak byl balík zabalen, nic s tím nenadělala… Nešlo to přes poštu, už nevím, jaký dopravce to byl…
Otázkou je, zda e-shop bude ochoten reklamaci na poště podat.
Občas mám pocit, že v určitých případech se člověk práva nedovolá…
@stinga tak dnes se eshop vyjadril, ze na tu postu nemaji cas jit v te lhute dva dny od prevzeti. Nevim vubec, co ted mam tedy delat ![]()
@dreamis dnes se eshop vyjádřil, že na poštu v té lhůtě dva dny od převzetí nemají čas jít. Vůbec tedy nevím co dělat……
@Anonymní píše:
@dreamis dnes se eshop vyjádřil, že na poštu v té lhůtě dva dny od převzetí nemají čas jít. Vůbec tedy nevím co dělat……
Z jejich pohledu je jim to jedno, protoze zaplaceno dostali. Ty mas podaci listek ze jsi to poslala a posta ma informaci ze balik prevzali. Maji si to vyresit oni s postou a tobe vratit penize. Je to jejich chyba ze to prevzali. Obratila bych se na čoi.
@dreamis mockrát děkuji za informaci, takže mohu těžit z jejich chyby tím, že balík převzali. Zkoušela jsem na ně zatlačit, že by měli vrátit peníze, ale poslali mě do prčic…. Takže to bude o dohadování….
@rmot pošta od toho dává ruce oryč a monentálně se s nima eshop dohaduje
![]()
Pochybil však eshop, že balík převzali a i přes urgence tam nešli do těch dvou dnů, takže by mi eshop měl vrátit peníze…..
@Anonymní píše:
@rmot pošta od toho dává ruce oryč a monentálně se s nima eshop dohaduje![]()
Pochybil však eshop, že balík převzali a i přes urgence tam nešli do těch dvou dnů, takže by mi eshop měl vrátit peníze…..
Já, pokud slyším od lidí, že mají problémy se zásilkou, kterou poslali, tak jim řeknu, aby buď volali nebo psali maily. Po čase to pošta nebo soukromý dopravce vzdají, protože přeci ´oni nebudou pořád poslouchat ty stěžovatele´. Takže jim ty peníze pošlou.
Někdy se ale lidi na to vykašlou, protože, ´já to nemám zapotřebí, abych se s nima hádala´. A peníze můžu klidně oželet. ![]()