Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše:
@SarkaNovo Měl by být někde na papírech o zřízení Servisu24
Už to mám, moc a moc děkuji
![]()
Bezpečnostní kód je tuším na papíře úplně zvlášť od těch ostatních přihlašovacích údajů…
Nevíte někdo jak se vkládá na bankomatu čs do zprávy pro příjemce písmeno Z na klávesnici je jen y děkuji
Ahoj holky,
predne rikam, ze nejde o zadnou reklamu, nejsem zadny financni poradce ani nic podobneho…
Jedna se o to, ze mam ucet u CS, momentalne maji akci, ze pokud ja privedu nejakeho cloveka, co neni klientem CS, tak ziskame OBA (ja i nove prichozi) vedeni uctu (v zakladni verzi) na pet let zdarma… ![]()
V mem okoli nemuzu nikoho splasit, tak jsem si rikala, ze se poptam tady.
Jedna se o typ uctu za 69 Kč (volite tri sluzby zdarma, cokoliv navic platite…) Ja mam napriklad - internet banking, platebni kartu, kontokorent.
Ale platim vybery z bankomatu apod. (6 Kč), platby mezi bankami… Sluzby jdou navolit libovolne…
Kdybyste mela nektera zajem, budu rada ![]()
@chatwenna jéééj škoda že jsi nenapsala dříve zrovna v po jsem si založila ůčet u CS ![]()
Ahojky, kdys mam ucet a ho nepouzivam platise nejake penale???kdo vi??
@ovadek píše:
Ahojky, kdys mam ucet a ho nepouzivam platise nejake penale???kdo vi??
platíš poplatky, pokud na účtu nemáš dostatek fin. prostředků, tak to jde do dluhu, který po Tobě budou vymáhat. nejjednodužší je účet zrušit.
Ahoj, možná blbej dotaz, ale zajímalo by mě, zda lze vybrat z bankomatu u ČS 300,– Kč? Děkuji ![]()
@Kelly3 zkus to. Nově mají 500 kč, takže možná i ty stovky tam budou
max Tě to nepustí, že..
@martina.se No, zkusím to, ale jinak myslím, že Poštovní spořitelna dává 100,– ne?
@martina.se Pokud tam nebudou mít 200,– 500,– a vyšší… ale jinak souhlas, jinak než, že to člověk zkusí to nezjistí
ono dokonce ani nemusí mít ve všech bankomatech to samé.
Bohužel ne, ČS má v bankomatech pouze nominály v hodnotě 200,– nově 500,– a vyšší.