Chce ho dát k adopci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27247
2.5.10 10:14

Tak vše již bylo řečeno v předchozích příspěvcích…
Tvoje matka má podle mě veliký trauma z toho, že jí umřelo miminko a vybíjí si to na tobě. Měla by navštívit nějakou odbornou péči.
Tebe nikdo k adopci nutit nemůže, prostě to nepodepíšeš a hotovo.
Jak psaly holky existují azylové domy, kde můžeš nějakou dobu přebývat a tvůj přítel se zatím poohlídne po nějakém bydlení, což ostatně můžete dělat už teď.
Držím palce ať to dopadne co nejlépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.10 11:38

Isabellko asi tě nepotěším,ale tvá matka opravdu může pokud ty sama nic nepodnikneš společně s přítelem podepsat za tebe adopci.Je to nesmírně kruté a vůči matce dítěte nespravedlivé ale je to bohužel tak.Vím to z vlastní zkušenosti ,stalo se mi to samé ve tvém věku.Má matka si také myslela že pro mě dělá jen to nejlepší a i když je to již skoro třicet let, bohužel zapomenou nemohu.Psala sem to i jako přízpěvek u deníčku dala jsem dítě k adopci.Musíš to někomu říct,kamarádce,učitelce,komukoli musí to někdo vědět.Dnes existuje FOD který tenkrát ještě nebyl a i ty si pořád ještě promiň ohrožené dítě.Tam ti jistě pomohou,obrátit se na ně lze i bez souhlasu rodičů.Obrátit se na ně můžeš i přes pc.A na ostudu se vykašli,žádná to není a jestli tvá maminka nedokáže pochopit že se nemíníš dobrovolně vzdát svého miminka tak je to s ní dost na pováženou. Mnohem větší ostuda by pro ni byla ,kdyby se jednou rozneslo jak naložila s tvým miminkem.Přeji ti aby ti všechno dobře dopadlo ,budu držet palce.Ale opravdu to chce cokoli podniknout ne jenom čekat na porod.Moc by tě to bolelo a tady ani čas moc nepomáhá.

• Citovat
  • Upravit
1112
16.5.10 12:18

Nahlížím, jestli je něco nového,
Isabello nenapsala bys alespoň v krátkosti, co se u vás děje? Jste v pořádku? Pohnulo se to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
16.5.10 18:50

Ahoj.Musela jsem se taky přidat.Jde mi z toho hlava kolem.Ta tvá máma musí být totálně zdeptaná tím porodem mrtvého mimnka.Jinak prostě nechápu,že tohle může udělat vlastnímu dítěti.Je fakt super,že tady ostatní odepisovatelky takhle zareagovaly,Je vidět,že to nejsou jenom nějaká bludné klábosení,ale opravdu to je tady na místě.Super.Taky by mě zajímalo,jak jste na tom,Isabello?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
16.5.10 20:50

Teda holky teď jsem přečetla tuhle diskuzi a je mi z toho na nic,co všechno je možné… :-( Izabelo to mě moc mrzí,v jaké si situaci…Takhle by se žádná matka chovat neměla!!Ale uvědom si že je to jen tvoje miminko a rychle něco udělej,protože jak psala anonymka-dokud nejsi plnoletá a dítě nemá v rodném listě uvedeného otce automaticky přebírá zodpovědnost za něj tvá matka!! :roll: Takže radím co nejdříve vzít přítele a upalovat na matriku sepsat prohlášení o otcovství a poté můžete začít řešit bydlení…ale miminko už vám pak nikdo nebude mít právo sebrat!!! :srdce: Napiš co nejdřív jak jste dopadli a hlavně se nevzdávej,litovala bys do konce života.....Držím palečky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
17.5.10 21:00

Teď jsem si přečetla celou diskuzi a ja mi to líto.I já jsem kdysi byla těhotná v 16letech.Je fakt,že tvůj rodič o miminku vědět musí.Ale bez tvého dovolení miminko dát k adopci nemůže!Takže se neboj a běž si poradit na sociálku.Tam ti vše řeknou.
Doufám,že napíšeš jak ti to dopadlo.Držím ti palečky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.5.10 10:41

Ahoj holky, moc se omlouvám že jsem vám tu vůbec nedala vědět. Všichni jsme ok, za tři týdny se stěhujem do pronajatého bytu :-) , tak to snad všechno zvládnem. Už se moc těšíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
18.5.10 10:46

No sláva, aspoň jedna dobrá zpráva dneska. :kytka: . Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
18.5.10 10:51
Isabella píše:
Ahoj holky, moc se omlouvám že jsem vám tu vůbec nedala vědět. Všichni jsme ok, za tři týdny se stěhujem do pronajatého bytu :-) , tak to snad všechno zvládnem. Už se moc těšíme :dance:

Držím vám palce ať všechno dobře dopadne!

Btw. jak ti poradili na sociálce a co na to ve škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
18.5.10 11:16

Isabella: Ahojky, já si myslím, že nemá nikdo právo na to Ti říkat co máš a nemáš dělat… sice nejdi plnoletá, ale tohle mi přijde opravdu bezcitné.. :-( Skus se poradit s někým z odborníků, třeba tady na internetu na nějakou tu on-line poradnu, určitě Ti poradí, ale já bych se řídila asi srdcem, i když je to těžké… je to Tvůj život a Tvé miminko.. držím paečky ať to dopadne dobře.. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
18.5.10 11:22

jéé tak až teď jsem si všimla, že všechno dobře dopadlo.. :potlesk: tak držím palečky, ať se tak daří i nadále :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.5.10 11:33
Isabella píše:
Ahoj holky, moc se omlouvám že jsem vám tu vůbec nedala vědět. Všichni jsme ok, za tři týdny se stěhujem do pronajatého bytu :-) , tak to snad všechno zvládnem. Už se moc těšíme :dance:

No super, určitě to zvládnete. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
18.5.10 12:34
Isabella píše:

Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
18.5.10 15:09

Isabello paráda, to mám radost, že se to pohnulo!
Neboj se tu klidně ozvat, kdyby sis zse s něčím nevěděla rady, vždycky ti tu někdo poradí.
Držím palce, ať všechno dobře dopadne a za chvíli si užíváte radosti z miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myshka
18.5.10 18:08

Držím Ti palce. Vychovávat mimčo sice není žádná psina a jestli Ti to vše dobře vyjde, tak počítej s tím, že občas to bude hodně krušné. Ale jsi mladičká a na druhou stranu budeš moci o to dřív užívat s přítelem života, jen to bude o človíčka veselejší. Další dítě si třeba pořídíte až mnohem později a užiješ si to opravdu se vším všudy bez těchto starostí. Nevím, jak je to právně, co může máma a co ne, ale pokud Ty sama máš odvahu, chuť a cit se o mimi starat, nemůže Tě o dítě připravit. Ztratila by tak nejen vnouče, ale možná i dceru.

Příspěvek upraven 20.05.10 v 09:19

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí