Chce mě podvádět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
23.12.17 17:52
@pufik20 píše:
Jsem stejného názoru jako ostatní. I kdyby přestal. Tak to časem zkusí na jinou. Já bych mu, už nemohla verit. I když odpustíš tak budeš pochybovat. Nestojí ti za to.

Do téhle holky se opravdu zamiloval :think:, vše tomu nasvědčuje, tam nejde o žádný úlet, tam jde o city (bohužel), kdyby s tím přestal, tak nikde není jistota, že se zamiluje do jiné jak píšeš, třeba by se už vůbec do nikoho nezamiloval a zůstal by se zakladatelkou :think:, nicméně já bych ho nechtěla už ani teď… :palec:, mně by za to nestál, je to slaboch a slabochy já nemám ráda. :?

• Citovat
  • Upravit
3736
23.12.17 17:56

Ano, chce tě podvádět nebo spíš už podvádí. Nevím, kolik šancí mu chceš ještě dávat. Já bych se takhle neponižovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.12.17 18:13

Děkuji za reakce :kytka: bohužel když řeknu že s ním už nebudu tak se nejdřív vzteká že já mám taky svý chyby a potom brečí jak jsem nejlepší na světě a podobny řeči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.12.17 18:16
@Danca321 píše:
Děkuji za reakce :kytka: bohužel když řeknu že s ním už nebudu tak se nejdřív vzteká že já mám taky svý chyby a potom brečí jak jsem nejlepší na světě a podobny řeči

citově Tě vydírá, je to šmejd :roll:

• Citovat
  • Upravit
1805
23.12.17 18:23
@Danca321 píše:
Děkuji za reakce :kytka: bohužel když řeknu že s ním už nebudu tak se nejdřív vzteká že já mám taky svý chyby a potom brečí jak jsem nejlepší na světě a podobny řeči

No a? Řeknu mu že si za to může sám a šlus, balím věci a čau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
23.12.17 18:28
@Danca321 píše:

Kdyby veril tomu ze jsi nejlepsi, tak proc by chtel jinou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.17 19:47

Tohle podobne mi delal manzal ani ne po roce od svatby aame 3 lete dite. Davno sem ho posilala do pr*** alez bytu odejit nechtel. Slibival, zadonil, hralna city a syna a ja rekla OK posledni sance, ale budei ukazovat mobil a FB kdykoli si reknu. A on OK neni problem
Neukazuje mi kdy koli si reknu a jeste je hrubi kdxz mu reknu at mi to ukaze. Stejne je mi jasne ze uz preventivne vse maze.

Takze rada pro tebe. Kopni.ho do pr*** ak tomu ostrou botou. Dokud s nim nemas dite

• Citovat
  • Upravit
bibie
23.12.17 20:03

Jdi od ledna do vlastniho! Sama! Uz mu nikdy sanci nedavej… Tu uz pros..al…
Je plno jinych, se kterymi si budes mit co rict a budou si te vazit, pokud si zacnes vazit sama sebe. Chlap se kterym nemas deti, na ktere by se mel brat ohled, za tohle nestoji ani nahodou…

• Citovat
  • Upravit
251
23.12.17 20:19

Odejdi od něj. Nestojí ti za to trápení. Vím, že to pro tebe musí být těžké, ale buď silná a stůj si za svým. Máš na lepšího. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
23.12.17 23:34

Já nevím na co čekáte. Až budete mít děti a bude Vás podvádět až na něm budete existenčně závislá? Seberte odvahu a dejte mu jasne najevo, že nejste rohožka. A to DEFINITIVNÍM ROZCHODEM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.12.17 09:18

Danca321: Ahoj nepřemýšlela jsi jestli mu doma náhodou něco nechybí? Svadiš ho někdy? Líbáš ho? Chlap který má vše tak je spokojený a nemá důvod tohle dělat. Nepřestala jsi něco dělat do jsi dělala na začátku vztahu? Podívej se nato i z druhé strany. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12616
24.12.17 09:58
@Danca321 píše:
Ahoj :)
Rozhodla jsem se přijít pro radu za vámi. Dosud jsem sledovala a přispívala do diskuzí na vinted, jenže tam je plno nepříjemných hus, které mi dokázaly akorát zkazit náladu, a věřím že tady jsou ženy vyspělejší :D
Jde o to, že nevěřím svému příteli a nevím co s tím. Před pár měsíci jsem viděla jednu holku od něj z práce, zdravila ho. Zaujala mě, protože byla opravdu hezká (hubená, drobná, dlouhé vlasy, hezká tvář..) Říkal mi že je to cizinka, že česky neumí nic kromě pozdravu - prý je sice hezká ale blbá. Když jsme ji později viděli znovu, sám od sebe mě upozornil že ji vidí a zase mi začal vyprávět jaká je. To jsem nějak nebrala v potaz, proč by mi to mělo vadit. Vím že se nemá lézt nikomu na FB, ale nedalo mi to. Všimla jsem si že jí píše, snažil se ji zvát někam (kafe, kino) a ona ho vždy jednoslovně odmítala, nechtěla se s ním bavit. Vmetla jsem mu to (a nejen tohle) a od té doby si dával pozor na odhlašování z FB. Byla jsem v klidu, věděla jsem že na něj ta slečna kašle. Teď, asi o 5 měsíců později jsem za ním stála u PC a vidím, že jí v tom seznamu kontaktů na facebooku má mezi těma nejčastějšíma, což bylo divný když předtím nekomunikovali. Při první možný příležitosti jsem se na konverzaci koukla (ano, nemá se to) a nestačila se divit. Rozklepala jsem se jak ratlík(zkusila jsem odhadnout heslo a byla jsem úspěšná :cert: ). Ten chat s ní ztlumil, aby mu nechodilo upozornění když mu píše a já si toho tak nevšimla. To že neumí česky byla lež jako věž. Ptal se jí jestli jí chybí když není v práci, jestli ho obejme, chtěl po ní nahé fotky, zapíral mě (!! :( ) když mu psala že má přece holku, řekl že má jí :( samozřejmě jí zase někam zval a posílal pusinky. Oslovení „lásko“ mě už dorovnalo úplně. Jsem si téměř jistá, že kdyby ona měla zájem tak on s ní bude mít cokoliv bez problému, aniž by myslel na to že má doma milující holku. Nechápala jsem proč se s ním najednou baví, a pak jsem na to přišla - rozešla se se svým klukem… Po několikadenních hádkách jsem mu dala ještě jednu šanci, s tím, že jakmile se to bude opakovat končíme definitivně. Tvrdil mi, jak udělal chybu ale vykašlal se na to protože si uvědomil co pro něj znamenám a podobný kecy. Jenže…včera jsem zahlédla jedním okem přes rameno že si s ní zase píše, když jsem byla naštvaná - všiml si toho, konverzaci smazal a řekl mi ať se jdu klidně kouknout že si s nikým nepíše. Trochu ubohé. Navíc bůhví co dělají v práci… nevím co teď dělat, bydlíme v pronajatém bytě a měla jsem v plánu v lednu jít do vlastního. Špatné je že jinak si ve všem rozumíme, jsme stejní blázni, skoro se nehádáme… přes tohle se snad nikdy nepřenesu :( Omlouvám se za délku textu, potřebovala jsem se vypsat :srdce:
Edit: nic spolu nejspíše neměliPříspěvek upraven 23.12.17 v 16:53

Nic nového pod sluncem, příběh po milionté, chlapi to dělají hodně a rádi, spíše výjimka když ne…tebe má jako zadní vrátka..kdyby tu tamta dala, tak ti řekne ž miluje ji a vypakuje se, takže udělej to první a pošly ho do oběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33701
24.12.17 11:32

@Danca321 Dělá z tebe blbce a ty mu dáváš šanci i když víš že kdyby ona jen kývla prstem že za ní poběží :? I když to asi nechceš slyšet tak dřív nebo později to udělá a tobě zbydou jen oči pro pláč. Ukonči to, pokud je zamilovaný, jako že asi je tak nemáš šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
24.12.17 11:49

Šanci? když tě zapíral? chtěl po ní nahé fotky atd.Ten je zabouchlý jak puberťák. Vzpamatuj se.Ano je hodně těžké si přiznat jak to je a ukončit vztah.Je to na tobě. Ale já bych se s nim rozešla hned.Bude to bolet, ale přebolí to. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
24.12.17 22:41

Proč mu vůbec lezeš na FB, když neuděláš žádnou změnu? Kdybys ho aspoň poslala do zadele, ale né, ty jsi s ním vesele dál… To mu tam radši nelez a předstírej, že jsi šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí