Chce se Vám vrátit do práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
5.4.13 21:05
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@danik píše:
Jsem v práci teprve 3týdny (po půl roce hledání - hledala jsem už během rodičovské),ale popravdě se mi taky nechtělo (nechce):-). Ale taky je pravda, že poslední měsíc, co byly obě děti ve školce, jsem se nudila.Nejhorší to bude v létě, manžel je učitel, bude mít s dětmi 2měsíce prázdnin a já s hrůzou 2týdny :cert: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1804
5.4.13 21:17

Zajimava diskuze, diky. Sleduju z povzdali, me to teprve ceka, ale vim, ze se do prace budu muset vratit pak hodne brzy, tak si lamu hlavu, jak to bude a vase zkusenosti mi prijdou moc prinosne. Vim, ze nejsem typ, co by vydrzel do dvou let ditete, pokud bych mela praci, ktera me bavi (neco jineho je to, kdyz ma clovek v praci konflikty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
5.4.13 21:19

Já celou dobu s dětmi pracuju..ale jen abych se odreagovala, přišla na jiné myšlenky.. vytvořila jsme si práci, která mě baví, přinese nějaký peníz a velmi dobře slučitelná s dětmi (nemusím je odkládat do jeslí - jen cca 2× do měsíce je hlídá kamarádka)… ale zároveň se vzdělávám, aby mohla pracovat i po rd na takový úvazek, jaký si sama určím - jaký bude slučitelný s dětmi..ideálně bych do jejich puberty ráda pracovala jen částečně
do práce jako zaměstnanec s pracovní dobou se pevně doufám už nikdy nevrátím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.4.13 21:48

Srašně moc se těším do práce (bez ironie)

• Citovat
  • Upravit
11822
5.4.13 22:20

Po třech letech doma jsem se fakt těšila do práce ;) Chybělo mi to a potřebovala jsem trocha změnu, takže jsem se tam vracela fakt ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
5.4.13 22:30

A jak tam jsi, chceš být zase v práci ;). Mně přijde, že člověk chce to co nemá - zkrátka změnu.

@Machalka píše:
Po třech letech doma jsem se fakt těšila do práce ;) Chybělo mi to a potřebovala jsem trocha změnu, takže jsem se tam vracela fakt ráda.
  • Citovat
  • Upravit
101648
5.4.13 22:33
@Larr píše:
A jak tam jsi, chceš být zase v práci ;). Mně přijde, že člověk chce to co nemá - zkrátka změnu.

Trefné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
5.4.13 22:45

Je zvláštní, jak se člověk mění, po narození naší dráždivé a uřvané dcery bych šla do práce okamžitě, ale bylo mi jí líto, že je taková, jaká je.

Teď už to vypadá líp a já si říkám, že to finančnictví to beze mě ještě ten rok přežije… :)

• Citovat
  • Upravit
1265
6.4.13 08:09

@PaníBovaryová Mě se o tom, že pracuji i zdá. Strašně se těším do práce. Mezi lidi, ale že si i finančně polepšíme. Mám ale smůlu. Malá je narozená v říjnu, takže mi jí nevezmou do školky a budu rok doma bez ničeho. To bude síla po všech stránkách. Nikoho na hlídání nemám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21310
6.4.13 10:07

Já jsem teď v tom největším pracovním presu a říkám si, že to snad ani není možné, těšit se z mateřské do práce :) Jako do 19h každý den v práci, stres, naštvaní lidé, úkoly, které nejsou v mé kompetenci a co šéfová potřebuje hned teď atd. Šla bych domů hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.4.13 10:57

@PaníBovaryová Tak ono asi i záleží co člověk dělá za práci a zda ho to baví. Já mám v práci dlouhý a krátký týden, což mi náramně vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
6.4.13 11:00

Tak já se teď do práce těším :mrgreen: ještě mě ale čekají 2 roky doma…
V práci jsem byla naposledy před 12 lety a tak se na změnu těším. Jako pracující budu asi mluvit zase jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
6.4.13 11:28

Po 4letech se opravdu teším do prace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.4.13 11:30
@Kallkapa píše:
Doma může být jak dlouho chce, třeba na furt, pokud jí netíží finance (kvůli, kterých se většina lidí do práce vrací).Jsem osvč (činnost, která se nepřerušuje.. :) ) takže se mě dotaz netýká.

Být doma je pro někoho hezká představa, ale dochází mu, že bude pro výpočet důchodu potřebovat odpracované roky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
6.4.13 11:47

Po pravdě se mi nechce vůbec, raději bych byla s malým doma, ale to by přítel musel mít vyšší příjem, sice mě návrat čeká za 2 roky, ale to uteče jak voda :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí