Chce se Vám vrátit do práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
5.4.13 19:15

Dokud to půjde, budu doma. Do práce se mi nechce, měla jsem těch lidí plné zuby a s malým se dá podnikat spousta aktivit, domácnost takže za mě ne-e, ale třeba se to časem změní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.4.13 19:22

Jo a do práce už chodím, naštěstí. Strašně jsem se těšila a neskutečně se mi ulevilo, že jsem mezi dospělými a dělám konečně něco jiného než pečuji o děti a domácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
5.4.13 19:25

Zpatky se mi urcite nechce. Chci byt co nejvic s malym. Dlouhodobe byt jenom doma bych nechtela, zaridit si tak neco poklidneho na par hodin tydne, ale prevazne mit moznost byt s mimcem. Strasne vam, holky, zavidim tu dlouhou materskou. Ja neziju u nas a zanedlouho pomasiruju pekne zpatky :( Jsem z toho smutna. Mimisek bude jeste porad malej. A krom toho, zpatky do toho kolotoce :roll: No jeste mam 3 mesice, tak si to jdu uzivat a na praci ani nepomyslet.

Příspěvek upraven 05.04.13 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.13 19:36

Já se do práce strašně těším, a už vymýšlím, jak se tam aspoň na částečný úvazek vrátit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra 274
5.4.13 19:40

Vracela jsem se do práce před dvěma měsící a nechtělo se mi. S malým doma byla pohoda a navíc je teď skvělej a dá se s ním dělat spousta věcí. Brala bych práci na 2-3 dny v týdnu, abych vypadla ze stereotipu. Realita je taková, že chodím na tři směny do dost fyzicky náročné práce a když odcházím od malého třeba na noční trhá mi to srdce. Ale alespoň mám práci. Mám i dvě kamarádky, které konec mateřské řeši nástupen na UP, aby nemusely jít pracovat.

• Citovat
  • Upravit
7899
5.4.13 19:41

Ne nechce se mi, naštěstí je dceři teprve rok a určitě se bude plánovat další dítko, tak ještě nějakej čas doma budu :) Nechce se mi teda konkrétně vracet tam kde jsem byla, takže bude mazec sehnat něco jiného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
5.4.13 19:45

Já do práce nastoupila tento týden. zaměstnavatel mi vyšel vstříc s částečným úvazkem a já jsme a to skutečně vděčná. Do práce se mi chtělo, těšila jsme se na pracovní kolektiv, který máme fakt výborný, i na to, že budu aspon čás tdne řešit něco zcela jiného než děti a problémy kolem nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
5.4.13 19:49

Já chci do práce, doma mi už z toho hrabe. místo mozku mám jednu velkou pokaděnou plenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
5.4.13 19:51

Do práce se mi chtělo, ale nechtělo se mi ji shánět :mrgreen: ale překonala jsem se a je to fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xk
5.4.13 19:53

Já bych se vracela do práce ráda, ale za a) nemám školku za b) skončil zaměstnavatel, takže se nemám vrátit kam. Zkouším práci z domova, ale kontakt s lidmi mi chybí :(

• Citovat
  • Upravit
21310
5.4.13 19:57
@mamartina píše:
Ne nechce se mi, naštěstí je dceři teprve rok a určitě se bude plánovat další dítko, tak ještě nějakej čas doma budu :) Nechce se mi teda konkrétně vracet tam kde jsem byla, takže bude mazec sehnat něco jiného :(

A když otěhotníš podruhé a mateřskou budeš prodlužovat, musí ti zaměstnavatel držet stále tvé původní místo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
5.4.13 20:02
@PaníBovaryová píše:
A když otěhotníš podruhé a mateřskou budeš prodlužovat, musí ti zaměstnavatel držet stále tvé původní místo? :think:

Původní místo nemusí držet ani s tím prvním (to jen po dobu MD), ale musí tě po návratu zaměstnat podle pracovní smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
5.4.13 20:03

@PaníBovaryová já myslím že když dodržím že otěhotním do tří let dcery tak by mi měli místo držet. Můj zaměstnavatel je přítelův strýc takže by jsme to vždy nějak udělali ale já tam už nechci, nerozuměli jsme si. Jinak si pamatuju že jednou řešili že se jim má vrátit jedna po mateřské o kterou nestáli, takže by ji přijali a následně ji napsali výpověď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.4.13 20:13

Do práce bych šla hned, ale ještě musím rok a půl vydržet, nejraději bych už stříhala metr. Když se ráno probudím, tak počítám kolik hodin mi zbívá do večera a večer děkuji pánu bohu, že je další den za mnou. Mateřská není nic pro mně, je to největší opruz co jsem kdy zažila :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
5.4.13 20:15

Já pracovala na dohodu od 4 měsíců po porodu. Poslední rok na půl úvazku (i když je to asi více) už dojíždím do práce. Je to docela záhul, ale neměnila bych. Od malého si „odpočinu“, peníze se vždycky hodí. I když někdy si připadám jak stíhací pes a všechno začnu ale už není čas to pořádně dokončit :oops: Naštěstí máme hlídací babičku, bez ní by to nešlo. A vstřícného zaměstnavatele. Ale už mi to bude končit - od léta plný úvazek a malý v září do školky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí