Jak se v práci rozloučit s těhulkou?

25197
2.4.13 13:04

Ahoj, jsou i přáníčká k očekávání, ale je pravda, že se těžko shání. Jestli děláte v kanceláři, tak vyiskněte obrázek a básnička je nejlepší vymyšlená :) My si na to vždycky našli chvilku a dost se u toho bavily:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25959
2.4.13 13:08

A co udělat s kolegama společnou fotku, pak by se každej podepsal? Určitě by to potěšilo víc než koupený přání ;)
Já dostala od šéfa kytku (orchidej), pak jsem se akorát se všema rozloučila a šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31410
2.4.13 13:12

Já jsem objednala do práce chlebíčky a víno, dala dopředu vědět, který den přijdu a pak jsme společně poseděli, jen chvilku, aby to moc nezdržovalo a kdo nemohl, ten se prostřídal (firma běžela samozřejmě stále dál, takže tam nikdy nebyli všichni). Šéf mi dal kytku, sekretářka dárek na který se všichni složili, popřáli mi, ať to dobře dopadne, ať se přijdu ukázat s mimčem a že se na mě těší, ale teď ať si užívám nejkrásnější povinnosti. Nebyla jsem první ani poslední kdo těhotný odcházel a u nás je to cca. takhle zajeto už několik let.

Příspěvek upraven 02.04.13 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
2.4.13 13:13

@Miksinka no pochybuju, že by jí měla někde vystavenou a každej den nad ní vzdychala, jak jí práce chybí :mrgreen: Ošklivé/neoblíbené kolegy strčte při focení hodně dozadu :D
Dneska je těch upomínkových předmětů fakt dost. Můžete koupit i dětské bílé body a nechat na něj na památku něco natisknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
2.4.13 13:28

Já osobně bych řekla, že dva dárečky bohatě stačí…beztak, co s přáníčkem, hodí ho do šuplíku a nejspíš se na něj bude jen někde prášit ;)

Já třeba neměla rozloučení žádné, ze dne na den sem skončila v 8. měsíci na rizikovém, takže sem si nestihla ani pořádně sbalit :lol: ještě štěstí, že ty mý bordely ze stolu sem si vyklidila už asi o měsíc dřív. Takže pak ženský jen ten zbytek z poličky (hrnečky, pixlu s čajem a pod) šuply do krabice do skříně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.4.13 13:47

Já jsem vzala do práce pár zákusků a chlebíčky a bylo. Nic jsem od nikoho nedostala :nevim: Ale myslím, že 2dárky stačí, já osobně přáníčka nemusím, stejně bych ho někam založila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
2.4.13 14:55

Zdravím tak my jsme dost semknutý kolektiv a když jsem šla na mateřskou tak jsem udělala pohoštění a poseděli jsme, pokecali a hezky jsme se takto rozloučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí