Chceme odtajnění anonymky zakladatelky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30420
13.4.13 14:28

Já bych se nedivila, kdyby na tom lexaurinu byla zakladatelka té diskuze

• načítám...
3684
13.4.13 14:28
@Januliiik píše:
Já bych se nedivila, kdyby na tom lexaurinu byla zakladatelka té diskuze

Přesně tak. Vždyť tam pořád něco měnila, pořádně nevěděla co vlastně píše.

• načítám...
K.Black
13.4.13 14:29

@agabuska no myslím, že admini nejsou idioti, takže asi vědí proč neodtajní, pokud by měli podezření tak zasáhnou sami :nevim: pochybuju že by nechali dítě trpět, když by mohli podniknout nějaké kroky :think:

Nejsem člen fan klubu adminů, aby si někdo nemyslel, a ani je nijak extra nemiluju ;)

• Upravit
K.Black
13.4.13 14:29
@Mirii píše:
bojis se? :twisted:
:palec: :potlesk: :potlesk:
  • Upravit
Lo
6285
13.4.13 14:30

@T.Hololinka To neee tohle! To je vymyšlený, ne? Antidepresiva miminku? a miminko v měsíci 7 kg? a příkrmy? To se mi fakt nechce věřit, že je někdo takovej debil, aby to dělal miminku.. :roll: :roll: a jestli jo, tak :pocitac:

• načítám...
12505
13.4.13 14:31
@Mirii píše:
bojis se? :twisted:

Napsala jsi to dřív :palec:

• načítám...
700
13.4.13 14:32

Ja jsem taky pro odtajneni pisatelky. :cert:

• načítám...
3684

@Lo
Já tomu taky nevěřím, podle mě se spíš někdo nudil :cert:

• načítám...
651
@K.Black píše:
@agabuska no myslím, že admini nejsou idioti, takže asi vědí proč neodtajní, pokud by měli podezření tak zasáhnou sami :nevim: pochybuju že by nechali dítě trpět, když by mohli podniknout nějaké kroky :think:Nejsem člen fan klubu adminů, aby si někdo nemyslel, a ani je nijak extra nemiluju ;)

ja jsem toho nazoru, ze diskuze byla zalozena prave nasazenyma adminama, jinak by uz odtajnili, kort kdyz se zapojilo tolik nahnevanych maminek, holt emimino je pouze fraska

• načítám...
3684
13.4.13 14:33
@agabuska píše:
ja jsem toho nazoru, ze diskuze byla zalozena prave nasazenyma adminama, jinak by uz odtajnili, kort kdyz se zapojilo tolik nahnevanych maminek, holt emimino je pouze fraska

Je pravda, že je dost divné, že jí nikdo nechce odtajnil :think:

• načítám...
651
13.4.13 14:33
@Lo píše:
@T.Hololinka To neee tohle! To je vymyšlený, ne? Antidepresiva miminku? a miminko v měsíci 7 kg? a příkrmy? To se mi fakt nechce věřit, že je někdo takovej debil, aby to dělal miminku.. :roll: :roll: a jestli jo, tak :pocitac:

uz chapes proc je kolem toho takovej poprask

• načítám...
Lo
6285
13.4.13 14:35

@agabuska To bych chtěla vidět, kolik je na tom pravdy a jestli jo, co je to za krávu :cert:

• načítám...
651
13.4.13 14:38
@Lo píše:
@agabuska To bych chtěla vidět, kolik je na tom pravdy a jestli jo, co je to za krávu :cert:

uz jde fakt Jen o princip, bud at odtajni nebo at vysvetli, jde nam o zdravi miminka. Tak jestli uznaj, ze je to vymysl nastrcenych adminu, kazdy to pochopi a my budeme aspon v klidu, ze neni ublizovano zadnemu mimcu

• načítám...
74217
13.4.13 14:42

:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Nechápu co furt řešíte, proč to některé tak hrozně hrotíte 8o :?:

• načítám...
1912
13.4.13 14:43

Vcera se tu taky neco k tomu resilo, myslim ze to byl dotaz na dminy, jak se to teda vlastne vyresilo :think: Ozvali se k tomu admini nebo to jen smazli? :think: :lol: Ja uz se k tomu pak nedostala :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová