Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já bych se nedivila, kdyby na tom lexaurinu byla zakladatelka té diskuze
@Januliiik píše:
Já bych se nedivila, kdyby na tom lexaurinu byla zakladatelka té diskuze
Přesně tak. Vždyť tam pořád něco měnila, pořádně nevěděla co vlastně píše.
@agabuska no myslím, že admini nejsou idioti, takže asi vědí proč neodtajní, pokud by měli podezření tak zasáhnou sami
pochybuju že by nechali dítě trpět, když by mohli podniknout nějaké kroky ![]()
Nejsem člen fan klubu adminů, aby si někdo nemyslel, a ani je nijak extra nemiluju ![]()
@T.Hololinka To neee tohle! To je vymyšlený, ne? Antidepresiva miminku? a miminko v měsíci 7 kg? a příkrmy? To se mi fakt nechce věřit, že je někdo takovej debil, aby to dělal miminku..
a jestli jo, tak ![]()
@K.Black píše:
@agabuska no myslím, že admini nejsou idioti, takže asi vědí proč neodtajní, pokud by měli podezření tak zasáhnou samipochybuju že by nechali dítě trpět, když by mohli podniknout nějaké kroky
Nejsem člen fan klubu adminů, aby si někdo nemyslel, a ani je nijak extra nemiluju
ja jsem toho nazoru, ze diskuze byla zalozena prave nasazenyma adminama, jinak by uz odtajnili, kort kdyz se zapojilo tolik nahnevanych maminek, holt emimino je pouze fraska
@agabuska píše:
ja jsem toho nazoru, ze diskuze byla zalozena prave nasazenyma adminama, jinak by uz odtajnili, kort kdyz se zapojilo tolik nahnevanych maminek, holt emimino je pouze fraska
Je pravda, že je dost divné, že jí nikdo nechce odtajnil ![]()
@Lo píše:
@T.Hololinka To neee tohle! To je vymyšlený, ne? Antidepresiva miminku? a miminko v měsíci 7 kg? a příkrmy? To se mi fakt nechce věřit, že je někdo takovej debil, aby to dělal miminku..![]()
a jestli jo, tak
uz chapes proc je kolem toho takovej poprask
@agabuska To bych chtěla vidět, kolik je na tom pravdy a jestli jo, co je to za krávu ![]()
@Lo píše:
@agabuska To bych chtěla vidět, kolik je na tom pravdy a jestli jo, co je to za krávu
uz jde fakt Jen o princip, bud at odtajni nebo at vysvetli, jde nam o zdravi miminka. Tak jestli uznaj, ze je to vymysl nastrcenych adminu, kazdy to pochopi a my budeme aspon v klidu, ze neni ublizovano zadnemu mimcu
Vcera se tu taky neco k tomu resilo, myslim ze to byl dotaz na dminy, jak se to teda vlastne vyresilo
Ozvali se k tomu admini nebo to jen smazli?
Ja uz se k tomu pak nedostala ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat