Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Seizdra píše:
Ono je základ starat se o sebe. nebo je tu málo diskuzí „Tchyně se nám se*e do výchovy“ či „Soused nám kouká přes plot“?? A odpovědI? samozřejmě typu „Ať si hledí svýho“… Všímáš??
Ok špatně napsáno. Každej si až moc všímá JEN sám sebe. Jako že u sebe má každej začít, o tom žádná. O těch diskuzích samozřejmě vím a do jisté míry, ať si hledí svýho beru, ale ne v případě, kdy hrozí týrání kohokoli. Jako kdyby to byla pravda, tak tomu miminu nikdo nepomůže.
@tina b píše:
Ok špatně napsáno. Každej si až moc všímá JEN sám sebe. Jako že u sebe má každej začít, o tom žádná. O těch diskuzích samozřejmě vím a do jisté míry, ať si hledí svýho beru, ale ne v případě, kdy hrozí týrání kohokoli. Jako kdyby to byla pravda, tak tomu miminu nikdo nepomůže.
A co tomu miminu pomůže, když se zakladatelka odtajní?
Uvidíš nick třeba cipísek a co ti to řekne??? Možná, MOŽNÁ, pokud má vyplněný město, uvidíš, že je z Prahy… To jí budeš posílat SZ, aby ti napsala, kde ta kamarádka bydlí, ať to můžeš jít vyšetřit osobně??? Nebo jak?? Já prostě jenom furt nechápu, co odtajnění pomůže… K čemu bude. ![]()
@K.Black píše:
já bych ty trpajzlíky hnala, ještě že jsem se tady s nikým takovým nesetkala![]()
řekni trollovi, že je trpajzlík a uvidíš to tóčo
tato dvě plemena se odjakživa nenávidí a po bitvě v Koumském údolí se to ještě zhoršilo ![]()
@Seizdra nepiš cipísek, víš jak to chodí… někdo se toho chytne, začne tu hledat cipíska, protože si bude myslet, že o tom něco víc víš, a už to začne… a jestli tu nějaký cipísek je, tak ho už teď lituju… ![]()
@neumisa píše: řekni trollovi, že je trpajzlík a uvidíš to tóčo![]()
![]()
tato dvě plemena se odjakživa nenávidí a po bitvě v Koumském údolí se to ještě zhoršilo
@Seizdra V případě týrání k velkému hnědému něčemu - základ je to nahlásit na patřičná místa, což už Kamča udělala a je to tak velmi správné. Zbytek už jsou jen výkřiky matek, které jsou už v této fázi naprosto k ničemu, stejně jako samotné odtajnění v tomto případě. Toliko obecně. Nicméně pokud je téma fake a blbá sranda, nechť je zakladatelka klidně odtajněna.
@Regina Hero Tak já doufám, že každýmu aspoň podprůměrně myšlejícímu člověku dojde, že jsem to napsala jako příklad…
@Regina Hero píše:
a možná že setkala, ale ani o tom nevíš…
myslíš že tady je někdo kdo naschvál vyvolává hádky?
jako že tu někdo v diskuzích diskutuje uplně mimo téma to ano, je tu jedna, ale provokatéra neznám žádného ![]()
@neumisa píše: řekni trollovi, že je trpajzlík a uvidíš to tóčo![]()
![]()
tato dvě plemena se odjakživa nenávidí a po bitvě v Koumském údolí se to ještě zhoršilo
@Seizdra píše:
A co tomu miminu pomůže, když se zakladatelka odtajní?Uvidíš nick třeba cipísek a co ti to řekne??? Možná, MOŽNÁ, pokud má vyplněný město, uvidíš, že je z Prahy… To jí budeš posílat SZ, aby ti napsala, kde ta kamarádka bydlí, ať to můžeš jít vyšetřit osobně??? Nebo jak?? Já prostě jenom furt nechápu, co odtajnění pomůže… K čemu bude.
Tak podle nicku to může být i někdo, kdo diskutuje hodně a v jiných diskuzích toho na sebe dost řekl, tak ho můžeš lépe identifikovat a nebo si udělat obrázek o tom, jak moc kecá, nekecá, co je to za člověka. V neposlední řadě si rozmyslíš, jestli s ní diskutovat jinde nebo ne. Nicméně ať tak a nebo tak, v tomhle případě to stejně vypadá na tu PČR a pokud holky opravdu svými příspěvky přesvědčila, že se něco takového děje, tak je to podle mého jen dobře, že se to prošetří. Já když ty reakce četla poprvé, tak mi to taky přišlo jako hysterie, do té doby, než jsem zjistila, o co jde a pak mě taky dost naštval přístup adminky. No ale tahle diskuze se už stejně točí jiným směrem, takže nemá cenu to tu víc řešit.
@K.Black píše:
myslíš že tady je někdo kdo naschvál vyvolává hádky?jako že tu někdo v diskuzích diskutuje uplně mimo téma to ano, je tu jedna, ale provokatéra neznám žádného
no já jsem takový pocit měla už mockrát… ![]()
@Naima Ano, nahlásit a event. to řešit přes adminy, bo ti asi věí přece jenom víc, než my všechny tady dohromady… Ale tyhle panický výkřiky do tmy mi přijdou přinejmeníšm už dost přestřelený
@Seizdra píše:
@Regina Hero Tak já doufám, že každýmu aspoň podprůměrně myšlejícímu člověku dojde, že jsem to napsala jako příklad…
no
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat