Chceme zpátky Bubii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9024
3.6.14 16:09
@Sluka píše:
Ona je v tom bubii tak trochu nevinně - hádej, kdo ji přivedl na nápad zkusit Joalis :idea: :lol:
Nicméně, ten hořčík a hořec, to už je čistě její práce :mrgreen:

Jjj, Ty a další (raději nebudu zmiňovat) jste o joalis preparatech psaly.
No a hořec a hořčík je z knihy Jiřího Janči Zdrave díte a alternativni medicína. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.6.14 16:10
@Jankap píše:
Bubii, Babo,
POKUD se vaše uvedené citace týkají té samé věci, tak k tomu chci říct:
Pokud se jakákoliv léčebná metoda použije nesprávně, tak může dojít k poškození pacienta. O homeopatii to už říkám dávno a pár případů poškození nesprávnou homeo léčbou znám osobně. Ale není to vina homeopatie jako takové, není důvod homeopatii kvůli tomu zatracovat.
Takže lze očekávat, že bude existovat i případ poškození preparáty Joalis. Je to logické - pokud mají schopnost pomoci, tak mohou i uškodit.

a stejně tak to je i s klasickou medicínou, každý prostředek v nesprávných rukou může napáchat nedozírné škody :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
3.6.14 16:23
@Sluka píše:
Ona je v tom bubii tak trochu nevinně - hádej, kdo ji přivedl na nápad zkusit Joalis :idea: :lol:
Nicméně, ten hořčík a hořec, to už je čistě její práce :mrgreen:

Hořec piju tretim dnem - casto a dlouze na ni myslim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
3.6.14 16:47

@AniNevim :srdce: To je tak pěkné. :andel: my polykáme pouze natobolkovany hořec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
3.6.14 16:52
@Bubiii píše:
@AniNevim :srdce: To je tak pěkné. :andel: my polykáme pouze natobolkovany hořec.

nemam ten mlynek, jsem drzak a nastavajici mlade take :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.6.14 16:54
@Jankap píše:
Bubii, Babo,
POKUD se vaše uvedené citace týkají té samé věci, tak k tomu chci říct:
Pokud se jakákoliv léčebná metoda použije nesprávně, tak může dojít k poškození pacienta. O homeopatii to už říkám dávno a pár případů poškození nesprávnou homeo léčbou znám osobně. Ale není to vina homeopatie jako takové, není důvod homeopatii kvůli tomu zatracovat.
Takže lze očekávat, že bude existovat i případ poškození preparáty Joalis. Je to logické - pokud mají schopnost pomoci, tak mohou i uškodit.

Homeopatie může poškodit pouze nocebo efektem, který by měl každý homeopat nastudovat, nebo zanedbanou léčbou, jiné NÚ homeopatika nemají.
A Joalis neuškodil svými,,bioinformacemi", ale tím, že obsahoval normální účinnou látku, jen o tom uživatel nevěděl. A nevěřím, že to byla náhoda nebo omyl. Vzhledem k charakteru látky a výrobě přípravku Joalis je záměna nemožná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.6.14 16:54
@admin píše:
@Baba Co si pamatuju, tak ne. :)Monika
:D Dík
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.6.14 19:37

@Baba Děkuji ti za výbornou práci. Děkuji že vyvracíš nesmysly o mms, autismu po vakcinaci, EAVu a pod. Obdivuju, že jsi za všech okolností slušná a držíš se faktů. Moc mi pomáhá číst tvoje příspěvky. Vážím si tě a tleskám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
3.6.14 20:33
@Bubiii píše:
Jjj, Ty a další (raději nebudu zmiňovat) jste o joalis preparatech psaly.
No a hořec a hořčík je z knihy Jiřího Janči Zdrave díte a alternativni medicína. :mavam:

můžu se zeptat, na co je ten hořec a hořčík u malých dětí? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
3.6.14 20:51
@suricata píše:
@Baba Děkuji ti za výbornou práci. Děkuji že vyvracíš nesmysly o mms, autismu po vakcinaci, EAVu a pod. Obdivuju, že jsi za všech okolností slušná a držíš se faktů. Moc mi pomáhá číst tvoje příspěvky. Vážím si tě a tleskám.

Jenže opak je pravdou. Těch dětí, které očkování nezvladnou a něco se jim rozjede, je bohužel hodně.
A taky píše, ze vydělávám na joalis preparatech, na preparatech pana Hadka apod. To není vůbec slušné.
Piše, ze lžu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
3.6.14 20:56
@omites píše:
můžu se zeptat, na co je ten hořec a hořčík u malých dětí? :kytka:

Jen strucne ve zkratce:
Hořec podporuje jaterní cinnost a trávení, mizí unava a protivnost, hořčík je dulezity snad pro všechny biologické děje, také pomáhá při trávicích problémech, uklidňuje nervy.
Však v pribalaku Magnosolv přípravku se doctes vse podstatné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.6.14 21:02

@Bubiii do vašeho sporu moc nevidím, ale přestože s tebou často nesouhlasím, mám tě ráda a myslím, že jsi skvělá máma a hodný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.6.14 21:23
@suricata
Nevim, co napsat. Tak dekuji :)

@Bubiii píše:

A taky píše, ze vydělávám na joalis preparatech, na preparatech pana Hadka apod. To není vůbec slušné.
Piše, ze lžu. :?

Ano, zase lzes a slusne to opravdu neni. Najdi, kde neco takoveho pisu. Tobe to fakt neni blby takhle hloupe lhat? 8o Ty si neuvedomujes, ze to byly dve celkem kratke diskuze, ve kterych se snadno hleda?
No aspon si kazdy muze sam overit uroven tveho diskutovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.6.14 21:35
@Bubiii píše:
Jenže opak je pravdou. Těch dětí, které očkování nezvladnou a něco se jim rozjede, je bohužel hodně.
Piše, ze lžu. :?

Tenhle příspěvek nechápu, suricata děkuje Babě a ty na to reaguješ :think: :lol: to jí to nepřeješ?

Já nevím, ale to očkování bych brala spíš jako spouštěč? ne? očkují se malé děti a je toho hodně na jejich organismus..třeba by se to projevilo později…vzpomínám, jak jsem četla o synovi Ladislava Freje, že kouření THC mu spustilo psychickou poruchu /nechci kecat jakou, nepamatuji se přesně jestli deprese nebo schiz./.
Bylo to až tuším po dvacítce.
Tomu věřím já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
4.6.14 05:22
@suricata píše:
@Bubiii do vašeho sporu moc nevidím, ale přestože s tebou často nesouhlasím, mám tě ráda a myslím, že jsi skvělá máma a hodný člověk.
:hug: Nechtěla jsem Tě zarmoutit. Omlouvám se.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová