Chci miminko, ale přítel ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
5.5.16 19:33

A máš právi tak, aby ti vznikl nárok na mateřskou? a kolik je příteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
5.5.16 19:34
@Gosi píše:
A máš právi tak, aby ti vznikl nárok na mateřskou? a kolik je příteli?

Slečna trollí, viz další její příspěvky a témata.

Jednou už potratila, jednou píše na toto téma seminárku do školy, jednou si nevzala schválně prášek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
5.5.16 19:34

Finančně zajištění nebudete nikdy - vždy bude nějaké Až…Až budu mít práci, až budeme mít bydlení…To zase nečekejte na věky, jako moje kamarádka, to bylo až tolik, až je na dítě stará a přirozeně to už nejde…ALE nějaká finanční záloha by tam být měla - aspoň si odpracuj rok, at máš nárok na mateřskou, zajeďte si na dovču, třeba to pak už nestihneš skrz těhotenství (ikdyž já letěla v 5.M do Tuniska) a co svatba? Je toho moc na přemýšlení, takže vím, že touha je touha, ale nám to klaplo po 2.M zkoušení, může to být i hned, abys pak nelitovala. Dítě je opravdu zodpovědnost a ne hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
5.5.16 19:37

Obě děti se povedly hned a pokaždé mě to překvapilo. Nejste spolu až tak dlouho, vubec nic ti neuteče. Přítelovy argumenty nejsou irelevantní, naopak. Počkej až bude chtít taky, jinak můžeš taky zůstat sama s dítětem, a doufám že nejsi s mužem jen proto, abys byla náctiletá maminka. Založení rodiny je dost vážná věc a je to záležitost páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
5.5.16 20:54
@Taao píše:
Jestli cítíš, že chceš dítě, tak jdi do toho. Mám kamarádku, která v mladém věku dostala rakovinu, a děti už mít nemůže.

Jdi do toho - jako proti vůli partnera? Mmch - mám kamarádku, která skončila na ulici a děti v děcáku, protože je nedokázala bez práce sama uživit. Jistě z toho vyplývá, že by mladé maminky neměly mít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
5.5.16 21:10
@Taao píše:
@hanka.br. To je hrozné, ale určitě neměla funkční rodinu. Nedovedu si představit, že by se tohle dělo běžně.

Stejně jako není běžné, aby mladé ženy nemohly otěhotnět. Položit to jako argument pro to, aby se osmnáctiletá dívka pokoušela otěhotnět proti vůli partnera je směšné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
5.5.16 21:12
@Taao píše:
@hanka.br. Jinak jsem za exota, já vím, ale já si stejně myslím, že pokud muž nechce dítě, neměl by s tou dotyčnou mít pohlavní styk. Jen si chtějí užívat a zodpovědnost žádná.

Tak to trochu jsi. V době antikoncepce chtít po mladých párech, aby spolu měly sex pouze za účelem plození dětí, je mírně řečeno zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.5.16 21:38
@hanka.br. píše:
Tak to trochu jsi. V době antikoncepce chtít po mladých párech, aby spolu měly sex pouze za účelem plození dětí, je mírně řečeno zvláštní.

Já mám trochu názor jako @Taao . Tedy ne, že sexovat se má jen za účelem plození, ale žádná antikoncepce není 100% a když lidi chtějí sexovat, tak bypotom měli stát čelem možným následkům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
5.5.16 21:47
@Petule030 píše:
Já mám trochu názor jako @Taao . Tedy ne, že sexovat se má jen za účelem plození, ale žádná antikoncepce není 100% a když lidi chtějí sexovat, tak bypotom měli stát čelem možným následkům :nevim:

Ono se překroutit dá všechno, zvlášť tady. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
6.5.16 21:34
@Taao píše:
@hanka.br. Jinak jsem za exota, já vím, ale já si stejně myslím, že pokud muž nechce dítě, neměl by s tou dotyčnou mít pohlavní styk. Jen si chtějí užívat a zodpovědnost žádná.

A není to náhodou tak, že když nechce dítě, tak by se měl on sám aktivně chránit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
6.5.16 22:02

@Taao A kdo tu mluvil o přerušované souloži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
6.5.16 22:12
@j.a.n.i1 píše:
@Taao A kdo tu mluvil o přerušované souloži?

Co bys tedy doporučila chlapům za aktivní formu antikoncepce, která by i je ochránila před partnerkou, která se rozhodne mít dítě proti jeho vůli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
6.5.16 22:17

@hanka.br. Třeba kondom - sám je kupovat a naučit se ho používat? A pak ještě spolehlivě likvidovat po použití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
6.5.16 22:21
@j.a.n.i1 píše:
@hanka.br. Třeba kondom - sám je kupovat a naučit se ho používat? A pak ještě spolehlivě likvidovat po použití…
Čekala jsem něco spolehlivějšího. Když se partnerka rozhodne, že kondom selže, tak selže. Předpokládám, že i v tom případě by byl samozřejmě za tuto „nehodu“ stejně zodpovědný, jako jeho partnerka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
6.5.16 22:25

@hanka.br. A jak selže kondom, když se partnerka rozhodne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí