Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte jak už vyplývá z názvu chci miminko ale partner ne. Je mi sice necelých 19 let ale mám pocit ze je ten pravý čas na to pokročit v našem vztahu dál. S přítelem sme spole 3 roky a rok a půl spolu bydlíme. Když nadgodim tohle téma přítel to komentuje slovy ze nejsme dost finančně zajištění ze by sme měli nasetrit víc to chápu ale i tak kdo říká ze když se začneme snažit tak se to povede hned ne může to trvat i rok a to on nechápe ze to nebude hned. Co mám dělat? ![]()
A co když to BUDE hned? myslím že přítel má pravdu a zodpovědný přístup…užívejte si života dokud můžete a hlavně se do toho fakt pusťte až budete fin. zajištění, budete mít oba stálou práci a nějakou jistotu, není kam spěchat, jste mladá
přeji hodně štěstí ![]()
Příspěvek upraven 05.05.16 v 19:13
Je to necelých 19, takže máš možná nějakou střední školu nebo učňák(v tom lepším případě), ale ještě jsi nepracovala a finančně zajištěná nejsi. Přítel má pravdu. Pokud jsi skutečně dospělá a není to jen rozmar puberťačky, pak dokážeš pochopit, že miminko potřebuje zajištěné rodiče, zázemí a harmonickou rodinu.
@Niki962 já jsem tedy taky rodinný typ s manželem jsme spolu byli od mých 19 a je pravda že o dětech jsme se Narovinu bavili od začátku ale miminko čekáme v mých 23 a manželových skoro 30 a bydlíme spolu rok v pronájmu a v srpnu 2015 jsme se brali a tak jsme usoudili že v listopadu nastal čas se snažit a otěhotněla jsem v únoru..
Takže bych radila až to uzná za vhodné i partner ![]()
Je moc brzo…máš vůbec dodělanou školu? Popracuj, zajisti se smlouvou nejlépe na neurčito, pořešte bydlení…i ve 23-25letech budeš mladá maminka
Ahoj, jako bych viděla přítele před 10 lety - jen u nás tomu bylo naopak, on se chtěl ženit a založit rodinu, já studovat, pak cestovat, no bavit se
Asi to má tvůj jako já tehdy? Radím rozhodně počkat, spíš zkuste spolu bydlet, zda to bude OK, protože takovéto zaláskování většinou zkoušky nevydrží a pak budeš ráda, že neřešíš ještě alimenty. Nehledě na to, že málokdy chce jiný muž vychovávat cizí dítě…
To je pokus o pokračování
www.emimino.cz/…roti-257895/
„Otehotneni bez vedomi partnera? Pro x proti.“
Dělám do školy jako seminarkudo psychologie téma těhotenství bez vedomi partnera. Zajímaly by me vaše názory ale více spíš zkušenosti pokud některá s tímto máte napište. Moc by mi to k te práci pomohlo.
Děkuji
"
Jinde zase píšeš, žes potratila.