Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanka.br. Žádná ochrana není nikdy 100%… a pokud se chlap aktivně chrání, tak je dost velká šance, že si dotyčná najde jinou oběť. Případně ji má větší šanci prohlédnout a poslat do háje.
@j.a.n.i1 píše:
@hanka.br. Žádná ochrana není nikdy 100%… a pokud se chlap aktivně chrání, tak je dost velká šance, že si dotyčná najde jinou oběť. Případně ji má větší šanci prohlédnout a poslat do háje.
Chápu tě dobře, že když ženská otěhotní podrazem na partnera, je to tak nějak i jeho chyba?
@hanka.br. píše:
Chápu tě dobře, že když ženská otěhotní podrazem na partnera, je to tak nějak i jeho chyba?
Nic takového jsem nenapsala… ale že i tohle riziko lze snížit.
@j.a.n.i1 píše:
Nic takového jsem nenapsala… ale že i tohle riziko lze snížit.
Tady to je někdy jak v politice, taky se jednoznačné odpovědi na konkrétní otázku nedočkáš. No nic. Tak hezký den.
Dobrý den, Jsem ročník 1987, Spolužačky začaly rodit jak o život a já jsem stále sama. Příští rok 30 let na krku a já nemám partnera ani dítě. Jsem už z toho vážně na prášky. Jsou tu holky i kolem 30., které nemají děti ani partnera? Jak to prožíváte? Smířit se s tím, že budu mít život bez dítěte ani partnera neumím. Děkuji.
@Anonymní píše:
Dobrý den, Jsem ročník 1987, Spolužačky začaly rodit jak o život a já jsem stále sama. Příští rok 30 let na krku a já nemám partnera ani dítě. Jsem už z toho vážně na prášky. Jsou tu holky i kolem 30., které nemají děti ani partnera? Jak to prožíváte? Smířit se s tím, že budu mít život bez dítěte ani partnera neumím. Děkuji.
Ano, od 27-30 jsem partnera neměla, holky ze základky a střední rodily o 106. Většina je teda na dítě sama, jsou samoživitelky. Mě je teď 31, našla jsem si partnera a momentálně plánujeme dítě v mých cca 33 letech. Však není všem dnům konec.
Neboj, ten pravý se najde. Vůbec nezoufej. Já už jsem po 19 schůzkách přestala partnera hledat, vykašlala jsem se na vše a přestala hledat. Najednou přišel on.
@Anonymní píše:
Když mi bylo 30, dítě jsem taky neměla. Kamarádky rodily o sto šest a já dostávala nejapné dotazy, kdy se stanu matkou. Nakonec jsem se jí stala. Neseď doma, měj koníčky, netlač na pilu, že chceš někoho potkat. A nakonec to třeba vyjde.
Děkuji za odpovověd. Mám pocit prázdnoty. Takže jsi se seznámila přes internet. Jednu dobu jsem to zkoušela, ale bohužel.
Jo, jo ty dotazy znám. Přijdu si jak kdybych měla nějakou nemoc.
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovověd. Mám pocit prázdnoty. Takže jsi se seznámila přes internet. Jednu dobu jsem to zkoušela, ale bohužel.
Já to zkoušela 3 roky. 99% mužů jsou stejně opotřebovaní a mají nějaké „ALE“ které by mi vadilo.
Já partnera měla, ale na děti se necítil. Seznamky na netu nezatracuju, ale chtěla bych ho co nejdřív vidět. Abych si nedopisovala se starým nudícím se dědulou, který má v profilu svou fotku z vojny ![]()
Nevěš hlavu. Ono to přijde.
@Anonymní píše:
Má nejlepší kamarádka si tam našla manžela
já jsem svého muže potkala na vesnické zábavě, když přišel zkontroloval svou sestru - její nejlepší kamarádka byla i má kamarádka, a tak jsem se seznámili. Ono než řešit věk, tak spíš se zamyslet nad tím si to neuhnat za každou cenu s nějakým pablbem ![]()
Hudečice - s těma seznamkama. Přijdou mi tam ti muži. Budto divní nebo mají nějaký neduhy, který vyplavou na povrch proč jsou nezadaní. Moje požadavky na partnera jsou nekuřák, bezdětnej aby mě přitahoval.
@Anonymní píše:
Hudečice - s těma seznamkama. Přijdou mi tam ti muži. Budto divní nebo mají nějaký neduhy, který vyplavou na povrch proč jsou nezadaní. Moje požadavky na partnera jsou nekuřák, bezdětnej aby mě přitahoval.
Tak neduhy má každý. I maželé těch rodících kamarádek.
Vyloučila bych alkoholiky, gamblery, chorobné žárlivce, dlouhodobě nepracujícího, nerozvedence s větou manželka mě nechápe nebo žijeme odděleně, dlouhodobě žijícího v bytě s rodiči a vzteklouny. Ostatním bych dala šanci a šla na rande.
Chápu, že neduhy má každý, ale já prostě nesnáším cigarety a kuřáky, přes to vlak u mě nejede.