Chci mít dítě v devatenácti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5640
17.9.20 11:14
@EliElis píše: Ústně a práva má on
:mrgreen: :mrgreen: popravdě, čekala jsem, že to tak bude.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.9.20 11:15
@berusa.m píše:
No problem. Udělá si dalšího mimíska. :lol:

No zatím tomu to IQ odpovídá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
17.9.20 11:16
@Ms.Ragdoll píše: :mrgreen: :mrgreen: popravdě, čekala jsem, že to tak bude.

Také jsem nečekala nic jiného. I když jsem trošičku doufala, že by to mohli mít alespoň písemně, když je přítel tak super zodpovědný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.9.20 11:16
@Ms.Ragdoll píše: :mrgreen: :mrgreen: popravdě, čekala jsem, že to tak bude.

To asi my všichni :lol: No comment :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.9.20 11:19
@ZItu píše:
@EliElis V tom případě opravdu nemáte společný účet. Ale přítel má účet a může volně disponovat s Tvými penězi. Pokud by se stalo, že se rozejdete, bude obrovský problém dostat peníze, které jsi tam poslala, zpět. Spořit na účet, který patří čistě jen příteli, byla obrovská hloupost. Být Tebou, tak toto okamžitě řeším, jinak se může stát, že o peníze nevratně přijdeš.

A jak to mám řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
17.9.20 11:24

@EliElis Za mne by bylo nejlepší a nejjednodušší oddělit účty, zřídit si svůj a domluvit se s přítelem, že to, cos tam dosud poslala, Ti pošle na Tvůj vlastní účet (pokud je tak úžasný a zodpovědný, jak tvrdíš, nebude s tím mít problém). Společný účet pak můžete řešit, až budete manželé (i když i poté bych si nechávala nějakou dostatečnou rezervu stranou).

Příspěvek upraven 17.09.20 v 11:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
17.9.20 11:25

Je čas přestat krmit trolla. https://www.emimino.cz/…i-18-406115/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640

@Rachel_cz Můj brácha nepřišel tehdy jen o peníze, ale o komplet vybavení bytu. Byl v práci a když přišel po noční domů, tak na zemi matrace a jedna komoda. Jako fakt. :mrgreen: To, co šlo odnést, prostě odnesla, i když spousta věcí byla vyloženě jeho a nekupovali to společně. 😁 😁

A byla to normální holka, žádná k.rava, ale nejspíš tam zapracovalo to, že ten rozchod přišel z jeho iniciativy, no. Mu to chtěla dát sežrat.

A pak se hádej, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
@EliElis píše:
A jak to mám řešit?

Máš k tomu účtu kartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
17.9.20 11:26
@berusa.m píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.9.20 11:27
@BohunkaP píše:
Sice to nebylo na mne, ale odpovím Ti na to také, protože předtím ses ptala mne, „jak se z projevu pozná, zda jsi nebo nejsi vyspělá“.

Tak přesně takto. Toto může napsat jen naivní, nezkušená malá holčička.

Žiju ve šťastném a spokojeném manželství už dvacet let - přesto bych si nikdy nedovolila tvrdit o svém manželovi „on by mě nikdy neopustil“. Je to dospělý člověk, s vlastními myšlenkami a pohledem na život - vyvíjí se v průběhu let, tak jako my všichni. Nic na světě mi přece nedává právo tvrdit, že ho znám tak dokonale, abych věděla, co se kdy rozhodne udělat nebo neudělat.. kam se v životě posune, co nás potká a zda tím dovedeme projít vždycky spolu.

Nikdy v životě se nesmíš spoléhat na to, že druhý člověk se bude chovat pokaždé tak, jak Ty si myslíš.
@BohunkaP píše:
Sice to nebylo na mne, ale odpovím Ti na to také, protože předtím ses ptala mne, „jak se z projevu pozná, zda jsi nebo nejsi vyspělá“.

Tak přesně takto. Toto může napsat jen naivní, nezkušená malá holčička.

Žiju ve šťastném a spokojeném manželství už dvacet let - přesto bych si nikdy nedovolila tvrdit o svém manželovi „on by mě nikdy neopustil“. Je to dospělý člověk, s vlastními myšlenkami a pohledem na život - vyvíjí se v průběhu let, tak jako my všichni. Nic na světě mi přece nedává právo tvrdit, že ho znám tak dokonale, abych věděla, co se kdy rozhodne udělat nebo neudělat.. kam se v životě posune, co nás potká a zda tím dovedeme projít vždycky spolu.

Nikdy v životě se nesmíš spoléhat na to, že druhý člověk se bude chovat pokaždé tak, jak Ty si myslíš.

Přesně tak, máme to stejně.
Ale tady je to jako házet hrách o zeď. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
17.9.20 11:31
@berusa.m píše:

Jsem si kvůli ní zbytečně oťukala klávesnici. :mrgreen: No jo no, jak jsem stará, tak jsem blbá. Už ani trolla nepoznám. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
17.9.20 11:32
@EliElis píše: Ústně a práva má on

Holka nešťastná 8o To je velká chyba. Své ušetřené peníze máš na cizím účtu, ke kterému ve skutečnosti nemáš žádný přístup. Uvědomuješ si to? Jsi zcela závislá na tom, jak se zachová tvůj přítel. Taky můžeš o vše přijít, ani nemrkneš :zed: Má tě v hrsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4835
17.9.20 11:34

Nečtu diskusi. Chceš názor? Dostuduj, najdi si práci a odpracuj alespoň tolik, abys měla nárok na mateřskou. Ideálně ale práci takovou, kde budeš mít smlouvu na dobu neurčitou a budeš se mít tedy po rodičovské kam vrátit. Ono to fakt není sranda uživit dítě (ano miminko, které kojíš a výbavičku seženeš z druhé ruky, zas tak moc nestojí, ale třeba takovej prvňáček - to už je pěkná darda :zed: ). Kdyby vám vztah nedejbože nevyšel, jako samoživitelka bez praxe bys to jednou měla velmi těžké.
Tohle ti radím jako máma dvou dětí, která už má ten návrat do práce za sebou :)
P. S: V 18-19 letech jsem taky měla hrozný mateřský choutky. Pak mě to přešlo a rodila jsem ve 27 letech. A bylo to akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
17.9.20 11:34
@ZItu píše:
Jsem si kvůli ní zbytečně oťukala klávesnici. :mrgreen: No jo no, jak jsem stará, tak jsem blbá. Už ani trolla nepoznám. :zed: :mrgreen:

Když je kolem tolik pitomých holek, tak se to rozpoznává těžko. A chtěli jsme jen pomoct od dalšího nešťastného dítěte. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí