Chci přibrat, ale nejde to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85476
12.8.13 15:07
@Nelisa píše:
Ahoj, to tučně označené jsou podle mě největší chyby, co děláš.

Na snídani bys nesnědla něco hodnotnějšího, třeba omeletu, míchaná vajíčka?
Svačiny - to teda nemáš nic moc, ovoce a sladkosti. Místo toho bych si třeba já dala chleba s lučinou plus k tomu nějaké rajče, papriku. Pak teprve ovoce. Uvidíš, jestli ti vůbec zbude místo na sladkosti. ;)
Zeleninový salát na večeři - po tom asi moc nepřibereš. :lol: Ale losos je tučná ryba, s přílohou je to myslím fajn večeře pro někoho, kdo chce přibrat (taky záleží na gramáži lososa). Mmch, to vadí, že je losos moc zdravý? :think:

A věta na to nemám čas - to je o prioritách. ;) Pokud budu chtít vážně přibrat, tak si na večeři čas udělám a oželím něco jiného. Kdo říká, že na něco nemá čas, pouze upřednostňuje něco jiného.

Ahoj, no, já vstávám ráno v 5, takže vajíčka na snídani nebo omeletu fakt nesnesu :-( Snídám až v práci kolem sedmé s kolegy, beru si to s sebou. Navíc to by můj žaludek po ránu fakt nesnesl, už ta představa je mi protivná:-( Lučinu bohužel jíst nemůžu, na to mám alergii. Můžu nahradit ovoce zeleninou. Problém je ten, že mě ani nenapadá, co teda jíst, když nemůžu ty mléčné produkty. To mi zbyde ten toast a šunka, ještě k tomu můžu dodat vařené vajíčko a salát… jenže na svačinku nechci jíst to, co jsem měla na snídani. Na večeři jím ještě někdy paštiku, občas párek. Mám dost jednotvárný jídelníček…

S tím lososem jsem to myslela tak, že když je zdravý, tak se po něm nenabere, ale je to blbost, vím :-)

S tím časem máš pravdu, upřednosťnuji něco jiného než stání u plotny… aspoň se nad tím zamyslím… dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.8.13 16:24

@blumen No vidíš, s tou lučinou jsem zapomněla, že nesmíš mléčné výrobky. Předpokládám, že kravské, pak je třeba možnost výrobků z kozího mlíka, buvolí mozzarelly (caprese).
S tou snídaní bojuju taky, taky mám ráno žaludek na vodě, musím hodinu počkat, než můžu jíst.
S tou večeří bych to dělala tak, že bych si dopřála kalorické rychlovky, třeba zrovna ty vajíčka, těstoviny, rybu/kuřecí na rychlo na pánev.
Asi bych si zjistila, co se doporučuje jako strava pro nabírání svalové hmoty a co naopak nedoporučuje kvůli nabírání tuku. :think: (Ale já jsem laik, jen jsem měla podobné problémy jako ty, nemohla jsem přibrat.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová