Chci si půjčit

Anonymní
11.10.21 21:12

Chci si půjčit

Ahoj všem, možná je to blázníve, ale jinak to asi nepůjde.
Po zkušební době bych si chtěla vzít půjčku, mám smlouvu na dobu určitou
Poťřebuji si vybavit byt, bohužel jsem šla od rodičů a (adoptivní matka) mi našla byt dřív než já jsem měla práci jistou, takže jsem platila vše z brigád …
Chtěla bych si půjčit 50 000, jelikož je to částka která se dá splatit bez problému, ale samozřejmně je rychlejší si pujčit než ušetřit a čekat na to než si koupím skřín a pod. Protože ty věci všude jsou na palici 🤦‍♀️ Je mi 23, kde si tedy nejlépe vzít půjčku, u jaké banky? Máte zkušenosti? Bohužel v tom neumím chodit a doufala jsem, že se na tuto “bezmoc” nikdy nedostanu.
Předem moc děkuji❤️️

Příspěvek upraven 11.10.21 v 21:22

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9293
11.10.21 21:14

Nejlépe v bance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.21 21:15
@kavenka píše:
Nejlépe v bance.

To je mi více než jasné…. Moje otázka zní, u jaké..?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.21 21:17
@Anonymní píše:

Já jsem teď spokojená s Hello bank. Půjčku mám o dost větší, než kolik potřebuješ ty, mám nízký úrok, peníze mi přišly rychle a komunikace s bankou je suprova.

• Citovat
  • Upravit
9293
11.10.21 21:18
@Anonymní píše:

No bylo by dobré začít v bance u které máš účet. Popřípadě si jich obejít víc. Jen tak zjistíš, kde budou pro tebe mít nejvýhodnější nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.10.21 21:21

No nejrozumnější podmínky ti nabídne ta banka, u které máš dlouhodobý účet a vidí, že ti tam přichází peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101781
11.10.21 21:23
@Anonymní píše:

U te, kde mas ucet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Rozhodně nee homecredit… Strašně moc přeplatis. Já jsem si vzala 50tis na RD od zonky a dali mi to. Preplatila jsem „jen“ 9tis.
Nebo Equa. Jinak určitě bankovní… I když ty první dvě co jsem uvedla jsou nebankovní :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Ou píše:
No nejrozumnější podmínky ti nabídne ta banka, u které máš dlouhodobý účet a vidí, že ti tam přichází peníze.

Děkuji ❤️️

• Citovat
  • Upravit
21
11.10.21 21:24
@Anonymní píše:
Rozhodně nee homecredit… Strašně moc přeplatis. Já jsem si vzala 50tis na RD od zonky a dali mi to. Preplatila jsem „jen“ 9tis.
Nebo Equa. Jinak určitě bankovní… I když ty první dvě co jsem uvedla jsou nebankovní :?

Právě proto nechci homecredit, provident, protoze vim, ze se clovek preplati, moc dekuji❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2036
11.10.21 21:25

Sehnala bych nábytek na bazaru za pár kaček a až našetříš a budeš mít peníze, tak ten bazarový postupně obměňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101781
11.10.21 21:27
@Anonymní píše:
Nebo Equa. Jinak určitě bankovní… I když ty první dvě co jsem uvedla jsou nebankovní :?

Vidis a ja mam od homecreditu bez uroku, objednala jsem nábytek na eshopu a nabizeli splatky bez navýšení, tak proc to nevzit, i když jsem na to mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21648
11.10.21 21:30

Souhlasím s @K92 . Dá se sehnat vybavení bytu klidně jen za odvoz. A postupně šetřit a vybavovat novými věcmi. Navíc budou brzy vánoce, tak si můžeš říct rovnou o peníze na vybavení bytu, tím také něco sesbíráš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.10.21 21:32

Také bych si nepujcovala. Kupovala bych postupně a třeba na bazaru. Vždyť nemusíš mít všechno nové a jak z katalogu.
Taky jsme se stěhovali do holobytu a kupovali věci postupně, jak bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
11.10.21 21:36

Co vse potřebuješ? Jako nektere veci se dají sehnat z druhe ruky v pořádku a za 1/3 ceny nebo za odvoz. Lepší než brat půjčky, když jsi ve zkušební době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel