Chci slevu :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3596
14.8.17 17:02

Hele teď jsem si vzpomněla na jednu perlu, přišla pipka že si u nás v hotelu chce udělat svatbu pro cca 100 osob i s ubytováním, manažer nestíhal, tak říkám ok, já to s ní domluvím osobně.
Přijela nejnovějším Mercedesem, kabelka LV, tričko s mega nápisem přes prsa D&G, v puse žvejkačku a na sobě celé balení parfému, říkám si to bude teda matroš.
Sedli jsme a ona začala mluvit, po druhé větě jsem začala být nervózní a po patnácti minutách už mě poléval studený pot.
Požadavky typu: přesná značka smetany, konkrétní značka kuřecího masa, prase z té a té farmy, dokonce dřevo na rožeň chtěla z konkrétního druhu stromu!!! Měla tam vážně neskutečný věci, dále třeba labuťe na jezírko, páva s pávicí, americké poníky pro děti, atd. atd. atd.
Po hodině jsem měla popsaných 6ks A4 stran s poznámkami. S tím že není problém, vyhovíme ve všem.
Podotýkám že svateb a podobných hromadných akcí děláme asi 80 za rok, takže není problém zařídit v podstatě cokoli a opravdu tyhle věci umíme.
Tak jí říkám že jí udělám cenovou nabídku s rozpisem a do dvou dnů pošlu s tím že rezervace termínu je potřeba udělat co nejdřív a že se domluvíme na 50% záloze.
Strávila jsem nad sepisováním té frašky asi 4 hodiny, cena byla něco pod půl mega.
Ta kachna mi napsala že to bere a zálohu pošle do týdne, tak říkám ok. Začala jsem shánět a obvolávat všechny ty kraviny co si vymyslela. Záloha přišla v termínu.
Za měsíc mi napsala jestli ta záloha pokryje celou akci že se jí to zdá málo, čuměla jsem na ten mail, jako že jestli si dělá prde* ze mě. Tak jsem jí napsala ať si ještě jednou pořádně prostuduje smlouvu a ten zaslaný rozpočet. Měsíc bez odpovědí.
Po měsíci mi napsala že je to pro ni moc, že její nastávající jí řekl že to je moc drahé a že ona je bez práce a že na to teď nemají. Jestli prej nedáme 50%!!! slevu, takže by celou svatbu pokryla už zaplacená záloha.
No masakr, slevu jsem nedala a ještě měla zařizování s odvoláváním atrakcí, lidí, hudebníků, zvířat atd. Naštěstí to bylo dost dopředu tak se nikdo nezlobil.
Chtěla jsem po ní storno podmínky dle smlouvy 5% a to jste neviděly co ta vyváděla, málem z toho byl soud. Takže tolik k soudnosti lidí.
Celý život dělám tuhle práci a zažila jsem ledasco a definitivně jsem ztratila veškerou víru v lidskou rasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.17 17:04

Dělala jsem práci pro nového klienta. Byla to odborná práce, se kterou si oni, i když prošli stejným školením ve speciálním programu, neporadili. Doporučení bylo od školiteli programu.
Pomohla jsem jim. Když to potřebovali, sliboval majitel hory i s horákami. ( I PC s programem by mi domu na vikend dovezl…)
Když šéf cca po měsíci od dodělání zakázky vystavil fakturu, zaslal ji a týden po splatnosti začal urgovat, dozvěděl se, že splatnost si určuje zákazník. 8o. Bylo zrovna období placení nějaké daně, tak jsme se smáli, že to zkusíme taky říct Babišovi, co nám na to poví :mrgreen:. Mimichodem, šli o fakturu za asi 5 tisíc a dotyčný rozdává rozhovory na téma, jak vydělal svuj první milion… :lol:
Anonym kvůli šéfovi, kterého mimochodem přehlížel celou dobu jednání jak krajinu a bavil se v podstatě jen s mnou. :roll: Až mi to bylo trapné.

• Citovat
  • Upravit
1776
14.8.17 17:09

@ruzovasrnka tos mě pobavila :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
14.8.17 17:26
@Big boss píše:
Hele teď jsem si vzpomněla na jednu perlu, přišla pipka že si u nás v hotelu chce udělat svatbu pro cca 100 osob i s ubytováním, manažer nestíhal, tak říkám ok, já to s ní domluvím osobně.
Přijela nejnovějším Mercedesem, kabelka LV, tričko s mega nápisem přes prsa D&G, v puse žvejkačku a na sobě celé balení parfému, říkám si to bude teda matroš.
Sedli jsme a ona začala mluvit, po druhé větě jsem začala být nervózní a po patnácti minutách už mě poléval studený pot.
Požadavky typu: přesná značka smetany, konkrétní značka kuřecího masa, prase z té a té farmy, dokonce dřevo na rožeň chtěla z konkrétního druhu stromu!!! Měla tam vážně neskutečný věci, dále třeba labuťe na jezírko, páva s pávicí, americké poníky pro děti, atd. atd. atd.
Po hodině jsem měla popsaných 6ks A4 stran s poznámkami. S tím že není problém, vyhovíme ve všem.
Podotýkám že svateb a podobných hromadných akcí děláme asi 80 za rok, takže není problém zařídit v podstatě cokoli a opravdu tyhle věci umíme.
Tak jí říkám že jí udělám cenovou nabídku s rozpisem a do dvou dnů pošlu s tím že rezervace termínu je potřeba udělat co nejdřív a že se domluvíme na 50% záloze.
Strávila jsem nad sepisováním té frašky asi 4 hodiny, cena byla něco pod půl mega.
Ta kachna mi napsala že to bere a zálohu pošle do týdne, tak říkám ok. Začala jsem shánět a obvolávat všechny ty kraviny co si vymyslela. Záloha přišla v termínu.
Za měsíc mi napsala jestli ta záloha pokryje celou akci že se jí to zdá málo, čuměla jsem na ten mail, jako že jestli si dělá prde* ze mě. Tak jsem jí napsala ať si ještě jednou pořádně prostuduje smlouvu a ten zaslaný rozpočet. Měsíc bez odpovědí.
Po měsíci mi napsala že je to pro ni moc, že její nastávající jí řekl že to je moc drahé a že ona je bez práce a že na to teď nemají. Jestli prej nedáme 50%!!! slevu, takže by celou svatbu pokryla už zaplacená záloha.
No masakr, slevu jsem nedala a ještě měla zařizování s odvoláváním atrakcí, lidí, hudebníků, zvířat atd. Naštěstí to bylo dost dopředu tak se nikdo nezlobil.
Chtěla jsem po ní storno podmínky dle smlouvy 5% a to jste neviděly co ta vyváděla, málem z toho byl soud. Takže tolik k soudnosti lidí.
Celý život dělám tuhle práci a zažila jsem ledasco a definitivně jsem ztratila veškerou víru

To ziram 8o 8o 8o Mohla bys sepsat knihu zážitků, to by bylo počteníčko… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
14.8.17 17:53

Mě se vždycky krčí prsty, když projíždím facebook a vidím, jakou veteš chtějí lidi zpeněžit. To mám sto chutí k tomu něco napsat. Naposledy jsem se kulila oči nad minibikem asi 20 let starým, s vadami za 2500,– nový stojí tak 3000,– nebo absurdní ceny za oblečení, rozhrkaný skříně, prochcaný matrace atd… Nebo jsem taky ve skupince kde se pouze daruje. Téměř každý ale daruje ZA. Za pleny, aviváž, prací gel… Když něco daruju, tak za to přece nic nechci. Inzerát: Daruj boty - nošení znát, rozlepené - daruji za 10 přesnídávek. Tohle fakt nechápu, já bych ty křusky hodila do popelnice a styděla bych se něco takovýho zpeněžit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.8.17 18:17

Většinou se setkávám s normálními lidmi, ale jak to tady čtu, tak se nemůžu přestat smát. Jinak můj zážitek z Sbazaru - dávali jsme tam starší, ale funkční mikrovlnku, hlavně z důvodu, že se nám nechtěla vozit někam na skládku a říkali jsme si, že se nějakému studentovi na kolej nebo nějaké chudší rodině ještě může hodit. Nabídla jsem ji tam jen za odvoz, ať se jí rychle zbavíme a nemáme s tím moc starostí.
Jedna odpoveď od paní byla ta, že ji potřebuje poslat poštou, ale že je ochotna se se mnou podělit o poštovné napůl. Další odpoveď od pána, že si ji vezme, ale potřebuje fotky za všech stran + zevnitř, aby viděl, jestli není nikde poškrábaná, musí k ní být záruční list (nevím k čemu, protože tam bylo uvedeno, že je 7 let stará), navíc chtěl vědět, kolikrát týdně v ní bylo něco ohříváno :D
Nakonec si pro ni přijel nějaký mladý kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
14.8.17 19:28

Než jsem šla na mateřskou, pracovala jsem v jedné restauraci, na lístku byla Pecena marinovana spodní žebra, porce jak hrom. Jedna chytrá paní, po tom co snedla téměř celou porci si přišla až do kuchyně stěžovat, ze nedostala žebra, mile jsem se zeptala co tedy na talíři měla ODPOVĚĎ vše možné, ale žebra ne!! Asi po 10min. vysvetlovani jsem zavolala provozního. Zajímal se co se stalo, tak vysvětluji o co jde, z pani najednou vylezlo, ze uz je 20let vdaná, přece pozná žebra a chce slevu, jinak pošle vzorky masa na rozbor co to je. Stejně ji nic nepomohlo sleva se nekonala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 19:34

@AstraG jenomže na sbazaru či bazosi by ses divila, co vše lidi prodávají, vcetne krusek, a dalších super věci, které se hodí jenom do popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
14.8.17 20:02

@hudečice Tam radči nic nelovím. Ještě mě dokáže dostat do vrtulky, jak některé maminky prodávají okopané botky superfit za 600, jenom proto, že to jsou superfit. Nezapomenout opomenout, že PC byla vysoká :lol: Pokud chci pěkný boty, tak za 600 seženu nový a pokud chci superfit tak je koupim taky nový a není mi líto je pak poslat dál. Použitý boty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
14.8.17 22:04

obchod

Pracuji v obchodě s nábytkem a co si tam dovolí zákazníci je kolikrát na infarkt :cert:.Přijdou na pokladnu a že chtějí slevu, že to zboží je moc drahé, že mají věrnostní kartu ať jim to zlevním, že je na výrobku vada - přitom se nejedná o vadu, ale o různé odstíny dřeva dané od výrobce. A tohle slyším od každého druhého. Buď si to koupím za cenu, která je uvedena nebo si počkám na akci :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.17 10:22

Ježkovi oči tak to je mazec co si někteří dovolí. Některé věci by mě ani ve snu nenapadli, že si lidé dovolí. Třeba říkat si o slevu v restauraci nebo ten kočárek zadarmo s návdavkem oblečení… 8o 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
15.8.17 12:03

Mě jako veterináře úplně dojímá, jak často slyším názor, že je hrozné, že za své služby chceme dostat zaplaceno, přece bychom to měli dělat jen z lásky ke zvířatům :zed:

Pobavila mě kolegyně, ke které přišel klient, že by chtěl vykastrovat dvě kočky, tak jestli mu dá množstevní slevu…Tak se ho zeptala, jak by si tu množstevní slevu představoval, jestli až došije jednu kočku, jestli má tím zbytek zakrváceného šití pak zašít i tu druhou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.8.17 17:25
@LimitedEdition píše:
Ježkovi oči tak to je mazec co si někteří dovolí. Některé věci by mě ani ve snu nenapadli, že si lidé dovolí. Třeba říkat si o slevu v restauraci nebo ten kočárek zadarmo s návdavkem oblečení… 8o 8o :zed:

no, lidi jsou různí… já vyrábím šperky a křišťálové světlohry, živím se tím… a jedna známá chtěla, ať jí něco udělám a myslela si, že to bude zadarmo, protože prý ty korálky a sklíčka mám přece doma, tak proč by za to měla platit… však to prý přece dělám doma a ne v práci a nemusím je kupovat, protože mi už dávno leží doma ve skříni… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.17 21:08
@Regina Hero píše:
no, lidi jsou různí… já vyrábím šperky a křišťálové světlohry, živím se tím… a jedna známá chtěla, ať jí něco udělám a myslela si, že to bude zadarmo, protože prý ty korálky a sklíčka mám přece doma, tak proč by za to měla platit… však to prý přece dělám doma a ne v práci a nemusím je kupovat, protože mi už dávno leží doma ve skříni… :mrgreen:

Tak ta je pěkně vyčůraná. Kupovat jsi to asi nemusela, vyrostlo ti to v šuplíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
16.8.17 06:43

@Pety2 Tak já teda byla na vet včera… no paní mi řekla 3500,– sice to se mnou málem švihlo, ale sleva mě nenapadla :D Příště řeknu at jí nechají ten starý obvaz, abych nemusela platit tolik :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí