Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@glitterball Víš představ si život kdy už tři roky pořád s něčím bojuješ, snažíš se překonat bolest z toho, že máš dítě, které je jiné než ostatní, snažíš se nevidět jak to dítě trpí kdž si s ním ostatní děti nechtějí hrát, snažíšse vydržet když tě opustí manžel, když musíš opustit práci kterou si najdeš protože ve školce odmítají syna přijmout, překonáváš stud když vidíš jak partner bere přesčasy jen aby jsem se nechodili pást a pak přijde další pecka… ne nejsem sobecká a věř mi, že kvůli synovi jsem se natrápila už hodně a hpdně se ještě natrápím…
v tomhle případě bych trvala na střídavce
Prej ten, kdo voddělá svoje tělo pujde rovnou do pekla…Ja se nechtěl dožít víc jak 27 no a teď už tak tupej nejsem, abych se voddělal.
@Bůča píše:
taky se chci ted zabit po tvym prispevkuted se bude citit jeste k tomu vsemu jako fnukna co to nezvada
a na to ma mimochodem pravo
ja na jejim miste uz bych visela
můj účel byl ať se nad sebou zamyslí, že má pro co žít… ale teď to na mě působí všelijak, hlavně že je tak smířená s tím, že by se dítě mělo dobře u babičky a otce… achjo
http://www.eda.cz/cz/kontakt/ linka specializovana na rodiny s postizenymi detmi
@Kobliha51 No babičky má ale ještě bohužel pracují, jeho otec posílá alimenty ale syn se do jeho nového života už nehodí stěží si ho vezme jednou za pár měsíců ![]()
Tak od září by šel, i kdyby MP neměl, využij přítelovy nabídky a do září zůstaň u něj v bytě, pokud máš ze SPC doporučenou integraci, dej prostě přihlášku do školek a syn bude podléhat stejným kritériím jako děti v té školce, nemůžou mu sebrat body za postižení. Když se nedostane, nedostal by se ani bez MP. Asistenta není zase takový problém sehnat, je to věc ředitelky, to není tvoje starost. Můžeš samozřejmě hledat i ty, existují stránky, kde se dávají na AP inzeráty, ale nemusíš.
@Anonymní píše:
@Hanulkaa O příspěvek na péči mám zažádáno od prosince, čekám ne další zprávu od psychiatra ta bude za dva měsíce a pak se to snad konečně hne…
Ten PNP se myslim vyplaci i zpetne od pozadani? Jen me tak napadlo, ze by ti to pak mohlo, pokud by to tak opravdu bylo, pomoci se zaplacenim kauce a pronajmu a pak si eventualne zazadat o prispevek na bydleni atd.
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky, potřebuju se vypsat jsem totálně na dně, nikdy bych nevěřila, že su ocitnu v takové situaci… Je mi 25 mám tříletého syna s mentálním postižením, nikde ve školce ho nechtěj nikde prostě… před rokem jsem se nastěhovala do cizího města k partnerovi myslela jsem že už budu štastná je to nejlepší chlap na jakéhojsem kdy potkala, jinej takovej prostě není, ale v sobotu mi řekl, že už to nedává a že to chce ukončit, že tu můžu bydlet jak dlouho budu potřebovat, ale že už semnou být nechce i přes to že mě milujea já tu sedímm nejsem schopná se na něj ani podívat aniž bych se rozbrečela, nemám kam jít nemám tu žádné přátelé, nemám práci protože musím být se synem doma a fakt přemýšlím že si to hodím… Nikdy mě ještě nikdo neopustil, vždycky jsem vztah ukončila já a ani jsem nevěděla, že to může tak bolet… nejsem schopná se ani věnovat synovi prostě nic jen sedím a doufám že umřu na zlomené srdce…
ahoj, těžko se radí ono mít postižene dítko které jak píšeš nikde nechtějí musí být strašně smutný…ale tím spíš hele si uvědom že jediný koho má on jsi právě ty!
je na tobe zavislý a pokud se ti neco stane skončí v ustavu kde na něj budou hnusní atd… takže život už kvuli němu určitě stojí za to!…jake ma postižení zda se mužu zeptat? podle toho by se dala vymyslet nejaka pomoc třeba…
@Doe_Jane píše:
ne, dítě se jí nehodí do krámu protože je postižené tak co uděláme? zabijeme se
paní to myslíš vážně? ![]()
@Doe_Jane píše:
no mi je to jedno, je to tvoje volba… kdybys to chtěla udělat tak nezakládáš diskuzi
Empatie sama, navic to neni pravda. To, co tvrdis je nesmysl. a nebezpecny.
@vonajebohyne Já vím, alejá se bojím že to prostě nezvládnu tu být máme 2+1 takže žádná možost se někam schovt… už tyhle poslednídny mi dávají strašně zabrat když tu je
@Saatine Ne to jsem špatně napsala, předtím jsem ještě měla příjem bydlím tu rok, poslední tři měsíce ale s min. příjmem, věčně protivné a agresivní dítě a upřímně já asi taky byla občas na facku ![]()
@Anonymní píše:
Já prostě jen nechápu jak jsem se mohla dostat tak daleko… dřív jsem měla dobrou práci spoustu přátel… Mohla jsem si dělat co chci a ted mi pracák vypočítal podporu 2 000kč pak mám ještě 2500 alimenty a prostě nemám kam jít, nemám za co žít prostě nic… Jasně partner říká že tu ůžu zůstat i několik měsíců ale já tu prostě nemůžu sedět a koukat jak se mu ulevilo, jak se chodí bavit a já tu sedím jak trubka a sem každému na obtíž…
pokud máš postižené dítě proč sis už nezažádala o PnP? Jinak v SPC by měli poradit jaká školka by byla vhodná. Vždy je nějaké řešení ![]()
@Bůča píše:
krizova linka…http://www.elinka.iporadna.cz pis volej cokoliv a tady sblbounama se nebav. nikdo te nepochopi ani neni cvicenej psychologbude ti mozna tak hur
Přesně toto mě hned napadlo.
Vyhledej odbornou pomoc, zakladatelko.
Tady Tě většina bude lynčovat. Nepochopí Tě.
Drž se ![]()