Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.5.17 15:55

@Tichošlápek To je to on nemá nijak extra vážné postižení je tam psychomotorická retardace a hyperaktivita, problém je spíše neochota takové dítě přijmout, pevně věřím že od září už ho do spec. školky vezmou, ale co do té doby dělat nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
610
2.5.17 15:56

Aha tak protože tě opustí chlap tak si to hodíš a o dítě ať se postarají babičky. Super úvaha. Chápu, že toho chlapa máš ráda, ale on se může rozhodnout sám, jestli takový život chce nebo ne. Uvědom si, že chlapů po světě běhají miliony, ale tvůj syn má matku jenom jednu. A ta se hroutí pro chlapa… Spíš by ses měla když už tak hroutit pro své dítě a ne pro chlapa. On prostě narozdíl od tebe bohužel má na výběr a když nezvládá cizí postižené dítě tak ho nemůže nikdo nutit. Spíš se snaž synovi udělat co nejhezčí život, už to chudák musí mít tak těžké více než dost a teď seu kvůli chlapa ještě nevěnuje ani matka. Holka seber se a buď tu hlavně pro něj a vyhledej odborníka. Dobrý psycholog ti určitě dokáže aspoň trošku pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
2.5.17 15:57

Nemas narok na nejaky prispevek na peci, kdyz celodenne pecujes o tezce postizene dite?
Nebo zkusit treba stacionar na par hodin (nevim, jak presne to funguje)?

Podivej, musi to byt strasne psychicky narocne. Asi bych volila odchod zpatky tam, kde mam rodinu. jiste by ti na zacatku pomohli a predevsim-neboj se rict si o pomoc. Jinak zkolabujes a tim synovi nepomuzes. On potrebuje mamu a mama zase potrebuje obcas vypnout a mit cas sama na sebe, zvlaste za takove situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
2.5.17 15:57

Me spis tam zni trochu sebelitost. Nikdy mě ještě nikdo neopustil, vždycky jsem vztah ukončila já a ani jsem nevěděla, že to může tak bolet…
Neumim si predstavit, ale verim, ze s postizenym ditetem je zivot tezsi. Na druhou stranu verim, ze jde zit i tak. Jde o to zmenit a prizpusobit zivot te situaci a stavu tak, aby to bylo co nejmene zatezujici pro vsechny strany.
Kdyz mas babicky a syn ma tatinka, mate se podelit na vychove, hlidani.
A mela bys byt vice realisticka. Maloktery, tim spis bezdetny, chlap zvladne prijmout bez vyhrad cizi dite a jen vyjimecne postizene. Mozna jsi nechtela videt tuto stranku, kdyz jsi se k nemu stehovala. A myslim, ze bylo potreba pocitat s tim, ze spolecne bydleni je neco jineho nez obcasne setkani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.5.17 15:58
@Anonymní píše:
@Hanulkaa To samozřejmě oběhané máme ale školky jsou nacpané i pro zdravé děti natož aby si škokla žádala o asistenta, a specialní je plná taky… prostě ho nemám kam dát, tím pádem nemůžu jít makat… Tím pádem nás partner živil ted 3 měsíce pomalu z jedné výplaty a už to prostě nezvládá, já se mu nedivím ale nevím co mám dělat…

Zavolej sem: http://www.eda.cz/…e/linka-eda/

Je to linka pro rodiče postižených dětí v těžké situaci, kteří hledají řešení, nebo si chtějí jen promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
2.5.17 15:58
@Anonymní píše:
@Hanulkaa To samozřejmě oběhané máme ale školky jsou nacpané i pro zdravé děti natož aby si škokla žádala o asistenta, a specialní je plná taky… prostě ho nemám kam dát, tím pádem nemůžu jít makat… Tím pádem nás partner živil ted 3 měsíce pomalu z jedné výplaty a už to prostě nezvládá, já se mu nedivím ale nevím co mám dělat…

Psala jsi, že má babičky. Nemůže babička hlídat a ty půjdeš do práce? Napřed se postav na vlastní nohy. Nehledej přítele, pomůžeš si jedině sama. Je to těžké. Kolik lidí by žít chtělo a nemůže… Nedělej blbosti. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.17 15:59

@Levana33 Stojí je to mladej kluk, kterej si jen nedokázal představit jak moc to pro něj bude náročné, syna miluje chce ho dál vídat i mě, jen už prostě nedokáže být s náma, to je na tom to nejhorší já se na něj nemůžu ani zlobit…

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
2.5.17 16:00
@Anonymní píše:
@Tichošlápek To je to on nemá nijak extra vážné postižení je tam psychomotorická retardace a hyperaktivita, problém je spíše neochota takové dítě přijmout, pevně věřím že od září už ho do spec. školky vezmou, ale co do té doby dělat nevím :nevim:

Vyřiď si příspěvek na péči.

• Citovat
  • Upravit
7250
@Anonymní píše:
Já prostě jen nechápu jak jsem se mohla dostat tak daleko… dřív jsem měla dobrou práci spoustu přátel… Mohla jsem si dělat co chci a ted mi pracák vypočítal podporu 2 000kč pak mám ještě 2500 alimenty a prostě nemám kam jít, nemám za co žít prostě nic… Jasně partner říká že tu ůžu zůstat i několik měsíců ale já tu prostě nemůžu sedět a koukat jak se mu ulevilo, jak se chodí bavit a já tu sedím jak trubka a sem každému na obtíž…

krizova linka…http://www.elinka.iporadna.cz pis volej cokoliv a tady sblbounama se nebav. nikdo te nepochopi ani neni cvicenej psycholog :zed: bude ti mozna tak hur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
@Anonymní píše:
@Tichošlápek To je to on nemá nijak extra vážné postižení je tam psychomotorická retardace a hyperaktivita, problém je spíše neochota takové dítě přijmout, pevně věřím že od září už ho do spec. školky vezmou, ale co do té doby dělat nevím :nevim:

Tak se nerouhej…Budˇ trpělivá, do září si užívejte venku a tam třeba potkáš maminku s prckem, co má vážnější problém :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.5.17 16:01
@Anonymní píše:

Ta linka, co jsem psala, je přesně pro tyhle případy (rodič postiženého dítěte v těžké situaci). Funguje Po-Pá 9-15 a je zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.17 16:03

@glitterball Víš představ si život kdy už tři roky pořád s něčím bojuješ, snažíš se překonat bolest z toho, že máš dítě, které je jiné než ostatní, snažíš se nevidět jak to dítě trpí kdž si s ním ostatní děti nechtějí hrát, snažíšse vydržet když tě opustí manžel, když musíš opustit práci kterou si najdeš protože ve školce odmítají syna přijmout, překonáváš stud když vidíš jak partner bere přesčasy jen aby jsem se nechodili pást a pak přijde další pecka… ne nejsem sobecká a věř mi, že kvůli synovi jsem se natrápila už hodně a hpdně se ještě natrápím…

• Citovat
  • Upravit
7250
2.5.17 16:04
@Doe_Jane píše:
ne, dítě se jí nehodí do krámu protože je postižené tak co uděláme? zabijeme se

taky se chci ted zabit po tvym prispevku :mrgreen: ted se bude citit jeste k tomu vsemu jako fnukna co to nezvada :pankac: a na to ma mimochodem pravo :mrgreen: ja na jejim miste uz bych visela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.17 16:05

@Hanulkaa O příspěvek na péči mám zažádáno od prosince, čekám ne další zprávu od psychiatra ta bude za dva měsíce a pak se to snad konečně hne…

• Citovat
  • Upravit
27631
2.5.17 16:05

Nepsala jsi to tu nedávno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat