Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1498
15.4.18 19:00

Jestli se tomu nepostavís a necháš tu děti, jsi srab a nejsi matka. Je to drsný, ale je to tak. Prober se. Jsi anonym, nikdo tě nepozná a třeba naopak poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.4.18 19:01

Ale komunikuj s námi, můžeme napsat adminům a ten ti pošle domů hlídku abychom věděli že jsi v pořádku!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.18 19:03

Zavolam na tu linku, nechci to psat vse tady.

• Citovat
  • Upravit
49159
15.4.18 19:04
@Anonymní píše:

zavolej určitě a dej vědět jak pomohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115909
15.4.18 19:05
@Anonymní píše:

super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.4.18 19:05
@Anonymní píše:
Ne detem jsem nic neudelala, souvisi to s penezi.

Hele, rakev nemá kapsy, sebou si nic nevezmes. Ale kvůli prachům takhle blbnout, neblázni. Jestli ses dostala do dluhů, spoj se s poradci co tohle řeší. Zpravidla stačí málo a zachrání tě před malerem. A jestli je to nějakej průser, tak si to třeba odskáčeš, možná tě potrestají a pojede se dál, to se prostě někdy v životě stává :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
15.4.18 19:06
@Anonymní píše:
Ne detem jsem nic neudelala, souvisi to s penezi.

Každý může udělat chybu a všechno se dá řešit. Problém s penězi se napravit dá.
Máš někoho, komu by ses mohla svěřit? Abys na to nebyla sama :hug:.

• Citovat
  • Upravit
51
15.4.18 19:06

I penize se daji resit, ale co nejdriv se priznat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115909
15.4.18 19:07

Anonymní, akorát koukám, že je to linka pro děti, tak ti asi dají jiné číslo nebo tě přepojí, ale určitě poradí kam se obrátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
15.4.18 19:11

Zrejme zpronevera nebo financni podvod nebo nasekane dluhy. Nekdy je lepsi se udat, je to jednak polehcujici okolnost, jednak snaha to resit. Postavila bych se k tomu celem, i kdyz te mozna lidi za to cos udelala odsoudi. Cas to ale odnese pryc a bude lip.

Příspěvek upraven 15.04.18 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.4.18 19:12
@Anonymní píše:
Nikoho jsem nezabila, ale nemuzu to sem napsat. Bojim se, ze me nekdo uda.

vem to racionálně, máš děti, když se zabijes, pridelas starosti rodině i dětem deti ztratí možnost tě poznat, ty ztratis možnost je vychovat a být u toho jak vyrůstají a dospivaji, představ si, jak bude tvým rodičům když bys nezila, museli by tě pochovat, to je pro rodice to nejhorší přežít svoje děti. Nevím co jsi udělala, jediné co nejde vrátit, je život, vše ostatní máš možnost nějak napravit.
Když se zabijes, tak ztratis možnost to rodině a dětem vysvetlit, ztratis možnost dostat jejich odpuštění. Zavolej na již zminovanou krizovou linku pokud se o to nechceš podělit tady a oni ti pomohou najít řešení, pokud se jedná o trestný čin, spoj se s pravnikem a nech si poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
15.4.18 19:21
@Anonymní píše:
Nikoho jsem nezabila, ale nemuzu to sem napsat. Bojim se, ze me nekdo uda.

Výborně. Nikoho jsi nezabila, peníze se dají řešit. Jak je to velká částka? Mám v okolí pár lidí, co si přilepšili, mám dojem, že by to musela být hodně vysoká suma, aby se mluvilo o vězení. Počítám, že trestána nejsi. Všichni to museli vrátit, zavřený nebyl nikdo. To jen že k řečem o smrti není důvod. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122257
15.4.18 19:24
@hulala píše:
Jestli se tomu nepostavís a necháš tu děti, jsi srab a nejsi matka. Je to drsný, ale je to tak. Prober se. Jsi anonym, nikdo tě nepozná a třeba naopak poradi
@hulala píše:
Jestli se tomu nepostavís a necháš tu děti, jsi srab a nejsi matka. Je to drsný, ale je to tak. Prober se. Jsi anonym, nikdo tě nepozná a třeba naopak poradi

Má pravdu, předsedo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.18 19:26

Dekuju vsem za mile komentare, ani jsem to necekala. Jste uzasne :hug:.

• Citovat
  • Upravit
4019
15.4.18 19:27

Jinak bych už nic nepsala a poradila se s právníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí