Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122271
15.4.18 21:45
@Anonymní píše:
Ja si nic jinyho nezaslouzim, byl na me hnusny. Ale ja si rikala, ze musim vydrzet, ze nic jinyho nemam.

Zasloužíš! Uvidíš, že si najdeš někoho lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
15.4.18 21:46
@Sandokanos píše:
Jisty to vubec neni, tohle bych vubec netvrdil. Jsou i dost sileni rodice a je treba pracovat i s touhle variantou, ze pro ni nebudou mit pochopeni.

Ale ona tady píše, že už je u rodičů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Sandokanos píše:
Jisty to vubec neni, tohle bych vubec netvrdil. Jsou i dost sileni rodice a je treba pracovat i s touhle variantou, ze pro ni nebudou mit pochopeni.

Toho se bojim, ne ze me vyhodi z domu nebo tak. Ale ze nebudou mit pochopeni pro ty lzi, ze mi nebudou verit, ze psychicky jsem na tom spatne.

• Citovat
  • Upravit
148544
@nostress píše:
Ale ona tady píše, že už je u rodičů. :nevim:

Neumí číst nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
15.4.18 21:47
@Anonymní píše:
Ja si nic jinyho nezaslouzim, byl na me hnusny. Ale ja si rikala, ze musim vydrzet, ze nic jinyho nemam.

Takové zacházení si nikdo nezaslouží. Ty máš daleko navíc, jenom se musíš dát dohromady. Musíš začít řešit ty deprese za pomoci odborníka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.4.18 21:48
@Anonymní píše:
Jak byste reagovali vy? Kdyby tohle udelala vase dcera?

Vzpomněla bych si na svoje průsery..objala bych jí a našly spolu řešení. Nejde o život a pristupuji tak ke všemu..každý udělá chybu důležité je postavit se tomu čelem a řešit to. Neboj se to zvládneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
15.4.18 21:48
@Anna766 píše:
Prosím te co to meleš? Čteš to vůbec? Zjistili že dcera je ve vztahu kde je bita, okamžitě ji vzali pryč. Kdyby jim to bylo jedno, tak jí v tom nechají asi ne?

Ale to je neco jinyho. Oni si mysli, ze maji vzornou dceru, ktera mela smulu na pritele. Vubec nevis jak to vemou. Jenom rikam, ze jim to ma rict a byt i pripravena, ze se jim to nebude libit. Lepsi byt pripraven i na spatnou variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.18 21:50
@Sandokanos píše:
Ale to je neco jinyho. Oni si mysli, ze maji vzornou dceru, ktera mela smulu na pritele. Vubec nevis jak to vemou. Jenom rikam, ze jim to ma rict a byt i pripravena, ze se jim to nebude libit. Lepsi byt pripraven i na spatnou variantu.

Jo presne tak, mysli si jak jsem vzorna a uzasna. A pritom je to naopak.

• Citovat
  • Upravit
1734
15.4.18 21:50
@Anonymní píše:
Toho se bojim, ne ze me vyhodi z domu nebo tak. Ale ze nebudou mit pochopeni pro ty lzi, ze mi nebudou verit, ze psychicky jsem na tom spatne.

Znas je ty, jsou to pohodovi hodni lidi? Mlatili te jako malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.4.18 21:51
@Anonymní píše:

Nevyhodi tě..věřit ti budou ale musíš s pravdou ven..neprodluzuj to tvoje trápení je to zbytečné a nikomu to nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
15.4.18 21:55
@Anonymní píše:
To ne, to bych nikdy neudelala. Myslis, ze fakt mam depresi? Takhle se citim radu let. Od puberty.

Ano, s velkou pravděpodobností ji máš. Zdravého člověka by nenapadlo páchat sebevraždu, navíc kvůli takovéto věci. A ten zbytek příznaků, které popisuješ, včetně jejich důsledků - nedostudované školy atp., tomu odpovídá. Dobrá zpráva je, že pokud se podaří depresi zaléčit (a je to běh na dlouhou trať), začne tě život víc bavit, budeš mít víc energie, budeš konečně dokončovat věci (které teď z tobě nepochopitelných důvodů nedokončuješ), bude ti mnohem lépe.

To, co je důležité ale je, abys s tím začala něco dělat. Pokud máš problém mluvit s lidmi, o to více budeš potřebovat podporu své rodiny, aby Ti v počátcích pomohli. Pokud jsi z Prahy, ráda Ti pomůžu i já (někam s tebou dojít, něco zařídit). Hlavně s tím prosím začni něco dělat. Pokud by sis sáhla na život, neuvěřitelně tím ublížíš všem kolem sebe - rodičům, dětem, kteří Tě milují. To, že máš pocit, že jsi pro všechny zklamáním, je dáno tím, že v mozku nefungují chemické reakce tak, jak mají a ty některé věci nevyhodnocuješ racionálně. Dobrá zpráva je, že se to dá léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
15.4.18 21:59
@Anonymní píše:

Neboj se, nevyhodí. Vysvětli jim, že jsi nemocná. Máš deprese, a to je příčina toho, že jsi nedokončila školu. Až začneš řešit zdravotní stav, velmi se ti uleví, a budeš mít i daleko více energie na všechno, uvidíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.18 22:11
@Limi123 píše:
Ano, s velkou pravděpodobností ji máš. Zdravého člověka by nenapadlo páchat sebevraždu, navíc kvůli takovéto věci. A ten zbytek příznaků, které popisuješ, včetně jejich důsledků - nedostudované školy atp., tomu odpovídá. Dobrá zpráva je, že pokud se podaří depresi zaléčit (a je to běh na dlouhou trať), začne tě život víc bavit, budeš mít víc energie, budeš konečně dokončovat věci (které teď z tobě nepochopitelných důvodů nedokončuješ), bude ti mnohem lépe.To, co je důležité ale je, abys s tím začala něco dělat. Pokud máš problém mluvit s lidmi, o to více budeš potřebovat podporu své rodiny, aby Ti v počátcích pomohli. Pokud jsi z Prahy, ráda Ti pomůžu i já (někam s tebou dojít, něco zařídit). Hlavně s tím prosím začni něco dělat. Pokud by sis sáhla na život, neuvěřitelně tím ublížíš všem kolem sebe - rodičům, dětem, kteří Tě milují. To, že máš pocit, že jsi pro všechny zklamáním, je dáno tím, že v mozku nefungují chemické reakce tak, jak mají a ty některé věci nevyhodnocuješ racionálně. Dobrá zpráva je, že se to dá léčit.

Dekuju za cas, co tady vsichni semnou travite. Pokusim se vzchopit. Nejsem z Prahy.

• Citovat
  • Upravit
14642
15.4.18 22:12
@Anonymní píše:
Dekuju za cas, co tady vsichni semnou travite. Pokusim se vzchopit. Nejsem z Prahy.

Neboj se, to dáš. Moc ti držím palce, a posílám ti sílu na dálku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
15.4.18 22:13
@Anonymní píše:
Jak byste reagovali vy? Kdyby tohle udelala vase dcera?

Ja? Byla bych asi v soku, snazila bych se prijit na to, proc to udelala, proc si myslela, ze mi nemuze rict pravdu. Mozna bych i trochu vyhrozovala, nevim, snad ne… Ale mozne to je.

Ale nakonec by pro me bylo nejdulezitejsi najit spolecne reseni. Myslim, ze bys jim mela rict i to, ze sis chtela sahnout na zivot.

A byla bych rada, ze mi to rekla sama od sebe. Toho bych si vazila opravdu hodne, chce to hodne odvahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí