Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
16.4.18 19:20
@Anonymní píše:
Nikdo to nevi, je mi 25, dite ma 4 roky. Kdyz mam nekam jit a neco zaridit, tak se na to pripravuji dlouhou dobu. Mota se mi hlava a chce se mi omdlit. Je mi zle od zaludku atd. A to jsou i blbosti, jako zaplatit nakup.

Podle toho, co popisuješ, bych si u tebe tipla, že máš Sociální fobii. Dá se to léčit. Hlavně vyhledej urychleně lékaře. :kytka:
 https://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.18 21:04

Moc mi vase prisevky pomahaji. Dala jsem si za cil zitra zavolat psychologovi a musim vyresit tu pojistovnu. Kdyz to zvladnu, koupim neco hezkeho pro miminko.

• Citovat
  • Upravit
148578
16.4.18 21:07
@Anonymní píše:
Moc mi vase prisevky pomahaji. Dala jsem si za cil zitra zavolat psychologovi a musim vyresit tu pojistovnu. Kdyz to zvladnu, koupim neco hezkeho pro miminko.

Pro miminko a taky pro sebe maminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
16.4.18 21:12
@Anonymní píše:

Nejvetsi nepritel je vetsinou clovek sam sobe a sam si komplikuje zbytecne zivot. Druzi lidi te resi daleko mene nez si myslis. :think: Plno lidi dela daleko horsi veci, kriminalita, milionove dluhy, drogy a nic si z toho nedelaji a ty resis takove hovadiny a bojis se zbytecne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
16.4.18 21:32
@Anonymní píše:
:dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8382
16.4.18 21:52
@Anonymní píše:

jsem moc ráda, že to budeš řešit, jsi moc statečná, uvidíš, že tě rodiče podpoří, jako jo, ponadávají si, ale až vychladnou, určitě pomůžou, zvládneš to :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
16.4.18 22:01

Predem Ti chci rict, aby jsi nedelala hlouposti, vse se da resit.
Mas deti a pro ne tu musis byt a nic tak strasneho se nestalo, proste se asi jen stydis.
Zajdi si n pojistovnu zjistit kolik dluzis, daji ti splatkovy kalendar a pak se priznej rodine, urcite ti hlavu neutrhnou.
Doporucim i vyhledat poradnu, najdes tam poradny o vztazich, financich atd..
Neboj se nic, vse se vyresi a mysli na sve deti, vse se da napravit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
16.4.18 23:37
@Anonymní píše:

odměn i sama sebe, moc jsem si na tebe vzpomněla, když jsem večer koukala na Jak se staví sen extra, byla tam paní které se zabila psychicky nemocná dcera, paní sama měla deprese a bála se vycházet ven. Paní tam přiznala, že nemít ještě jednu dceru, tak by ten život vzdala taky, u ní to opravdu zaslo hodně daleko. Když budeš mít čas, pro inspiraci se na ten pořad podívej, mohlo by tě to nakopnout abys to nenechala zajít tak daleko. Držím palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.4.18 07:39

Tak když máš dítě, tak jsi musela pobírat rodičovský příspěvek a to zdravotní pojištění platí stát, takže doložit papíry o přiznání a ukončení rodičáku a on ten dluh v závěru ani nebude tak horký. Jen je potřeba to začít řešit. Ještě dnes si domluv sezení u psychiatra, co nejbližší a začni konečně řešit. I rodiče budou více chápaví, když uvidí, že ses sebrala a začala ten problém řešit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.18 08:34

Tak jsem se objednala, no napsala jsem email, dnes je mi hrozne a telefon bych nezvladla. Vsem dekuju, brecim tu, jak zelva.

• Citovat
  • Upravit
14642
17.4.18 08:36
@Anonymní píše:
Tak jsem se objednala, no napsala jsem email, dnes je mi hrozne a telefon bych nezvladla. Vsem dekuju, brecim tu, jak zelva.

Neboj se, to zvládneš. :hug: Hlavně musíš nějak začít. A nemáš nějakou kamarádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.18 08:41
@nostress píše:
Neboj se, to zvládneš. :hug: Hlavně musíš nějak začít. A nemáš nějakou kamarádku?

Nemam a se vsech stranim, mam jen rodinu a dcerku, pejska.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.18 08:42
@Tunrida píše:
Tak když máš dítě, tak jsi musela pobírat rodičovský příspěvek a to zdravotní pojištění platí stát, takže doložit papíry o přiznání a ukončení rodičáku a on ten dluh v závěru ani nebude tak horký. Jen je potřeba to začít řešit. Ještě dnes si domluv sezení u psychiatra, co nejbližší a začni konečně řešit. I rodiče budou více chápaví, když uvidí, že ses sebrala a začala ten problém řešit.

No bude to hodne penez, hlavne penale.

• Citovat
  • Upravit
8491
17.4.18 08:46

Super, jsi dobra, ze ses do toho tak dala! A objednala jsi se i k tomu psychologovi? Mozna by bylo lepsi se pres obvodacku objednat rovnou na psychiatrii, psycholog ti nemuze predepsat leky. A ty ted potrebujes leky co nejdrive, tak abys zbytecne necekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
17.4.18 08:51
@Anonymní píše:

To je skvele, tak nam tu prubezne pis, jak se ti dari a co jsi vsechno zvladla :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí