Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
17.4.18 09:35
@Anonymní píše:
Ne jen jsem se trepala kdy se na to prijde. Byl to hrozny cas, nejedla jsem, nespala. Zila s hroznyma vycitkama, ale nedokazala jsem se do te skoly vratit. Pak jsem poznala pritele a moc se zamilovala, jednu dobu do bylo moc fajn a pak se zacal chovat hnusne a uz jsem byla uplne ztracena.

Tak to nevadí, prostě se to tak stalo, snaž se tohle vůbec už neřešit a odpusť si to. Musíš se s tím smířit, že jsi to prostě takhle udělala a že to teď napravíš. Když si to odpustíš a nebudeš si pořád opakovat jak jsi to podělala uleví se ti. Jsi už dospělá, žena jsi máma a sama vidíš k čemu tě to dohnalo. Alespoň sis uvědomila, že takhle to dál nejde, že už je to pro tebe neúnosné. To je dobře a teď už jen jít dál. Zvládneš to a bude se ti žít mnohem lépe. Co dělá tvoje mamka? Pracuje? A když přijde a vidí tě každý den ve stejném stavu, že nikam nechodíš a nic neděláš to jí to není divné :think: bavíte se o něčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
17.4.18 09:36

A máš ještě nějaké jiné sourozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
17.4.18 09:36
@Anonymní píše:
Ja chodim ven, to delam pro dcerku. Uz se chystame, ja rada chodim na velky prochazky, ujdu 7 km denne, dcera do skolky nechodi, je semnou doma. Ja se o ni staram, venuji se ji, ucim ji. Je moc sikovna, uzasna. Kdyz jsem s ni je mi lip, jen ted od toho rozchodu je to semnou horsi a horsi.

Vidíš, máš pro koho žít. Kolik lidí tohle nemá. Z rozchodu se dostaneš a bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.18 09:51
@natyber píše:
Tak to nevadí, prostě se to tak stalo, snaž se tohle vůbec už neřešit a odpusť si to. Musíš se s tím smířit, že jsi to prostě takhle udělala a že to teď napravíš. Když si to odpustíš a nebudeš si pořád opakovat jak jsi to podělala uleví se ti. Jsi už dospělá, žena jsi máma a sama vidíš k čemu tě to dohnalo. Alespoň sis uvědomila, že takhle to dál nejde, že už je to pro tebe neúnosné. To je dobře a teď už jen jít dál. Zvládneš to a bude se ti žít mnohem lépe. Co dělá tvoje mamka? Pracuje? A když přijde a vidí tě každý den ve stejném stavu, že nikam nechodíš a nic neděláš to jí to není divné :think: bavíte se o něčem?

Mama hodne pracuje, bavime se to jo. O domacnosti, o dceri, jaky ma problemy v praci. Maminka je tak trochu general, kdyz jsem se ji sverovala, ze mi skola nejde. Tak na me kricela, ze se musim ucit, jinak budu prodavat papriky na trhu. Jak rikam pro ne je vzdelani to nej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.18 09:53

Jo mam, mladsiho bratra. To je pycha rodiny, je prijaty na vs a ted bude delat maturitu. Je hrozne chytrej, fakt. Je mu jde uceni samo, lidi ho maji radi, se vsim si poradi a ma me moc rad. Jako mala jsem se o neho starala.

• Citovat
  • Upravit
14642
17.4.18 09:57
@Anonymní píše:
Jo mam, mladsiho bratra. To je pycha rodiny, je prijaty na vs a ted bude delat maturitu. Je hrozne chytrej, fakt. Je mu jde uceni samo, lidi ho maji radi, se vsim si poradi a ma me moc rad. Jako mala jsem se o neho starala.

Tak to je super. A on ví o tom, jaké máš problémy? Teď nemyslím tu finanční stránku, ale spíše tu psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
17.4.18 09:58
@Anonymní píše:
Mama hodne pracuje, bavime se to jo. O domacnosti, o dceri, jaky ma problemy v praci. Maminka je tak trochu general, kdyz jsem se ji sverovala, ze mi skola nejde. Tak na me kricela, ze se musim ucit, jinak budu prodavat papriky na trhu. Jak rikam pro ne je vzdelani to nej.

A co tatínek? Jaký máš s ním vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.4.18 10:07
@Anonymní píše:
Ja chodim ven, to delam pro dcerku. Uz se chystame, ja rada chodim na velky prochazky, ujdu 7 km denne, dcera do skolky nechodi, je semnou doma. Ja se o ni staram, venuji se ji, ucim ji. Je moc sikovna, uzasna. Kdyz jsem s ni je mi lip, jen ted od toho rozchodu je to semnou horsi a horsi.

Tak to tě obdivuji :palec: já jsem na tom byla tak, že jsem nebyla schopná se donutit jít ven a i teď je to pro mě děsná otrava. Ven chodíme s rodinou a s přáteli, ale že bych se sbalila a šla se synem na dlouhou procházku tak to nedám. Vidíš a ty to dokážeš ;) Také tě obdivuji, že máš dcerku doma, to bych taky nedala, ve velkých depkách jsem byla schopná jen bulet, ležet a čumět do blba. Mít tu dítě a muset se starat a vařit tak to by byl pro mě hroror. Mě to naopak obtěžovalo ta rodina doma, byla jsem radši sama se svými myšlenkami to mi bylo dobře a nebo mě ségra donutila, abych došla aspoň pro pečivo. Tak to jsem se musela fakt přemlouvat. Jinak k té mamce, to je asi normální, mám taky dceru, která maturuje a taky do ní hučím aby se učila :cert: ale zase já vím, že kdyby to nedala, tak že prostě přijde a řekne to a já jí za to nezabiju. Právě se divím, že to rodiče nezjistili, pokaždé se jí ptám jak dopadla, je možnost si i zavolat do školy kdybych měla pochyby :nevim:
ASi proto, že tvůj brácha je takový premiant, tak máš pak pocit, že jsi ta horší, ale jestli tě rodiče mají opravdu rádi, tak by to řešit neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.4.18 10:14
@Tunrida píše:
Tak když máš dítě, tak jsi musela pobírat rodičovský příspěvek a to zdravotní pojištění platí stát, takže doložit papíry o přiznání a ukončení rodičáku a on ten dluh v závěru ani nebude tak horký. Jen je potřeba to začít řešit. Ještě dnes si domluv sezení u psychiatra, co nejbližší a začni konečně řešit. I rodiče budou více chápaví, když uvidí, že ses sebrala a začala ten problém řešit.

Zvolila bych jako prvního ne psychiatra, ale psychologa. Až kdyby psycholog uznal, že je nutná i farmakologická léčba, tak by sám k psychiatrovi dal doporučení. Přeci jen je zakladatelka těhotná a pokud by to nebylo nezbytně nutné a stačila inzenzívní psychoterapie, tak by nemusela žádnou chemii brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.4.18 10:18
@Anonymní píše:
Nemam a se vsech stranim, mam jen rodinu a dcerku, pejska.

Hele já ti něco řeknu - možná i já mám slabší odvar sociální fobie, nejradši mám všední dny, kdy si dělám svoje - děti, hospodářství, zahrádka, domácnost. Takové ty akce jako zahradní párty, oslavy, sleziny, mě spíš stresujou - ale je to možná taky tím, jak pak kvůli tomu nic doma nestíhám a lítám tu pak po skončení téhle akce jak čamrda..
No nic..ono to přijde, neboj..nemůžeš chtít všechno hned.
To, že jsi sem napsala, to, že to chceš řešit, to jak jsi si promluvila na gyndě a to, jak jsi se mailem objednala k odborníkovi - to jsou velice slušné začátky a vidíš, zvládla jsi to v rámci 3 dnů!!!
Ten člověk, kterýho denně vídáš v zrcadle, je tvůj nejlepší kámoš až do smrti, tak ho zkus mít aspoň trochu ráda :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.4.18 10:21
@Limi123 píše:
Super, jsi dobra, ze ses do toho tak dala! A objednala jsi se i k tomu psychologovi? Mozna by bylo lepsi se pres obvodacku objednat rovnou na psychiatrii, psycholog ti nemuze predepsat leky. A ty ted potrebujes leky co nejdrive, tak abys zbytecne necekala

Nechala bych psychologa, aby zvážil závažnost situace a kdyžtak teprve on doporučil psychiatra. Zakladatelka se nám tu za 3 dny z myšlenek na sebevraždu vyloupla do ženy, která už na ní nemyslí a chce své problémy řešit. Pevně věřím tomu, že jak začne vše řešit a k tomu bude docházet na psychoterapii, nebude muset ani chemii potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.4.18 10:23
@Káťa19 píše:
To je skvele, tak nam tu prubezne pis, jak se ti dari a co jsi vsechno zvladla :palec: :hug:

Hele stejně jsou ty sociální sítě k něčemu dobrý co?
Mě to motivuje taky v mnoha věcech a našla jsem tu dobré rady na e-mimi.
Je fajn mít to s kým probrat a i se sociální fobií může člověk aspoň takhle komunikovat s jinými lidmi a sdělovat své pocity, pokroky a to klidně anonymně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.4.18 10:24
@Anonymní píše:
Nejsem dobra, tohle je moje maximum. Az tam pujdu, tak se slozim. Vubec nevim, co ji mam rikat.

Tak nic neříkej, jen odpovídej, na co se bude ptát..neboj, psycholog už toho viděl a zažil a to mnohem horších projevů :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
17.4.18 10:26
@Anonymní píše:
Kdybych aspon mela tu stredni, je to ostuda. Rodicce si na vzdelani potrpi a doma maji tohle.

a to nechtěli vidět maturitní vysvědčení? Fakt vyhledej pomoc odborníka a časem až Tě bude lépe tak si doděláš školu ;) Rodičům to ale řekni. Není to nic co by se nedalo řešit ;) Mě by mrzelo že dítě nepřišlo a neřeklo pravdu hned :? :? Ted je ale důležité řešit svůj zdravotní stav, to je mnohem větší problém :hug: Uvidíš že až se budeš cítit dobře už to jako neřešitelný problém neuvidíš. Rodiče spíš budou řešit proč jsi to prostě neřekla. Mohla jsi školu přerušit, dát se do kupy a pak školu v klidu dodělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.4.18 10:27
@natyber píše:
Nesložíš se věř mi, prostě tam půjdeš, pozdravíš a sedneš si. Doktor se zeptá s čím máš problém tak mu to řekneš. Chodíš přece i k jiným doktorům, musíš přeci vodit dítě do školky, nebo jak to děláš? Měla jsi zavolat, zvládla bys to, takhle tě objednají na bůh ví kdy. Zkus to, zvedni telefon a řekni: dobrý den, potřebovala bych se k vám objednat co nejdříve, jsem na tom špatně a jsem těhotná. Je to pár slov, určitě bys to dala. Tahle budeš čekat dlouho. Ale nevadí, hlavně že si se aspoň donutila k emailu. A nemůžeš jít teď někam ven? Vezmi psa, nasaď si sluneční brýle (pro pocit, že tě nikdo nevidí) a jdi se projít, fakt. Zkus to aspoň na chvíli.Proč teď brečíš, vždyť se nic neděje nebo ano?

Pláč jí aspoň vyplaví emoce a zas se uleví. Nemá cenu zakazovat si brečet. Já někdy uroním slzu i jen tak, když je mi hodně dobře, asi dojetím, že vůbec žiju :mrgreen:
Muž se mi za to směje, ale to je jeho problém, mě je fajn 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria