Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Limi123 píše:
Super, jsi dobra, ze ses do toho tak dala! A objednala jsi se i k tomu psychologovi? Mozna by bylo lepsi se pres obvodacku objednat rovnou na psychiatrii, psycholog ti nemuze predepsat leky. A ty ted potrebujes leky co nejdrive, tak abys zbytecne necekala…
Jak je to s leky, kdyz je tehotna ![]()
@Limi123 píše:
Super, jsi dobra, ze ses do toho tak dala! A objednala jsi se i k tomu psychologovi? Mozna by bylo lepsi se pres obvodacku objednat rovnou na psychiatrii, psycholog ti nemuze predepsat leky. A ty ted potrebujes leky co nejdrive, tak abys zbytecne necekala…
Nejsem dobra, tohle je moje maximum. Az tam pujdu, tak se slozim. Vubec nevim, co ji mam rikat.
Verim, ze i tu kamaradku si casem najdes, treba nekde na hristi
ted zapracujes na sobe a pak uz to pujde.
@Anonymní píše:
No bude to hodne penez, hlavne penale.
Ještě jsi tam nebyla, tak nestresuj dopředu. Když začneš jednat, podáš vysvětlení, jak to vzniklo, plus doložení možné psychické choroby, je možné, že by ti penále mohli odpustit. Když dokážeš sepsat, kdy jsi ztratila status studenta, kdy jsi porodila, kdy ti škončil rodičák…, můžeme se zkusit přibližně dopočítat.
@Anonymní píše:
Nemam a se vsech stranim, mam jen rodinu a dcerku, pejska.
To bývá důsledek té izolace. Pokud budeš zaléčena, mohla by jsi chodit na sezení KBT.
http://www.opsychologii.cz/…emu-chovani/
@Tunrida píše:
Ještě jsi tam nebyla, tak nestresuj dopředu. Když začneš jednat, podáš vysvětlení, jak to vzniklo, plus doložení možné psychické choroby, je možné, že by ti penále mohli odpustit. Když dokážeš sepsat, kdy jsi ztratila status studenta, kdy jsi porodila, kdy ti škončil rodičák…, můžeme se zkusit přibližně dopočítat.
Ja hlavne to neudelala schvalne, vubec jsem nevedela, ze jako nestudent, za me stat neplati pojisteni. Jinak posledni potvrzeni o studiu mam unor 2011 to plati asi do konce prazdin. A od zari jsem jsko neplatic jestli to chapu. rodicak mam od dubna 2014.
@Anonymní píše:
Nejsem dobra, tohle je moje maximum. Az tam pujdu, tak se slozim. Vubec nevim, co ji mam rikat.
Psycholog to z tebe vytáhne, ani nebudeš vědět jak. Oni hned působí jako tvoji kamarádi.
@Anonymní píše:
Nesložíš se věř mi, prostě tam půjdeš, pozdravíš a sedneš si. Doktor se zeptá s čím máš problém tak mu to řekneš. Chodíš přece i k jiným doktorům, musíš přeci vodit dítě do školky, nebo jak to děláš? Měla jsi zavolat, zvládla bys to, takhle tě objednají na bůh ví kdy. Zkus to, zvedni telefon a řekni: dobrý den, potřebovala bych se k vám objednat co nejdříve, jsem na tom špatně a jsem těhotná. Je to pár slov, určitě bys to dala. Tahle budeš čekat dlouho. Ale nevadí, hlavně že si se aspoň donutila k emailu. A nemůžeš jít teď někam ven? Vezmi psa, nasaď si sluneční brýle (pro pocit, že tě nikdo nevidí) a jdi se projít, fakt. Zkus to aspoň na chvíli. Proč teď brečíš, vždyť se nic neděje nebo ano?
@Anonymní píše:
Ja hlavne to neudelala schvalne, vubec jsem nevedela, ze jako nestudent, za me stat neplati pojisteni. Jinak posledni potvrzeni o studiu mam unor 2011 to plati asi do konce prazdin. A od zari jsem jsko neplatic jestli to chapu. rodicak mam od dubna 2014.
A na urade prace ses nehlasila?
@Anonymní píše:
Ty jsi teď u rodičů? Měla by jsi to pokud možno urychleně říci někomu, třeba mamince, nebo ke komu máš blíže. Budeš potřebovat ze začátku doprovod k lékaři a tak. Je někdo z rodičů doma?
@Anonymní píše:
A mezit tím si byla na úřadu práce? Nebo pracovala? Já pořád nechápu jak si se do toho dostala, že to ani rodiče nepoznali.
@natyber píše:
A mezit tím si byla na úřadu práce? Nebo pracovala? Já pořád nechápu jak si se do toho dostala, že to ani rodiče nepoznali.
Ne jen jsem se trepala kdy se na to prijde. Byl to hrozny cas, nejedla jsem, nespala. Zila s hroznyma vycitkama, ale nedokazala jsem se do te skoly vratit. Pak jsem poznala pritele a moc se zamilovala, jednu dobu do bylo moc fajn a pak se zacal chovat hnusne a uz jsem byla uplne ztracena.
@Anonymní píše:
Tohle je špatně, shazuješ sama sebe a vidíš to tu na vlastní oči. Vím, že je to těžké, ale když už nejdeš ven aspoň s pejskem, tak si na internetu najdi nějaké motivační články, trochu ti to pomůže. Musíš se sama naučit si říkat dobré věci, naučit se pochválit. Zní ti to možná divně, ale je to tak. S tím ti nepomůže žádný doktor. Pochval se: téda to jsem dobrá, že jsem tam aspoň napsala. Myslela sis že je to nemožné vyřešit a teď vidíš, že jsi tam dokázala napsat. Takže to jde
Kdo ti vodí dítko do školky?
@natyber píše:
Tohle je špatně, shazuješ sama sebe a vidíš to tu na vlastní oči. Vím, že je to těžké, ale když už nejdeš ven aspoň s pejskem, tak si na internetu najdi nějaké motivační články, trochu ti to pomůže. Musíš se sama naučit si říkat dobré věci, naučit se pochválit. Zní ti to možná divně, ale je to tak. S tím ti nepomůže žádný doktor. Pochval se: téda to jsem dobrá, že jsem tam aspoň napsala. Myslela sis že je to nemožné vyřešit a teď vidíš, že jsi tam dokázala napsat. Takže to jdeKdo ti vodí dítko do školky?
Ja chodim ven, to delam pro dcerku. Uz se chystame, ja rada chodim na velky prochazky, ujdu 7 km denne, dcera do skolky nechodi, je semnou doma. Ja se o ni staram, venuji se ji, ucim ji. Je moc sikovna, uzasna. Kdyz jsem s ni je mi lip, jen ted od toho rozchodu je to semnou horsi a horsi.