Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148548
16.4.18 12:43
@Anonymní píše:
Jo poradila, dal mi kontakt na psychologa. Do kupy se dat musim, mate pravdu.

Skvěle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.4.18 12:48
@Anonymní píše:
:palec: :hug: tak sup do toho
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.18 12:49

Moc vam vsem dekuju za podporu, jste moc hodne. Bala jsem se, ze me odsoudite.

• Citovat
  • Upravit
148548
16.4.18 12:52
@Anonymní píše:

No vidíš. Bala ses zbytečně. A bojíš se zbytečně i těch rodičů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
16.4.18 12:55
@Anonymní píše:
@Limi123 ahoj, muzu ti poslat sz?

Ano, samozrejme muzes. Rada ti jakkoliv pomuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
16.4.18 12:57
@Anonymní píše:

Pokud bys potrebovala, abych Ti k tomu psychologovi zavolala, napis do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.18 13:03
@Anonymní píše:
Chci umrit, uz tady nechci byt. Jsem odpad, jsem nicka. Mam strach, co bude s detma. Mam strach ze vseho. Udelala jsem peknou pitomost a strasne se bojim, ze se na to prijde. A rodina me odsoudi.

Ahoj,

vždy se dá vše vyřešit, vše má řešení.. Muj bratr před dvěma roky sočil pod vlak - semlelo to celou rodinu, rodiče se s tím nevypořádali, já vlastně také ne. Je to hrozné. Rok po něm se oběsil bratranec (pustili z vězení muže, který žil s jeho mamkou a jednoho dne ji v opilosti ubil). Stačila jedna sebevražda v rodině a do toho druhá…

Nedělej to. Dvojnásob, pokud máš děti. Doufám, že jsi troll, že tohle nemyslíš vážně.

Prosím, opravdu prosím - zajdi si k lekaři, psychiatr - je vázán mlčenlivostí, takže pokud jsi někoho nezabila, tak tě nesmí nahlásit policii.

:hug: Nedělej to těm dětem. Od kamarádčiného muže se oběsila mamina na půdě, našel ji její muž - má z toho trauma už 32let. Je extreme lekavý, neozve se mu 5 minut a už obvolává kolegy z práce aj. - uzlíček nervů.

Obrat se prosím tady na poradnu - Emimino má i svého psychologa. ;)

• Citovat
  • Upravit
10244
16.4.18 14:30

Ahoj anonymní,
nečetl jsem celé, ale podstatu asi vím.
Něco jsem si také prožil, jak svou vinou, tak i podrazem jiných, a tak si dovolím pár zkušeností.
Rodiče určitě nakonec budou radši, když se to dozví od tebe, než díky exekuci apod.
Vždy budeš jejich dcera, nemají na světě nikoho bližšího, takže možná se budou zlobit, ale nic to nemění na té první části věty.
Neudělal jsi nic, co by nešlo spravit. Bude dobré to rodičům vysvětlit, i důvody, proč ses jim to bála říct dříve.
Nemyslím, že by pro rodiče bylo rozhodující, jaké dosáhneš vzdělání. Důležité pro ně bude, aby ti mohli věřit, aby věděli, že je máš ráda, miluješ svoje děti a není ti lhostejný osud ani rodičů, ani dětí.
Věř mi, že zvládnout se dají i věci, které se zdají bez řešení…
Hodně síly a štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
16.4.18 14:35

Anonymní,
nesnaž se být dokonalá. Smiř se sama se sebou. Jsme tací, jací jsme, ani lepší, ani horší. Nesnaž se dělat všechno tak, jak chtějí ostatní, protože to je cesta do pasti nespokojenosti s vlastním životem.
V každém člověku je hodně krásných věcí, i v tobě. O tom nikdy nepochybuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
16.4.18 15:48
@Anonymní píše:
Anonymni- to je presny, jak o me. Kdyz mam nekam volat, trepu se nekolik dni dopredu.

Musíš se překonat, posílí tě to. Třeba si za každou větší sociální interakci něco kup pěkného, něco, co tě potěší, odměnu..
A ještě ti něco řeknu - ty jsi člověk. A s tím, s kým potřebuješ komunikovat, to je taky jenom člověk. Stejnej druh..se svými radostmi i starostmi. Takže fakt o nic nejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
16.4.18 15:53
@Anonymní píše:

Určitě psycholog je ve tvém případě potřeba. Ovšem - trvalé a pevné základy nového šťastnějšího a k lidem otevřenějšího života tkví v tom, že TY SAMA MUSÍŠ CHTÍT. Úkoluj se cíleně i sama sebe, i mimo úkolů, které třeba dostaneš u psychologa. Když je zvládneš, hrozně moc tě to posílí, zvedne sebevědomí a náladu - protože to budeš ty, kdo to zvládne.
Já se dostávala z anorexie a bulimie u psychologů i psychiatrů, ale nakonec jsem si stejně nejvíc pomohla sama - když jsem sama sebe zaúkolovala, co mám dělat a co mám vydržet, abych se toho zbavila.
Co tě nezabije, to tě posílí, jak pravdivá věta.
Takže se rozhodně nezabíjej, ze dna vede jediná cesta - vzhůru. Odteď už jsi jenom silnější a silnější.
A neboj se rodičů, každý rodič miluje své dítě (teda normální rodič, nikoli nějaký psychopat) a i když ti třeba i vynadají, jak jsi si tohle mohla dovolit, tak tě stále budou milovat a myslím, že to pak společně vyřešíte a bude vše dobré. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
16.4.18 16:01
@Anonymní píše:

To ani náhodou.
Divila by jsi se, kolik lidí má svojí „pandořinu skříňku“.
Je mi skoro 40 a chceš říct, co jsem udělala někdy kolem 20 let, v nejhorších stavech bulimie? Všechny peníze vydělané i získané jako dárky jsem utratila za jídlo, které jsem vzápětí vyzvracela a pak 2× v obchodě kradla oblečení a kosmetiku, protože jsem na to neměla :,( :oops:
Chytli mě samozřejmě a já se jim na policii nervově sesypala, bylo to strašné, opravdu.
Už je vše pryč a mám šťastný život, neboj, ty se z toho taky dostaneš a teprve ta úleva, až se svěříš rodičům - bude to pro tebe těžké, to je jasné, ale udělat to musíš, čím dřív, tím líp.
Držíme ti tu moc palce, to dáš!!! :kytka: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
16.4.18 16:03
@Anna766 píše:
No vidíš. Bala ses zbytečně. A bojíš se zbytečně i těch rodičů :hug:

Přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
16.4.18 16:11
@Anonymní píše:

Bude to dobre, neboj se.
Jsi evidentne hodna a slusna holka a i z toho, jak pises a jak se k tomu stavis, je citit pokora. Proto si nemyslim, ze je jakykoliv duvod te ostrakizovat. Naprosto hloupe chyby jsme udelali vsichni. A jak pise @Evulina, vetsina z nas ma svou Pandorinu skrinku (se kterou se nechlubi). I ja.
Drzime ti tu vsichni palce a budeme moc radi, kdyz treba das vedet, jak se mas a jak valcis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148548
16.4.18 18:26
@Premek_Orac píše:
Anonymní,
nesnaž se být dokonalá. Smiř se sama se sebou. Jsme tací, jací jsme, ani lepší, ani horší. Nesnaž se dělat všechno tak, jak chtějí ostatní, protože to je cesta do pasti nespokojenosti s vlastním životem.
V každém člověku je hodně krásných věcí, i v tobě. O tom nikdy nepochybuj.

Krásně napsáno :kytka: děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria