Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
16.4.18 09:15
@Anonymní píše:
Kdybych aspon mela tu stredni, je to ostuda. Rodicce si na vzdelani potrpi a doma maji tohle.

No ale stím už nic neuděláš, prostě to tak je, co s tím jako chceš dělat? Minulost nezměníš, co bylo včera už prostě bylo. Teď můžeš něco dělat, školu si můžeš klidně dodělat až na to budeš mít, pořád tvrdíš, jak jsou rodiče hodní, tak proč jim to prostě neřekneš. Co tvoje mamka, je to ženská, je to tvá máma, přeci tě pochopí. Já spíš nechápu, že jim to není všechno divný, když jsou tak dobří jak tvrdíš. Na mě to poznala celá rodina a všechny mé dobré kamarádky, neustále do mě všichni hučeli ať s tím už něco dělám, ať někam dojdu, dokonce mi nabízeli že půjdou se mou. A jak jsem to přiznala já? Prostě jsem vybouchla, začala jsem ječet, že už to nezvládám, že se zblázním, že mě nechápou, že mi nikdo nepomůže, prosila jsem je ať mě odvezou na psychiatrii, že už chci mít klid, že nechci nikoho slyšet ani vidět, křičela jsem a brečela. Koukali na mě všichni i moje dvě děti sice jak na blázna, ale ze mě to strašně spadlo, během chvíle jsem to prodýchala a uklidnila se, o všem jsme si promluvili a byla to strašná úleva. Nevím co jiného ti tady mají lidé poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.4.18 09:18
@Anonymní píše:
Dnes jdu na gyndu, mam se mu rict, ze mam problemy a potrebuji nejakeho psychologa? Pomuze mi on? Je to pro me lepsi nez volat. Ja donedavna byla vcelku normalni, mela jsem spatny stavy, ale i hezke chvilky. Ted jak se mi rozpadl vztah, druhe dite a dluh na pojistovne, tak uz to nezvladam.

Ano, rozhodně mu to řekni, popros o nějaký kontakt, řekni že to je poslední dobou hodně zle, že i uvažuješ o smrti. Vidíš, měla jsi už dřív špatné stavy a postupně se to zhoršuje, je to tak u každé deprese, postupně věkem a životními traumaty se to všechno zhoršuje, tak s tím něco dělej :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.4.18 09:22

Jinak já zase radši telefonuju, to mi nevadí vůbec, ten člověk mě nevidí, nevidí jak mi je a tudíž jsem v pohodě. Pro mě je horší ten osobní kontakt, to jak se na někoho musím dívat a on se dívá na mě. Měla jsem skvělou práci, kde jsem jen volala se zákazníky, to byla pohoda. Pak jsem nastoupila do kolektivu o 25 lidech a pro mě konec, katastrofa. Ale vydržela jsem, prostě jsem občas měla nervy, ale jiné dny to zase docela šlo. Všechno jde, musí se chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.4.18 09:27
@Anonymní píše:
Kdybych aspon mela tu stredni, je to ostuda. Rodicce si na vzdelani potrpi a doma maji tohle.

Kvuli tomu te ale nebudou milovat min, jsi jejich dcera, budou zklamani, ale svet se prece nezbori.
Rekni to gynekogovi a porad se s nim, ke komu mas zajit. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.4.18 09:29

Kdybys chtela, tady na emimi je psych. poradna. Je to anonymni a muzes napsat email na poradna@emimino.cz . dostanes odpoved od odbornika ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.18 09:29

Jinak oni vidi, ze se trapim. Ale mysli si, ze je to skrz vztah, coz na tom ma taky svuj podil. Tenhle dr.mi nevadi, chodim tam uz dlouho a zname se. Me nejvic vadi uplne cizi lidi a mluveni s nimi.

• Citovat
  • Upravit
6050
16.4.18 09:34
@Anonymní píše:
Jinak oni vidi, ze se trapim. Ale mysli si, ze je to skrz vztah, coz na tom ma taky svuj podil. Tenhle dr.mi nevadi, chodim tam uz dlouho a zname se. Me nejvic vadi uplne cizi lidi a mluveni s nimi.

Tak to je dobře, svěř se mu a určitě ti poradí kam zajít, neoddaluj to zbytečně. Dej pak vědět, jak si dopadla, držím ti palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.18 10:07

Dekuju, jdu ted na gyndu. Tak se zeptam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.18 10:08

@Limi123 ahoj, muzu ti poslat sz?

• Citovat
  • Upravit
9371
16.4.18 10:11
@Anonymní píše:
Dnes jdu na gyndu, mam se mu rict, ze mam problemy a potrebuji nejakeho psychologa? Pomuze mi on? Je to pro me lepsi nez volat. Ja donedavna byla vcelku normalni, mela jsem spatny stavy, ale i hezke chvilky. Ted jak se mi rozpadl vztah, druhe dite a dluh na pojistovne, tak uz to nezvladam.

Jo, řekni mu to. Doktoři dokáží rozpoznat takové problémy, i když je to mimo jejich zaměření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.18 12:13

Tak se citim trochu lip, popovidala jsem si. Mate pravdu, pro ty moje deti musim zit. Co se stalo, uz nejde vzit zpet.

• Citovat
  • Upravit
148615
16.4.18 12:15
@Anonymní píše:
Tak se citim trochu lip, popovidala jsem si. Mate pravdu, pro ty moje deti musim zit. Co se stalo, uz nejde vzit zpet.

Poradila ses u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
16.4.18 12:19
@Anonymní píše:
Tak se citim trochu lip, popovidala jsem si. Mate pravdu, pro ty moje deti musim zit. Co se stalo, uz nejde vzit zpet.
:palec:
Podivej, musis se ted predevsim dat do kupy ty, pro sebe i pro deti. Je ti teprve petadvacet, pokud budes chtit, maturitu si dodelas na druhem rodicaku. A kde je psano, ze si treba i tu vysokou casem nedodelas (treba pri praci).
Odborne pomoci se nevyhybej, prvni krok, priznat si problem a nebat se rict si o pomoc, uz jsi udelala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.18 12:22

Jo poradila, dal mi kontakt na psychologa. Do kupy se dat musim, mate pravdu.

• Citovat
  • Upravit
6050
16.4.18 12:28
@Anonymní píše:
:potlesk: Zavolej si tam hned, klidně ještě dnes, nebo zítra ráno. Neodkládej, to. Zlepší se to uvidíš :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí