Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.18 20:57

Je to na hlavu, lhala jsem abych byla v jejich ocich ta nejlepsi aby na me byli pysni. Nakonec jsem to cely podel.la. Pritom na me nikdy nebyli zli, vzdy jen hodni. Mam strasne cerny svedomi. Jsem rozmazlena holka, co si niceho nevazi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.18 20:59

Je to pravda, od chlapa jsem odesla ted, uhodil me. Jsem u rodicu, druhe dite cekam.

• Citovat
  • Upravit
8491
15.4.18 21:01
@Anonymní píše:
Je to na hlavu, lhala jsem abych byla v jejich ocich ta nejlepsi aby na me byli pysni. Nakonec jsem to cely podel.la. Pritom na me nikdy nebyli zli, vzdy jen hodni. Mam strasne cerny svedomi. Jsem rozmazlena holka, co si niceho nevazi.

Ne, opakuji, jsi nemocná.

A myslím, že i v těhotenství se některá antidepresiva mohou brát.

Deprese JE nemoc. Bohužel ty sama si nepomůžeš. Není to jen o psychice, ale má to reálný, hmatatelný, fyziologický důvod. A ten je potřeba odstranit. Odstraní ho léky v kombinaci s psychoterapií. Teď je potřeba udělat první krok a svěřit se rodičům, aby Ti mohli pomoct najít pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.4.18 21:03
@Anonymní píše:
Nemam ani stredni, nezvladla jsem to tam. Mela jsem deprese a byla sikanovana. Uceni mi neslo, odesla jsem. Kra. a si udelala 2 deti a lzu ze delam vs.

tak to jsme čekala větší průšvih :dance: VŠ není vše a rozhodně to není záruka pracovní prosperity. Máš - li talent, píli nebo šikovné ruce, určitě si nějakou práci najdeš. A až se pracovně zaběhneš, školu si doděláš, budeš - li chtít (potřebovat).
Prostě to rodičům řekni a domluv se s nimi, jakým způsobem jim ty peníze nahradíš - odpracuješ :think: Žádná kaše není tak horká, jak se uvaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122285
15.4.18 21:07
@Anonymní píše:
Je to pravda, od chlapa jsem odesla ted, uhodil me. Jsem u rodicu, druhe dite cekam.

A jak je staré to už narozené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.4.18 21:07
@Anonymní píše:

Jak radí @Limi123 deprese je nemoc a tady už sama nic nezmůžeš. Neboj se vše má své řešení..řekni vše rodičům a uvidíš, že to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.18 21:09
@pe-terka píše:
tak to jsme čekala větší průšvih :dance: VŠ není vše a rozhodně to není záruka pracovní prosperity. Máš - li talent, píli nebo šikovné ruce, určitě si nějakou práci najdeš. A až se pracovně zaběhneš, školu si doděláš, budeš - li chtít (potřebovat).
Prostě to rodičům řekni a domluv se s nimi, jakým způsobem jim ty peníze nahradíš - odpracuješ :think: Žádná kaše není tak horká, jak se uvaří.

Vetsi pruser si uz neumim predstavit.

• Citovat
  • Upravit
8491
15.4.18 21:15
@Anonymní píše:

Ja nevim, treba kdyby mela babicka pod kobercem milion a ty bys ji ho z toho pod koberce vzala a nahazela do automatu?

Nebo kdybys kvuli tomu tu babicku zabila?

Takovych vetsich pruseru si dovedu predstavit, toto neni opravdu nic az tak strasneho, stava se to relativne bezne. Daleko vetsi problem je tva deprese, ktera je pricinou vsech problemu nasledujicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.18 21:20
@Limi123 píše:
Ja nevim, treba kdyby mela babicka pod kobercem milion a ty bys ji ho z toho pod koberce vzala a nahazela do automatu?

Nebo kdybys kvuli tomu tu babicku zabila?

Takovych vetsich pruseru si dovedu predstavit, toto neni opravdu nic az tak strasneho, stava se to relativne bezne. Daleko vetsi problem je tva deprese, ktera je pricinou vsech problemu nasledujicich.

To ne, to bych nikdy neudelala. Myslis, ze fakt mam depresi? Takhle se citim radu let. Od puberty.

• Citovat
  • Upravit
18144
15.4.18 21:21

Mě s to taky zdá, že to není nic hrozného, jak píší holky. Ale znám příběh, velmi podobný tomu tvému, akorát že ona neměla děti. Asi 2 roky rodičům lhala, že studuje VŠ a přitom ji z tama dávno vylili a ona ten čas trávila vždy u přítele. Když měla mít promoce, tak se celá rodina těšila, připravili se, napekli, nakoupili sváteční šaty, zamluvili oslavu a ráno, když měli vyjet, tak ji našli oběšenou doma na půdě. Tu hrůzu si nedovedeš představit. Už je to hodně let, asi 10, ale ti rodiče si myslím, se z toho dodnes nevzpamatovali.
Přitom z pohledu druhého opravdu blbost. Ale věřím, že v dané chvíli se problém může zdát být větší než je. Prosím, řekni jim to. Omluv se, řekni, že tě to mrzí. Uleví se ti, uvidíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
15.4.18 21:24

@bigl mě zamrazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
15.4.18 21:28

...

Příspěvek upraven 03.03.19 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.4.18 21:30
@Anonymní píše:

probůh, mohla jsi ručit na miliony, mohla jsi podepsat směnku. MOhla jsi profetovat barák, mohla ses prokouřit - prochlastat - k rakovině. To jsou opravdový průšvihy!!!
Jsi na sebe hodně kritická, až moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
15.4.18 21:31
@pe-terka píše:
probůh, mohla jsi ručit na miliony, mohla jsi podepsat směnku. MOhla jsi profetovat barák, mohla ses prokouřit - prochlastat - k rakovině. To jsou opravdový průšvihy!!!
Jsi na sebe hodně kritická, až moc.

Přesně. Pochybuju že rodiče budou zlí na tehotnou dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.4.18 21:33
@bigl píše:
Mě s to taky zdá, že to není nic hrozného, jak píší holky. Ale znám příběh, velmi podobný tomu tvému, akorát že ona neměla děti. Asi 2 roky rodičům lhala, že studuje VŠ a přitom ji z tama dávno vylili a ona ten čas trávila vždy u přítele. Když měla mít promoce, tak se celá rodina těšila, připravili se, napekli, nakoupili sváteční šaty, zamluvili oslavu a ráno, když měli vyjet, tak ji našli oběšenou doma na půdě. Tu hrůzu si nedovedeš představit. Už je to hodně let, asi 10, ale ti rodiče si myslím, se z toho dodnes nevzpamatovali.
Přitom z pohledu druhého opravdu blbost. Ale věřím, že v dané chvíli se problém může zdát být větší než je. Prosím, řekni jim to. Omluv se, řekni, že tě to mrzí. Uleví se ti, uvidíš. :hug:

to je hrozný :,( A přitom tááák zbytečný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria