Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
17.4.18 13:40
@drewlet píše:
8o tak mít střední snad není nic extra, ale já bych byla ráda, kdyby na mě rodiče tlačili, aby ze mě něco bylo. 8o

Každé dítě je jiné, a má svoje limity. Já bych byla hlavně ráda, že moje děti jsou zdravé, a ať si vyberou obor jaký chtějí, a třeba ať prodávají papriky, hlavně ať jsou šťastné a v pohodě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.18 13:59

Ja chtela na nejakou stredni nebo se vyucit. Poslechla jsem a sla na gympl, kde me silene dusili, hlavne matematika. Jestli jsem se matiku naucila nebo nenaucila vzdy bylo za 5. V nizsim rocniku jsem mela uzasnou profesorku, ktera videla, ze mi to nejde. Pomahala mi co to slo, chodila jsem na doucovani. Pak onemocnela a prisla jina, ktera me dusila az jsem to nezvladala a pak jsem kasla uz i na dalsi predmety. Spoluzaci me sikanovali a tak no. Strasna doba, brecela jsem cestou do skoly i ze skoly. Prisla domu, lehla a spala az do dalsiho dne, nebyla jsem schopna niceho.

• Citovat
  • Upravit
14642
17.4.18 14:02
@Anonymní píše:
Ja chtela na nejakou stredni nebo se vyucit. Poslechla jsem a sla na gympl, kde me silene dusili, hlavne matematika. Jestli jsem se matiku naucila nebo nenaucila vzdy bylo za 5. V nizsim rocniku jsem mela uzasnou profesorku, ktera videla, ze mi to nejde. Pomahala mi co to slo, chodila jsem na doucovani. Pak onemocnela a prisla jina, ktera me dusila az jsem to nezvladala a pak jsem kasla uz i na dalsi predmety. Spoluzaci me sikanovali a tak no. Strasna doba, brecela jsem cestou do skoly i ze skoly. Prisla domu, lehla a spala az do dalsiho dne, nebyla jsem schopna niceho.

To je mi moc líto. :? A tebe by bavilo co? Jaký obor by jsi chtěla dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.4.18 14:04
@drewlet píše:
8o tak mít střední snad není nic extra, ale já bych byla ráda, kdyby na mě rodiče tlačili, aby ze mě něco bylo. 8o

Tak to já teda ne. Čím větší tlak, tím víc se zasekávám - každý jsme jiný. Člověk přeci musí chtít sám se vzdělat a něčím být, ne aby ho do toho tlačili rodiče proboha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.4.18 14:05
@nostress píše:
Každé dítě je jiné, a má svoje limity. Já bych byla hlavně ráda, že moje děti jsou zdravé, a ať si vyberou obor jaký chtějí, a třeba ať prodávají papriky, hlavně ať jsou šťastné a v pohodě. :kytka:

S tímhle názorem naprosto souzním :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.18 14:09
@nostress píše:
To je mi moc líto. :? A tebe by bavilo co? Jaký obor by jsi chtěla dělat?

Ted zpetne urcite neco s malyma detma, jesle, chuva nebo nejaka miniskolka. Nebo kosmeticka, vizazistka.

• Citovat
  • Upravit
18304
17.4.18 14:13
@Anonymní píše:

Tak a narazila jsi na jádro pudla. Člověk má jít na takovou školu, která je dobrá k tomu, aby pak dělal to, co mu něco říká nebo co chce jednou dělat.
Já taky šla na ekonomku, sice jí vychodila a mám maturitu, ale jak kdybych tam nechodila, strašně mě to nebavilo a nadrnčela jsem se vždycky na zkoušku a na maturitu a pak to zas všechno pustila z hlavy ven. U mě to zas bylo zapříčiněné bulimií - měla jsem hlavu zcela jinde, byla úplně mimo a nevěděla, co chci v životě dělat, tak jsem si řekla, že „půjdu tam, kam chodila moje máma, ona mi kdyžtak bude radit“. No, blbost to byla jak vyšitá.

1. Priorita pro tebe - začít chodit k psychologovi, vše, co probíráš tady s náma, probírat s ním
  1. Dát do pořádku ty věci kolem peněz, pojištění atd., to bohužel moc nepočká, jestli ti nabíhají penále, tak co nejdřív to řešit.
  1. Říct to rodičům..jak, o tom bych se i poradila s tím psychologem, jestli se bojíš reakce maminky-generála.

Moje dítě, kdyby mi řeklo, že jeho snem je být popelářem, tak bych mu jenom řekla, že moc placené to ale není, že si to musí uvědomit, ale jestli je to jeho snem, ať do toho jde všema deseti.
DŮLEŽITÉ NA SVĚTĚ JE BÝT ZDRAVÝ A PĚSTOVAT SI ŠTĚSTÍ A SPOKOJENOST. Jak je člověk nespokojenej, nešťastnej a třeba i z toho pak nemocnej (viz ty), tak to je špatná cesta.
ALE VŽDY TO JDE SROVNAT, NIKDY NENÍ POZDĚ ZAKLADATELKO!!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
17.4.18 14:15
@Anonymní píše:
Ted zpetne urcite neco s malyma detma, jesle, chuva nebo nejaka miniskolka. Nebo kosmeticka, vizazistka.

No vidíš :dance: :dance: :dance:
Postupně se k tomu jistě dopracuješ a vystuduješ to, co tě bude bavit! :palec:
Klidně sem dál piš, budeme tě dál podporovat a povzbuzovat, já teda určitě - co holky, že v tom zakladatelku nenecháme samotnou? :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
17.4.18 14:17
@Anonymní píše:

Přesně na něco takového bych tě tipovala. :D To by nebyl vůbec problém. Třeba na kosmetičku si můžeš udělat rekvalifikaci. Jestli chceš, napiš mi Sz. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
17.4.18 14:20
@Evulina píše:
No vidíš :dance: :dance: :dance:
Postupně se k tomu jistě dopracuješ a vystuduješ to, co tě bude bavit! :palec:
Klidně sem dál piš, budeme tě dál podporovat a povzbuzovat, já teda určitě - co holky, že v tom zakladatelku nenecháme samotnou? :pankac: :palec:

Přesně. :palec: Už z psaného projevu to je velmi inteligentní a hodná holčina. Škoda, že nevím, odkud je.

Příspěvek upraven 29.03.19 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.18 14:25
@nostress píše:
Přesně. :palec: Už z psaného projevu to je velmi inteligentní a hodná holčina. Škoda, že nevím, odkud je. Když by měla rekvalifikaci na kosmetičku, tak bych pro ni měla ihned práci. :D

Jezis ty jsi taaaaak zlata, ja cetla ze o kosmeticky neni zajem, obvzlast jen po rekvalifikaci.

• Citovat
  • Upravit
14642
17.4.18 14:27
@Anonymní píše:
Jezis ty jsi taaaaak zlata, ja cetla ze o kosmeticky neni zajem, obvzlast jen po rekvalifikaci.

To není pravda.

Příspěvek upraven 29.03.19 v 17:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
17.4.18 14:29

Trochu se přifařím, já kdyžtak zásobuju kosmetičky prvotřídní kosmetikou za velkoobchodní ceny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.18 14:29

Ted mi dcera rekla, ze me moc miluje a jsem jeji stesti, to me uplne dostalo.

• Citovat
  • Upravit
14642
17.4.18 14:31
@Anonymní píše:
Ted mi dcera rekla, ze me moc miluje a jsem jeji stesti, to me uplne dostalo.

No tak vidíš, jak může být život hezký, viď? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria