Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21680
18.4.18 09:52
@Anonymní píše:
Jsou chvile, kdy legrace s nima je to jo, dceru maji moc radi. Ale jak rikam vzdelani a velky prijem je pro ne top, furt se resi vzdelani. Ja je chapu, mama ma cerveny diplom. Je to vsechno na h.vno. Ja chtela peknou hezkou rodinu a starat se, nevadi mi prace na zahrade, vareni, uklid. Je mi tak moc dobre.

Myslim, ze az pochopi, jaky stres ti tohle zpusobuje, tak urcite polevi ze svych naroku a uvedomi si, ze jsou dulezitejsi veci, nez vzdelani. :hug: psycholog ti pomuze, jak na ne ;)
Hned tam zavolej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.18 09:54
@Káťa19 píše:
Myslim, ze az pochopi, jaky stres ti tohle zpusobuje, tak urcite polevi ze svych naroku a uvedomi si, ze jsou dulezitejsi veci, nez vzdelani. :hug: psycholog ti pomuze, jak na ne ;)
Hned tam zavolej :hug:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Zavolej zakladatelko tomu psychologovi, raz dva tři drp :mrgreen: - za chviličku to budeš mít za sebou ten hovor. Posíláme po netu sílu a odhodlání!!! :srdce: :srdce: :srdce: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148558
18.4.18 10:09
@Anonymní píše:
Jsou chvile, kdy legrace s nima je to jo, dceru maji moc radi. Ale jak rikam vzdelani a velky prijem je pro ne top, furt se resi vzdelani. Ja je chapu, mama ma cerveny diplom. Je to vsechno na h.vno. Ja chtela peknou hezkou rodinu a starat se, nevadi mi prace na zahrade, vareni, uklid. Je mi tak moc dobre.

Mít hezkou rodinu a radost ze života není tak málo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.18 10:41
@Anna766 píše:
Mít hezkou rodinu a radost ze života není tak málo. :hug:

Dokonce bych řekla, že je to to NEJVÍC :palec:
Když vidím rodiny, kde rodiče sice domů přinesou měsíčně sto litrů, někdy i víc, ale přitom mají nervy, celé dny jsou fuč a děti je pomalu ani nevidí, projevují si lásku jenom materiálně dárkama, dovolenýma apod., malé tříleté děti pláčou každé ráno, že musejí být celé dny od brzkého rána až do pozdních odpolední ve školce a ony přitom chtějí rodiče, tak si říkám, no není mě i naší rodině líp tady na tom našem statku? Starat se o děti, o dědulu, všechno to pak vyjde ven na dvůr, děti si hrajou, dědula sedí na lavičce a usmívá se, já okopávám záhon..a až jednoho dne půjdu do práce, rozhodně se jí nenechám semlít na hromadu. Pokud mi to bude brát nervy, půjdu jinam - už před dětma jsem to tak udělala a nikdy toho nezalitovala. Muži můj přístup nevadí a rodiče mi vždy dávali svobodu v tom, co chci v životě dělat.
Nebudu se rouhat, když řeknu, že jsem šťastný člověk.
Zakladatelko, i ty můžeš být šťastná, i když tomu možná dnes ještě nedokážeš uvěřit.
Ale když tomu uvěříš, nemožné se stane skutečností.
Doporučuju knihy od Pierra Franckha o přáních..mě se to plní, když si člověk správným způsobem přeje.

Příspěvek upraven 18.04.18 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.18 10:41
@Anna766 píše:
Mít hezkou rodinu a radost ze života není tak málo. :hug:

Ale ja to nemam, chlap me opustil, rodicum lzu a delam jednu kravinu za druhou.

• Citovat
  • Upravit
18304
18.4.18 10:48
@Anonymní píše:

Zkus se zaměřovat vždy nejdřív z opačného konce - co máš a ne co nemáš..Máš krásnou, zdravou a inteligentní dcerku a další dárek čekáš - tady je plno diskusí, kdy ženy už nevědí, jak by otěhotněly a nejde jim to a nejde..
A víš co hlavně nyní máš? Vůli se se svým životem poprat!!! Před pár dny jsi nám tady psala o sebevraždě a nyní se tady bavíme o dílčích krocích, jak zlepšit tvůj život do budoucna. Svět není tak nebezpečný, jak se v depresi zdá..
A máš rodiče, kteří se na tebe nevykašlali..akorát jsou přísnější no..ale pravděpodobně to s tebou myslí dobře. Poraď se s psychologem, jak s nimi vést komunikaci tak, aby jsi jim mohla vše přiznat.
Jak to vidíš - zavoláš do ordinace dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.4.18 10:48
@Evulina píše:
Dokonce bych řekla, že je to to NEJVÍC :palec:
Když vidím rodiny, kde rodiče sice domů přinesou měsíčně sto litrů, někdy i víc, ale přitom mají nervy, celé dny jsou fuč a děti je pomalu ani nevidí, projevují si lásku jenom materiálně dárkama, dovolenýma apod., malé tříleté děti pláčou každé ráno, že musejí být celé dny od brzkého rána až do pozdních odpolední ve školce a ony přitom chtějí rodiče, tak si říkám, no není mě i naší rodině líp tady na tom našem statku? Starat se o děti, o dědulu, všechno to pak vyjde ven na dvůr, děti si hrajou, dědula sedí na lavičce a usmívá se, já okopávám záhon..a až jednoho dne půjdu do práce, rozhodně se jí nenechám semlít na hromadu. Pokud mi to bude brát nervy, půjdu jinam - už před dětma jsem to tak udělala a nikdy toho nezalitovala. Muži můj přístup nevadí a rodiče mi vždy dávali svobodu v tom, co chci v životě dělat.
Nebudu se rouhat, když řeknu, že jsem šťastný člověk.
Zakladatelko, i ty můžeš být šťastná, i když tomu možná dnes ještě nedokážeš uvěřit.
Ale když tomu uvěříš, nemožné se stane skutečností.
Doporučuju knihy od Pierra Franckha o přáních..mě se to plní, když si člověk správným způsobem přeje.Příspěvek upraven 18.04.18 v 10:44

No presne tak :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.4.18 10:49

ZAKLADATELKO, je vidět, že je pro tebe těžké s tím něco dělat. Je pravda, že je to běh na dlouhou trať a než se člověk k něčemu dokope, tak to trvá. Sama vím, kolik let mi trvalo, než jsem se dokopala brát sebe i život takový jaký je a i dnes mám s hodně věcmi problém. Třeba teď jsem doma na neschopence už dva měsíce a začínám být, šílená. Musím se nutit do věcí, ale dělám to, říkám si musím. Nechci zase zpět ty stavy kdy mě nic a nikdo nebavil, zase ty myšlenky, že je všechno na h.vno a zbytečný. Takže se dokopu něco dělat, protože dneska už to umím lépe. Proč se pořád snažíš být tak dokonalá a silná, proč si nesedneš s mamkou a nevyklopíš to, klidně se rozplakej, hysterči, vykřič to ze sebe, řekni že tě to mrzí, ale že už nemůžeš takhle žít, že nevíš co máš dělat, že si připadáš zbytečná. Nebo nekřič, jen mluv, ale řekni mamce své pocity a starosti a mamka bude koukat jak puk, uvidí sama, že je ti zle a snad se pokusí ti nějak pomoct to vyřešit. A když ne tak co se změní? Vůbec nic, v nejhorším případě ti řekne něco ve smyslu, že to je tvoje věc a bude se chovat stejně jako do teď a ty budeš aspoň mít jednu velkou lež z krku a budeš vědět, že musíš hledat pomoc jinde. Je škoda, že nemůžeš bydlet někde jinde, mě totiž připadá, že vůbec nemáš s mamkou tak dobrý vztah jak píšeš, jak by ses jinak mohla tak strašně bát jí říct, že a tom nejsi dobře, že si udělala nějakou chybu, že je ti to líto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.18 10:51
@Anonymní píše:

Jinak tvůj bývalý je s odpuštěním zmetek - pokud muž uhodí ženu, nelze ho jinak nazvat. Takový by zasloužil vykopnout přímo od tebe. Takže toho rozhodně nelituj - naopak, to, že už s ním nejsi, je pozitivní krok do budoucna k tomu, aby jsi si našla někoho normálního a milujícího. Kdyby jsi s ním byla dál ještě dneska a musela navíc řešit, že tě bije a co dál, měla by jsi o starost navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.18 10:53

„I v nedokonalosti najdeš dokonalost“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
18.4.18 11:04
@Anonymní píše:

Nemáš, a někdo zase nemá děti, nebo zdraví. Netrap se už tím, že něco nemáš, protože tahle to ani mít nebudeš. Nic k tobě nepřijde samo, musíš si pro to jít. Jestli mi rozumíš. Všechno si děláme sami. Problémy sis přivodila sama svým strachem a strach je náš největší nepřítel. Zrovna tak si sama můžeš připravit lepší a šťastnější cestu, zvládneš to pokud se budeš učit, mít se ráda, nutit se do věcí, které ostatním připadají normální, chválit se, zdokonalovat, a chtít něco lepšího. Věř mi, že podpora všech včetně rodiny je moc důležitá, ale ty sama si v té změně nejdůležitější :hug: Proč nemáš dcerku ve školce, potřebuješ přeci mít čas pro sebe, navíc se dát do kupy před příchodem miminka. Jak je to s tím telefonátem, zkusila si to? Nebo už ti odepsali na email?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.18 11:08

Jedna uzivatelka tady mi moc pomaha a psycholog telefon nebere.

• Citovat
  • Upravit
6050
18.4.18 11:16
@Anonymní píše:

To je dobře, ale volat zkoušej dál jednou to vezme. Třeba zrovna tam má někoho, kdo má taky velké trápení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.18 11:17
@Anonymní píše:
Jenze ja uz takhle lzu radu let, a mam dluh na pojistovne a strasne se bojim tam jit a zaplatit to.

Pojišťovně to nemusíš dát naráz, dávají možnost splácení po malých částkách - ale začni to řešit co nejdřív, nebo ti to bude naskakovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.4.18 12:28
@Anonymní píše:

Tak to je super!
A psycholog to určitě vezme později, zkus to pak znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí