Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148645
18.4.18 12:42
@Anonymní píše:
Ale ja to nemam, chlap me opustil, rodicum lzu a delam jednu kravinu za druhou.

Tvoje rodina jsou tvé děti. Udelej pro to co můžeš, aby si pamatovaly hezké dětství s maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122330
18.4.18 13:51
@Anna766 píše:
Tvoje rodina jsou tvé děti. Udelej pro to co můžeš, aby si pamatovaly hezké dětství s maminkou.

Já jen dodám: Tvé děti tě potřebují. Ale to ty určitě víš… Tak to řekni svým rodičům, taky tě mají rádi. Věř, že STRACH MÁ VELKÉ OČI. Posílám ti na dálku sílu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.18 14:10
@mrav píše:
Já jen dodám: Tvé děti tě potřebují. Ale to ty určitě víš… Tak to řekni svým rodičům, taky tě mají rádi. Věř, že STRACH MÁ VELKÉ OČI. Posílám ti na dálku sílu. :mavam:

Tajim to spoustu let, to se neda jen tak rict. Navic ted bratr maturuje, to maji nervy vsichni a ja jsem zustala sama s dcerou a tehotna. Nemam silu, picha me a tvrdne bricho. Nemuzu jist, nemuzu spat, nemuzu myslet.

• Citovat
  • Upravit
122330
18.4.18 14:20
@Anonymní píše:
Tajim to spoustu let, to se neda jen tak rict. Navic ted bratr maturuje, to maji nervy vsichni a ja jsem zustala sama s dcerou a tehotna. Nemam silu, picha me a tvrdne bricho. Nemuzu jist, nemuzu spat, nemuzu myslet.

Myslím si, že toto je na psychiatra. Neboj, jen ti předepíše antidepresiva. V kolikátém jsi týdnu? Máš už termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.4.18 14:23
@Anonymní píše:

Nechcete zajít k nějakému lékaři do nemocnice říct co vás trápí a on vám pomohl a poslal za nějakým odborníkem. Mám pocit, že tohle opravdu sama nezvládnete. Já byla předevčírem akutně v nemocnici kvůli krvácení a moc mě pomohl už jenom ten přístup lékařů a sester a pak následná péče. Tím chci jenom říct aby jste se nebala nekomu říct o svém trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.18 14:41

Jsem v 7 mesici, ja nezvladnu nikam dojit. Chtela bych jen spat a spat.

• Citovat
  • Upravit
33916
18.4.18 14:47
@Anonymní píše:
Jsem v 7 mesici, ja nezvladnu nikam dojit. Chtela bych jen spat a spat.

Tak právě máte v bříšku miminko a musíte to řešit. Řekněte to rodičům nebo zavolejte svému lékaři co o vás pečuje a nebojte se jsou chvíle kdy strach musí jít stranou a uvidíte, že vše dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122330
18.4.18 14:53
@Anonymní píše:
Jsem v 7 mesici, ja nezvladnu nikam dojit. Chtela bych jen spat a spat.

Tak si hajni na gauč a vyspi se. My tu na tebe počkáme. Stejně se moje maličká za chvilku vzbudí. Chtěl jsem ti jenom říct, že až se to maličké za 2 měsíce narodí, bude to další obrovská radost. Věř, že i pro tvou mámu. Být těhotná není žádný med, možná i hormony pracují. Dokáži si to představit, i když nejsem žena. Tak dobrou noc. Spinkej. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.18 14:56
@mrav píše:
Tak si hajni na gauč a vyspi se. My tu na tebe počkáme. Stejně se moje maličká za chvilku vzbudí. Chtěl jsem ti jenom říct, že až se to maličké za 2 měsíce narodí, bude to další obrovská radost. Věř, že i pro tvou mámu. Být těhotná není žádný med, možná i hormony pracují. Dokáži si to představit, i když nejsem žena. Tak dobrou noc. Spinkej. :mavam:

Dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
122330
18.4.18 15:01
@Anonymní píše:
Dekuju moc

Není zač. On člověk kolikrát potřebuje málo - jen na 2 hodinky usnout, nebo se jít provětrat. Spánek je ale nejdůležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.4.18 15:02

Nech se zavřít do blázince, jsi na něj fakt zralá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122330
18.4.18 15:06
@Anonymní píše:
Nech se zavřít do blázince, jsi na něj fakt zralá :dance:

To bylo hnusné a ještě od anonymu. Tak když jsi takový hrdina, alespon bys mohl zveřejnit nick. Kopeš do slabšího. To ti není ani trochu blbé???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.18 15:07
@mrav píše:
To bylo hnusné a ještě od anonymu. Tak když jsi takový hrdina, alespon bys mohl zveřejnit nick. Kopeš do slabšího. To ti není ani trochu blbé???

v praxi je běžné, že pokud chce někdo dobrovolně umřít, tak se zavře do blázince nebo budete čekat až se zabije?

• Citovat
  • Upravit
122330
18.4.18 15:14
@Anonymní píše:
v praxi je běžné, že pokud chce někdo dobrovolně umřít, tak se zavře do blázince nebo budete čekat až se zabije?

Přečti si celou diskuzi. Víc se s tebou nemám o čem bavit. Je to velice smutný příběh. A zakladatelka sebevraždu nespáchala. Taky existují jiná řešení, než zavírání do bl. Co takové antidepresiva? To ti nic neříká? Nikdy jsem to tady nepoužil, ale na tebe to použiju a hodí se to. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7618
18.4.18 15:57
@mrav píše:

Jo, je to hnus.
Nahlašuju tenhle anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí