Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ale ja to nemam, chlap me opustil, rodicum lzu a delam jednu kravinu za druhou.
Tvoje rodina jsou tvé děti. Udelej pro to co můžeš, aby si pamatovaly hezké dětství s maminkou.
@Anna766 píše:
Tvoje rodina jsou tvé děti. Udelej pro to co můžeš, aby si pamatovaly hezké dětství s maminkou.
Já jen dodám: Tvé děti tě potřebují. Ale to ty určitě víš… Tak to řekni svým rodičům, taky tě mají rádi. Věř, že STRACH MÁ VELKÉ OČI. Posílám ti na dálku sílu. ![]()
@mrav píše:
Já jen dodám: Tvé děti tě potřebují. Ale to ty určitě víš… Tak to řekni svým rodičům, taky tě mají rádi. Věř, že STRACH MÁ VELKÉ OČI. Posílám ti na dálku sílu.
Tajim to spoustu let, to se neda jen tak rict. Navic ted bratr maturuje, to maji nervy vsichni a ja jsem zustala sama s dcerou a tehotna. Nemam silu, picha me a tvrdne bricho. Nemuzu jist, nemuzu spat, nemuzu myslet.
@Anonymní píše:
Tajim to spoustu let, to se neda jen tak rict. Navic ted bratr maturuje, to maji nervy vsichni a ja jsem zustala sama s dcerou a tehotna. Nemam silu, picha me a tvrdne bricho. Nemuzu jist, nemuzu spat, nemuzu myslet.
Myslím si, že toto je na psychiatra. Neboj, jen ti předepíše antidepresiva. V kolikátém jsi týdnu? Máš už termín porodu?
@Anonymní píše:
Nechcete zajít k nějakému lékaři do nemocnice říct co vás trápí a on vám pomohl a poslal za nějakým odborníkem. Mám pocit, že tohle opravdu sama nezvládnete. Já byla předevčírem akutně v nemocnici kvůli krvácení a moc mě pomohl už jenom ten přístup lékařů a sester a pak následná péče. Tím chci jenom říct aby jste se nebala nekomu říct o svém trápení.
Jsem v 7 mesici, ja nezvladnu nikam dojit. Chtela bych jen spat a spat.
@Anonymní píše:
Tak právě máte v bříšku miminko a musíte to řešit. Řekněte to rodičům nebo zavolejte svému lékaři co o vás pečuje a nebojte se jsou chvíle kdy strach musí jít stranou a uvidíte, že vše dobře dopadne..
@Anonymní píše:
Tak si hajni na gauč a vyspi se. My tu na tebe počkáme. Stejně se moje maličká za chvilku vzbudí. Chtěl jsem ti jenom říct, že až se to maličké za 2 měsíce narodí, bude to další obrovská radost. Věř, že i pro tvou mámu. Být těhotná není žádný med, možná i hormony pracují. Dokáži si to představit, i když nejsem žena. Tak dobrou noc. Spinkej. ![]()
@mrav píše:
Tak si hajni na gauč a vyspi se. My tu na tebe počkáme. Stejně se moje maličká za chvilku vzbudí. Chtěl jsem ti jenom říct, že až se to maličké za 2 měsíce narodí, bude to další obrovská radost. Věř, že i pro tvou mámu. Být těhotná není žádný med, možná i hormony pracují. Dokáži si to představit, i když nejsem žena. Tak dobrou noc. Spinkej.
Dekuju moc
@Anonymní píše:
Dekuju moc
Není zač. On člověk kolikrát potřebuje málo - jen na 2 hodinky usnout, nebo se jít provětrat. Spánek je ale nejdůležitější.
@Anonymní píše:
Nech se zavřít do blázince, jsi na něj fakt zralá
To bylo hnusné a ještě od anonymu. Tak když jsi takový hrdina, alespon bys mohl zveřejnit nick. Kopeš do slabšího. To ti není ani trochu blbé???
@mrav píše:
To bylo hnusné a ještě od anonymu. Tak když jsi takový hrdina, alespon bys mohl zveřejnit nick. Kopeš do slabšího. To ti není ani trochu blbé???
v praxi je běžné, že pokud chce někdo dobrovolně umřít, tak se zavře do blázince nebo budete čekat až se zabije?
@Anonymní píše:
v praxi je běžné, že pokud chce někdo dobrovolně umřít, tak se zavře do blázince nebo budete čekat až se zabije?
Přečti si celou diskuzi. Víc se s tebou nemám o čem bavit. Je to velice smutný příběh. A zakladatelka sebevraždu nespáchala. Taky existují jiná řešení, než zavírání do bl. Co takové antidepresiva? To ti nic neříká? Nikdy jsem to tady nepoužil, ale na tebe to použiju a hodí se to. ![]()
@mrav píše:
Jo, je to hnus.
Nahlašuju tenhle anonym.