Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122285
20.4.18 14:45
@Anonymní píše:
Ja nevim, jsem uplne vyrizene. Jenom se trepu a nemam na nic silu.

A co se jít projít? Venku je krásně, prospěje to miminku, přijdeš na jiné myšlenky. My tu určitě na Tebe počkáme. Že, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.4.18 14:46
@Anonymní píše:
Ne vsichni ne, ale my jo. My musime mit vs. Vse je pro moje dobro, abych se mela v zivote dobre a mohla zabezpecit svoje deti.

Never to mame, to neni absolutne pravda, jak to pise @freeport je pravda pravdouci :palec:
Mam kamaradku s cervenym diplomem a je ji to k nicemu, pak znama, dalsi s cervenym diplomem, ktera se psychicky utrapila a zemrela na anorexii, skola byla jednim ze spoustecu :,(
Tvoje mama by se mela. probrat, vezmi ji k tomu psychologovi pak s sebou. A uz ses objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.4.18 14:47
@mrav píše:
A co se jít projít? Venku je krásně, prospěje to miminku, přijdeš na jiné myšlenky. My tu určitě na Tebe počkáme. Že, holky?

Jasnacka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
20.4.18 14:50
@Káťa19 píše:
Never to mame, to neni absolutne pravda, jak to pise @freeport je pravda pravdouci :palec:
Mam kamaradku s cervenym diplomem a je ji to k nicemu, pak znama, dalsi s cervenym diplomem, ktera se psychicky utrapila a zemrela na anorexii, skola byla jednim ze spoustecu :,(
Tvoje mama by se mela. probrat, vezmi ji k tomu psychologovi pak s sebou. A uz ses objednala?

já bych na tu psychiatrii taky nejraději poslala maminku. kam až její dceru dovedla touha po vzdělání rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24700
20.4.18 14:53
@Anonymní píše:
Ja nevim, jsem uplne vyrizene. Jenom se trepu a nemam na nic silu.

Co nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
20.4.18 15:04

A kdyz jsem vam to tady rikal, ze to muze dopadnout spatne, tak jsem pry mimo. :zed: Mimo jste tu vy na emiminu, zijete si ve svem svete a unikaji vam souvislosti a rozdily mezi lidmy. :think: Proste s nekteryma lidma se nada vyjit, coz v diskuzi dokazuje i spousta z vas, ze si porad melete sve nesmysly.

Sorry zakladatelko, jen takova odbocka.
Ale ja ti psal spravnou radu predtim, misto tech slunickovskych kecu. Vykal se na sve rodice, ti lidi z tebe udelali uzlicek nervu jaky jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122285
20.4.18 15:09
@Sandokanos píše:
A kdyz jsem vam to tady rikal, ze to muze dopadnout spatne, tak jsem pry mimo. :zed: Mimo jste tu vy na emiminu, zijete si ve svem svete a unikaji vam souvislosti a rozdily mezi lidmy :cert: . :think: Proste s nekteryma lidma se nada vyjit, coz v diskuzi dokazuje i spousta z vas, ze si porad melete sve nesmysly.Sorry zakladatelko, jen takova odbocka.
Ale ja ti psal spravnou radu predtim, misto tech slunickovskych kecu. Vykal se na sve rodice, ti lidi z tebe udelali uzlicek nervu jaky jsi.

A to jí má jako pomoct, jo? A příště si zkontroluj, co píšeš, máš tam nejmín 1 chybu… I jsem ti ji označil. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.18 15:11

Jste vsichni tak hodni. Ja chtela jen byt dobrou dcerou a vsem jsem tak pos.ala.

• Citovat
  • Upravit
2997
20.4.18 15:12
@Sandokanos píše:
A kdyz jsem vam to tady rikal, ze to muze dopadnout spatne, tak jsem pry mimo. :zed: Mimo jste tu vy na emiminu, zijete si ve svem svete a unikaji vam souvislosti a rozdily mezi lidmy. :think: Proste s nekteryma lidma se nada vyjit, coz v diskuzi dokazuje i spousta z vas, ze si porad melete sve nesmysly.Sorry zakladatelko, jen takova odbocka.
Ale ja ti psal spravnou radu predtim, misto tech slunickovskych kecu. Vykal se na sve rodice, ti lidi z tebe udelali uzlicek nervu jaky jsi.

víš co, ono se blbě osamostatňuje s dítětem a druhým na cestě. jinak souhlas s tím, že taková jaká je je velká vina přeambicovaných rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122285
20.4.18 15:15
@Anonymní píše:
Jste vsichni tak hodni. Ja chtela jen byt dobrou dcerou a vsem jsem tak pos.ala.

Nikdo není dokonalý. Tak už běž na ten vzduch, mamino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.18 15:19
@mrav píše:
Nikdo není dokonalý. Tak už běž na ten vzduch, mamino.

Ja jsem s dcerou na zahrade, mala si hezky hraje. Vari mi papani z pisku.

• Citovat
  • Upravit
1734
20.4.18 15:19
@mrav píše:
A to jí má jako pomoct, jo? A příště si zkontroluj, co píšeš, máš tam nejmín 1 chybu… I jsem ti ji označil. :jazyk:

No ty jses bnorecek, zatleskame. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24700
20.4.18 15:43
@Sandokanos píše:
A kdyz jsem vam to tady rikal, ze to muze dopadnout spatne, tak jsem pry mimo. :zed: Mimo jste tu vy na emiminu, zijete si ve svem svete a unikaji vam souvislosti a rozdily mezi lidmy. :think: Proste s nekteryma lidma se nada vyjit, coz v diskuzi dokazuje i spousta z vas, ze si porad melete sve nesmysly.Sorry zakladatelko, jen takova odbocka.

A pokud se na ne, podle Tve rady, vykasle, co má potom udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
20.4.18 15:45
@Anonymní píše:

Přestaň žít život svých rodičů a začni žít svůj vlastní život. Některým rodičům se děti nikdy nezavděčí. Je to jejich problém, že jsou nespokojení, ne Tvůj.

• Citovat
  • Upravit
758
20.4.18 16:03

Co tak čtu, tak tvoji rodiče rozhodně nejsou hodní, rozhodně ti nedali vše. Jedna důležitá ingredience chybí. Žádný opravdu dobrý rodič své děti nevydírá, nevzbuzuje v nich pocit nedostatečnosti, natož pak životního selhání kvůli taková blbině, jako je nedodělaný gympl.

Nevím, jestli ti to pomůže, ale ty naprosto nejsi ta špatná. Jsi jen jiná, než jsou oni, ale ne horší! Nejsi nijak povinna plnit jejich sny o tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí