Chci umřít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122285
20.4.18 21:31
@Anonymní píše:
Na dceru penize dostavam. Tata drzi s mamou. Vsichni tu mate semnou vetsi pochopeni nez moje rodina.

Máme. Tak kdy půjdeš spinkat, princezno? Pamatuj, potřebuješ spánek a čerstvý vzduch. Prokyslyčený mozek toho určitě víc zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.18 21:32
@Černá vdova píše:
Táta se bojí mámy, ne? :think: Pochopení máme, protože řada z nás si něčím podobným prošla taky. :hug:

Oni jsou spolu takova sehrana dvojka. Fakt? Ja vsude vidim dokonale rodiny, co se pysni detma. Semnou uz se nikdo pysnit nebude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.18 21:36
@mrav píše:
Máme. Tak kdy půjdeš spinkat, princezno? Pamatuj, potřebuješ spánek a čerstvý vzduch. Prokyslyčený mozek toho určitě víc zvládne.

Ja usinam nad ranem a spim tak 2 hodiny denne. Nemuzu spat.

• Citovat
  • Upravit
122285
20.4.18 21:43
@Anonymní píše:
Ja usinam nad ranem a spim tak 2 hodiny denne. Nemuzu spat.

No a to je chyba, ovečko. Co na to Tvoje mimi? Schovej mobil, vypni mozek, spinkej. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148558
20.4.18 22:00
@Anonymní píše:
Oni jsou spolu takova sehrana dvojka. Fakt? Ja vsude vidim dokonale rodiny, co se pysni detma. Semnou uz se nikdo pysnit nebude.

Můj syn je jiný, má vrozenou dysfázii, a jeste něco, nechci se více rozepisovat. Nikdy z něho nebude inženýr. Ale je náš, bude kuchař, moc se na školu těší, teď je v devítce, a my ho s mužem přesto milujeme a on miluje nás. Věř že láska není o dokonalosti, láska buď je anebo není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
20.4.18 22:02
@Černá vdova píše:
Táta se bojí mámy, ne? :think: Pochopení máme, protože řada z nás si něčím podobným prošla taky. :hug:

Taky bych řekla, že je tu možnost, že je táta spíš „pod pantoflem“ a bojí se přiznat, co si opravdu myslí, aby taky nebyl „ten špatný“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
20.4.18 22:05
@Anonymní píše:

Ale houbeles. Kdyby jsi si prošla naši vesnici, tak by jsi se možná divila :roll: Zrovna včera - hlídala jsem chlapečka jedné holky z vesnice - ona si pak pro něj přišla a ptala se, jestli byl hodný. Já řekla, že jo a ona „no, kdyby zlobil, tak neváhej a jednu mu hned flákni!“ Idylická rodinka že?
A často ten, kdo se navenek dětma chlubí, tak to u takových doma stojí stejně za starou bačkoru. Do domácností jim nevidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
20.4.18 22:06

A nemohl by ti pomoct tatka, kdyby sis s nim promluvila, az bude mamka pryc?

Jinak souhlasim, vetsina rodin ma nejake sve problemy, jen se o nich verejne nemluvi, tak nejsou pro ostatni tolik videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
20.4.18 22:07
@mrav píše:
No a to je chyba, ovečko. Co na to Tvoje mimi? Schovej mobil, vypni mozek, spinkej. :mavam:

Zakladatelka to má těžké. Nedivím se, že špatně spí. Řešením jejích problémů je nyní psycholog. Je to pro ni velká nutnost, tím se vše pohne správným směrem.

Příspěvek upraven 20.04.18 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
20.4.18 22:07
@Anonymní píše:
Ja usinam nad ranem a spim tak 2 hodiny denne. Nemuzu spat.

víš co uvědom si základní věci..krom toho že přestan myslet na ty kraviny kolem ukončení života, protože když ten život skončíš tobě bude možna fajn..rodiče to možna podle všecho nebudou řešit, ale bude tady mala dcera kterou si bud k sobě vezme jeji otec a nebo ji dostanou do peče tvoji rodiče takže za pár let stejna pisnička jak teď..budou ji nutit do nečeho co ona nechce a s nervama bude v prdeli. Což asi nechceš..takže na ty své myšlenky zapoměn..za druhé je potřeba aby jses dala do pohody ty což bydlet min 3 roky dennodenně 24hodin doma s tvými rodiči nejde krom toho že budou hustit do tvé dcery a vykladat ji jak děla vše špatně tak budou hustit i do tebe…takže si zajdi na sociálku ci kde a pobav se s nimi o nějakém azylovém domě..krom toho že nebudeš doma poslouchat rodiče jak jsi špatná, tak tam budou lidé kteří ty pomůžou s tou tvoji pojišťovnou, děti si vychovaš podle sebe a matek je tam víc takže je možnost že dopoledne budeš mít starší dceru ve školce, mladší ty pohlída nějaka mamina a ty můžeš jít bud k psychologovi a nebo na nějakou brigádu přivydělat si a zároveň i do budoucna praxe a tedy možnost stálého zaměstnaní, protože pohybují že rodiče ty pohlídají mimčo bez toho aby si jim řekla kam jddeš a na odpověd k psychologovi ty řeknou určitě své a nic fajného to nebude i když návštěva psychologa je tak normalní jako návštěva každého dalšího doktora..
Takže otevří oči řeš tyto věcí a najdi si na netu nebo si kup knihy louise hay. Do začatku velmi dobré knihy jak dát své myšlenky do pohody a vidět svět pozitivně a ne negativní tak jako ho doposud vidíš..mě pomohli velmi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.18 22:20

Prosím anonym, budu osobní.

Tvoji rodiče ti nedali všechno. Nedali ti svobodu! Nutí tě žít jimi vybraný život. Z toho, co píšeš, mi tvoje máma přijde jako manipulátorka. K čemu je škola, když není člověk šťastný? Víš, já jsem taky pro rodiče zklamáním. Taky na mě tlačili, že musím být doktorka nebo právnička. Šla jsem na práva, opravdu jsem se na školu dostala, jako jediná z našeho gymplu, a to byl jeden z nej gymplů ve velkém městě. Stejně jim to bylo málo. Na škole jsem nebyla šťastná, podala jsem žádost o ukončení studia a vystudovala něco jiného, obor k ničemu, ale mnohem jednodušší, hlavně abych měla ten zatracenej titul. Věčně poslouchám, co dělám špatně. Na rozdíl od mého mladšího sourozence jsem od 21 let samostatná, mám manžela, děti, hodně jsme se s manželem otáčeli a podařilo se nám hypotéku splatit předčasně. Stejně nejsem dobrá. Stejně pořád poslouchám ódy na mladšího sourozence, který je nezaměstnaný, bezdětný a užívá si mama hotelu. A víš co? Já už na to mámě kašlu. Došlo mi, že ať udělám cokoli, mámě se nezavděčím. To, že mám fungující manželství, je pro ni nic, protože určitě je to díky mému manželovi, který je svatý, že s něčím, jako jsem já, vydrží. I mu to říká - že nechápe, proč se mnou je, jak se mnou může žít. Chodila jsem k psycholožce a moc mi pomohla. Vím, že pro mámu nikdy nebudu dobrá. Ale já toho dokázala tolik! Že to nevidí, je to její problém. Mám báječnou rodinu, zdravé a šťastné děti. Její kamarádky se chlubí - ne tím, kolik škol jejich děti vystudovaly, ale kolik mají vnoučat, pro ně není důležitý počet titulů, ale rodina a opravdová spokojenost jejich dětí. Moje máma to takto nemá. Její problém.
Zakladatelko, bez psychologa/psychiatra to asi nezvládneš. Tvoje máma není skvělá. Jsi v blbé pozici (těhotná bez chlapa), ale není všem dnům konec. Objednej se k někomu a pracuj na svém sebevědomí. Máma ti nedala vše, neuměla ti naslouchat, nebyla jsi pro ni důležitá, důležité pro ni bylo jen to, co si myslí její okolí, ty jsi ji nezajímala. Takto se milující máma nechová. Nemusíš žít jí nalinkovaný život. Ona sama má velké psychické problémy a přenáší je na tebe. Kdybys byla v jiné situaci, poradila bych ti, aby ses zkusila na čas odstřihnout. Mně to pomohlo - delší dobu se s mámou nevidět, zapracovat na sebevědomí. Není to lehké, ale už to mámino vyčítání zvládám líp. A ty taky budeš. Jen potřebuješ pomoct od nějakého odborníka.
A hlavně zajdi na pojišťovnu a začni řešit dluh! Aby nenaskakovaly úroky.

• Citovat
  • Upravit
14642
20.4.18 22:23
@Anonymní píše:
Spatne, priznala jsem se, ze nedelam Vs. Nedivim se jim, jsem proste spatnej clovek.

Wow! Jsi vážně dobrá. :D :hug: Udělala jsi první velký krok. To jsem ani nečekala. A teď jim pomaly a postupně řekni všechno. Horší už to nebude. :think: Ale hlavně potřebuješ odbornou pomoc. Pod odborným vedením se z toho všeho vyhrabeš daleko dříve, věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
20.4.18 22:39
@Anonymní píše:
Ja jim rozumimi, chapu je. Dali mi vsechno a maji semnou jenom trapeni.

Zlato, ty jsi vzácný člověk. Tvoji rodiče jsou pokřiveni ve svém vnímání a hodnocení lidí podle jejich vzdělání a titulů. Tvoje matka pouze projektovala svoje přehnané ambice do tebe, bez ohledu na to co chceš ty, a jak se cítíš ty. A nedali ti všechno. Dluží ti to nejdůležitější, a to je LÁSKA. Ve své pýše tě úplně udusali. Vůbec ani netuší, jak ti to ublížilo. Jistě to neudělali schválně. Na každém z nás se někdo podepsal, to mi můžeš věřit. Tady platí pořekadlo, že cesta do pekla je dlážděna „dobrými úmysly“.Škoda, že jsi anonymní, a nemůžeme ti občas napsat i sz. Byla by jsi překvapena, čím vším jsme si tady mnozí prošli. A víš co? Paradoxně nás to ve finále posílilo, zocelilo, a už nás jen tak něco nepoloží. ;)

Příspěvek upraven 20.04.18 v 23:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
20.4.18 23:05

Zakladatelko, potřebuješ psychloga, psychologa, psychologa!

Jestli už rodičům nejsi schopna nic dalšího přiznat, treba jak jsi v depresi, tak jim oběma třeba pošli odkaz na tuhke diskuzi. Mělo by jim to pomoci tě lépe pochopit, i když ne třeba LPhned.

A to osamostatnění se je taky důležité, jen nevím, jestli to je dobrý nápad, když jsi nemocná. Ty myšlenky na sebevraždu a nulové sebevědomí, to není žádná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
20.4.18 23:11
@Anonymní píše:
Prosím anonym, budu osobní.Tvoji rodiče ti nedali všechno. Nedali ti svobodu! Nutí tě žít jimi vybraný život. Z toho, co píšeš, mi tvoje máma přijde jako manipulátorka. K čemu je škola, když není člověk šťastný? Víš, já jsem taky pro rodiče zklamáním. Taky na mě tlačili, že musím být doktorka nebo právnička. Šla jsem na práva, opravdu jsem se na školu dostala, jako jediná z našeho gymplu, a to byl jeden z nej gymplů ve velkém městě. Stejně jim to bylo málo. Na škole jsem nebyla šťastná, podala jsem žádost o ukončení studia a vystudovala něco jiného, obor k ničemu, ale mnohem jednodušší, hlavně abych měla ten zatracenej titul. Věčně poslouchám, co dělám špatně. Na rozdíl od mého mladšího sourozence jsem od 21 let samostatná, mám manžela, děti, hodně jsme se s manželem otáčeli a podařilo se nám hypotéku splatit předčasně. Stejně nejsem dobrá. Stejně pořád poslouchám ódy na mladšího sourozence, který je nezaměstnaný, bezdětný a užívá si mama hotelu. A víš co? Já už na to mámě kašlu. Došlo mi, že ať udělám cokoli, mámě se nezavděčím. To, že mám fungující manželství, je pro ni nic, protože určitě je to díky mému manželovi, který je svatý, že s něčím, jako jsem já, vydrží. I mu to říká - že nechápe, proč se mnou je, jak se mnou může žít. Chodila jsem k psycholožce a moc mi pomohla. Vím, že pro mámu nikdy nebudu dobrá. Ale já toho dokázala tolik! Že to nevidí, je to její problém. Mám báječnou rodinu, zdravé a šťastné děti. Její kamarádky se chlubí - ne tím, kolik škol jejich děti vystudovaly, ale kolik mají vnoučat, pro ně není důležitý počet titulů, ale rodina a opravdová spokojenost jejich dětí. Moje máma to takto nemá. Její problém.
Zakladatelko, bez psychologa/psychiatra to asi nezvládneš. Tvoje máma není skvělá. Jsi v blbé pozici (těhotná bez chlapa), ale není všem dnům konec. Objednej se k někomu a pracuj na svém sebevědomí. Máma ti nedala vše, neuměla ti naslouchat, nebyla jsi pro ni důležitá, důležité pro ni bylo jen to, co si myslí její okolí, ty jsi ji nezajímala. Takto se milující máma nechová. Nemusíš žít jí nalinkovaný život. Ona sama má velké psychické problémy a přenáší je na tebe. Kdybys byla v jiné situaci, poradila bych ti, aby ses zkusila na čas odstřihnout. Mně to pomohlo - delší dobu se s mámou nevidět, zapracovat na sebevědomí. Není to lehké, ale už to mámino vyčítání zvládám líp. A ty taky budeš. Jen potřebuješ pomoct od nějakého odborníka.
A hlavně zajdi na pojišťovnu a začni řešit dluh! Aby nenaskakovaly úroky.

Přála bych si jedno..aby tady tohle četly ony matky a otcové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí