Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Mít hezkou rodinu a radost ze života není tak málo.
Když to zaplatí někdo jiný, že?
@z chebu píše:
Nech se zavřít do blázince, jsi na něj fakt zralá
Hele ty z chebu, dneska uz ze vidim ve druhe diskuzi a vsude jsi na presdr.ku. nejakej kabrnak, co je nejchytrejsi ![]()
@Detsa píše:
Zřejmě má potřebu si léčit nějaké problémy bych řekl
Presne, takovy mam nejradsi… A jeste se schovava za anonym… a uz ho/ji odtajnili ![]()
@TrueIsFalse píše:
Když to zaplatí někdo jiný, že?
Co to sem taháš? Ty je budeš živit? Nebudeš, tak si jdi zvracet jinam.
@Káťa19 píše:
Hele ty z chebu, dneska uz ze vidim ve druhe diskuzi a vsude jsi na presdr.ku. nejakej kabrnak, co je nejchytrejsi
Takovýmhle týpkům bych vrazila vidle do ruky a nahnala je k nám na statek, ať jsou aspoň trochu užiteční, ono by je tohle pruzení možná přešlo
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky, potřebuju se vypsat jsem totálně na dně, nikdy bych nevěřila, že su ocitnu v takové situaci… Je mi 25 mám tříletého syna s mentálním postižením, nikde ve školce ho nechtěj nikde prostě… před rokem jsem se nastěhovala do cizího města k partnerovi myslela jsem že už budu štastná je to nejlepší chlap na jakéhojsem kdy potkala, jinej takovej prostě není, ale v sobotu mi řekl, že už to nedává a že to chce ukončit, že tu můžu bydlet jak dlouho budu potřebovat, ale že už semnou být nechce i přes to že mě milujea já tu sedímm nejsem schopná se na něj ani podívat aniž bych se rozbrečela, nemám kam jít nemám tu žádné přátelé, nemám práci protože musím být se synem doma a fakt přemýšlím že si to hodím… Nikdy mě ještě nikdo neopustil, vždycky jsem vztah ukončila já a ani jsem nevěděla, že to může tak bolet… nejsem schopná se ani věnovat synovi prostě nic jen sedím a doufám že umřu na zlomené srdce…
Ahoj! Tak jak se Ti daří?
Spatne, priznala jsem se, ze nedelam Vs. Nedivim se jim, jsem proste spatnej clovek.
@Anonymní píše:
Spatne, priznala jsem se, ze nedelam Vs. Nedivim se jim, jsem proste spatnej clovek.
Bylo hodně zle?
A nejsi špatný člověk. Jsi jen jina než si vysnili že budeš.