Chci vycházet s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.6.12 00:25

Nebudu psát romány, takže stručně. Tchýni jsem odřízla, nestýkáme se, manžel drží při mě. Vím, že ho to mrzí, ale je natolik soudný, že vidí kdo je v právu. Vnuka neviděla skoro dva roky. Nechci, aby ji znal, není o co stát :( Pro zachování Tvého duševního zdraví Ti radím vy..r se na ni. Nestýkej se s ní, manžel tam přece může na chvilku s dítětem sám. Manželovi řekni, že nechceš poslouchat co o Tobě vykládala. A takový ty kecy jako je to matka mého muže atd-nasrat! Není to Tvoje matka, není to Tvá krev a jen proto, že porodila člověka kterého miluješ, neznamená, že ji musíš trpět ty její moresy! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
byron
25.6.12 00:55

Takové tchýně, jaké jste popsaly, je nejlépe opravdu odříznout. To nejsou normální ženské :roll:. Udělat si ze syna,,partnera,, porstě není normální a čelit nenormální žárlivosti a urážkám a ponižování!? Ani náhodou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.12 04:51

Taky mam tchýni podobnou te tve. Manzela jsem si nasla jako 18leta, v 21 prvni dcera. Porad jsem pro ni malej srač i kdyz jsme spolu 8.rokem. Celou tu dobu jsem se k ni chovala slusne, ale jen proto, ze to je neho matka. Mame 2 krasne deti a ji to nestaci. Minuly mesic manzelovi bez me pritomnosti nakecavala jaka jsem panicka, jak hrozne vychovavam deti-to bylo neco pro me, a spousty dalsich hnusu. Tak jsem se po 8 letech pomlouvani, ponizovani a hazeni klacku pod nohy rozhodla ze s ni koncim. Prilezitosti mela dost, napsala jsem ji ze deti videla naposledy a ze nez mit takovou babicku takto radsi zadnou. Moc se mi ulevilo. Mela jsem to udelat davno. Nejlepsi je to, ze jeji dcera ma chlapa co chlasta prvni ligu, jeji 2.synacek je diky ni a to jak bohuzel nevydrzela svagrova jeji povahu rozvedeny, 2 deti dostava jednou za 14 dni. Jeji chlap ma dost milenek, s jednou dokonce i 6 lete dite. Uz je to verejna vec protoze na tchyni sere, milenku vozi vsude s sebou. Jen na Vanoce si hraji na nejstastnejsi rodinku, vidim to tak ze ona ma problem, ne ja a je mi ji lito, ale Bůh ji tresta a v tomhle vidim dost velkou pozitivitu. Je to na hooooodne dlouhe vypraveni. Ona nema ani kamaradky, je citove zavisla na svych detech, manzel je s nami, na me strane a ne jako jeho bratr a sestra kteri leziu matince do ritniho otvoru. Uz nejsem kus hadru ale stastny clovek, vztahy nemusi fungovat. Nepotrebuji od ni lasku, ta se vynutit neda. Chtela jsem jen trochu slusneho jednani, ale to jsem chtela asi moc :-/

• Citovat
  • Upravit
martinaaaaaaaaa7
25.6.12 09:37

Vždycky jsem si myslela, že rozumní lidi se dohodnou, co se narodil náš syn zjistila jsem, že to s rozumem nic společného nemá a řešení prostě neexistuje. Asi bysme to měli brát jako vzor toho, jak se sami chovat nebudeme, jiné poučení v tom nevidím. Moje tchýně si myslí, že když přijede na návštěvu, tak můj syn je její syn a moje domácnost je její domácnost, teď jsem podruhé těhotná a ona si z té informace vzala jen to, že bude mít víc příležitosti vychovávat mi syna za zády a přerovnávat mi domácnost. Takže místo, abych si odpočala a měla hlídání, tak každá návštěva je víc vyčerpávájící než syn a těhotenství najednou :lol: Život je boj a s tchýněma zvlášť :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.13 18:15

Omlouvám se za anonym, ale jinak to nejde. Každopádně mám pocit, že máme stejnou tchýni. :( Jsme spolu 4 roky, máme dítě, jsme manželé. Ona je na povrch sladká jako med, a přitom pomlouvá, nesnáší mě. Já to vím, manžel s tím nic neudělá. Pracuje u nich. Je to hrůza, kolikrát jsem měla chuť už se rozvést a od téhle rodiny utéct hodně daleko. Navíc ona má jakoby „moc“ v penězích. Myslí si, že si všechny koupí. Bojím se, že mi jednou bude chtít zkazit i dítě. Ale to tvrdě narazí. Do teď držím klapačku, ale jak půkde o dítě tak se neznám! Hodně šteští a PEVNÝCH NERVU - vím o čem je řeč.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová