Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
@Samantha25 Pokud je mám v jogurtu, jím hned, chutná mi, když křupou. A když s džusem, tak to je nechám nasát, stačí chvilka, cca čtvrt hoďky, kolem semínek se udělá takový gel a dobře se to pije ![]()
@Black Cat take to tak delam, mleko +banan pridam seminka a necham v lednici do rana a super, prvne jsem k tomu byla dost skepticka, ale doma to melo velky uspech
@Black Cat píše:
@Ráďa81 No ale dyť ten banán takzhnědne, ne?
taky si říkám, navíc já do sebe pití z lednice nedostanu a v létě, je to moc studený ![]()
@ixule píše:
taky si říkám, navíc já do sebe pití z lednice nedostanu a v létě, je to moc studený
Ty jo, já mám to samý. Já si i vodu z vodovodu nechávám vždycky odstát vedle u dřezu, protože je to pro mě moc studený… ![]()
@Black Cat píše:
Ty jo, já mám to samý. Já si i vodu z vodovodu nechávám vždycky odstát vedle u dřezu, protože je to pro mě moc studený…
no přesně a jak si napouštím celou konev, tak i třeba 2 hodiny jsou málo a je to prostě ledové ![]()
@Black Cat Akorat zhnedne, ale to preci nevadi..nebo tam kapnout citron a nezhnedne to..udela se z toho puding a snim to normalne..chiaseminka by meli v tekutine stat aspon 15 min aby meli ten efekt