Chia semínka - užívání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
26.4.16 20:06

@Samantha25 Pokud je mám v jogurtu, jím hned, chutná mi, když křupou. A když s džusem, tak to je nechám nasát, stačí chvilka, cca čtvrt hoďky, kolem semínek se udělá takový gel a dobře se to pije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
26.4.16 20:07

@Black Cat take to tak delam, mleko +banan pridam seminka a necham v lednici do rana a super, prvne jsem k tomu byla dost skepticka, ale doma to melo velky uspech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
26.4.16 20:09

@Ráďa81 No ale dyť ten banán tak :? zhnědne, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.4.16 20:12
@Black Cat píše:
@Ráďa81 No ale dyť ten banán tak :? zhnědne, ne? :think:

taky si říkám, navíc já do sebe pití z lednice nedostanu a v létě, je to moc studený :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
26.4.16 20:17
@ixule píše:
taky si říkám, navíc já do sebe pití z lednice nedostanu a v létě, je to moc studený :(

Ty jo, já mám to samý. Já si i vodu z vodovodu nechávám vždycky odstát vedle u dřezu, protože je to pro mě moc studený… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.4.16 21:29
@Black Cat píše:
Ty jo, já mám to samý. Já si i vodu z vodovodu nechávám vždycky odstát vedle u dřezu, protože je to pro mě moc studený… :?

no přesně a jak si napouštím celou konev, tak i třeba 2 hodiny jsou málo a je to prostě ledové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
27.4.16 06:27

@Black Cat Akorat zhnedne, ale to preci nevadi..nebo tam kapnout citron a nezhnedne to..udela se z toho puding a snim to normalne..chiaseminka by meli v tekutine stat aspon 15 min aby meli ten efekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.