Chlap, co pomáhá, je asexuální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
celkemspokojena
25.6.24 16:57

Pokud jsi skutečná, tak by mi rozhodně víc vadilo, že můj přítel je totální pitomec ;).
Co si myslí paní Brodská je mi fuk. Z mého pohledu je chlap, co uvaří večeři a potom ještě umyje špinavé nádobí, neskutečně sexy :pankac:

• Citovat
  • Upravit
74217
25.6.24 17:02

Tak určitě, trolle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
25.6.24 17:05

Chování tvého přítele je totálně asexuální, divím se, že ještě není vykopnut.

Naopak sexy je chlap, co se umí chovat k ženě, zvládne se podílet na chodu domácnosti stejnou měrou jako žena, protože žena ve většině případů se podílí na ekonomickém zajištění rodiny, což dřív prý byla doména mužů :lol:.

A můj chlap je úplně nejvíc sexy, když vaří :mrgreen:

Zato ten tvůj si evidentně a chybně myslí, že je sexy seřvat ženskou na dvě doby a jít se natáhnout na gauč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.24 17:11

Nejsem troll.

Vtipný je, že jedna z věcí, která mi na tomhle chlapovi líbila při seznamování, bylo to, jak se dokázal postarat o jeho domáctnost, fantasticky vařil… Jsem nějakou dobu na rodičáku a vtom úplně otočil, najednou má názory na ženy jak ze středověku. A hájí si je zuby nehty.

• Citovat
  • Upravit
1261
25.6.24 17:20

V domácnosti není žádné pomáhání. Říká se tomu podílet se rovným dílem na chodu domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5171
25.6.24 17:23
@Anonymní píše: Více

Pane bože :roll: Promiň, ale opravdu se musíš na něco takového ptát? Hňup je to a už by nebyl přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.24 17:25
@Erinne píše: Více

Já bych doplnila, že nejvíc sexy je, když vaří bez trička :jazyk: To pak nevím, jestli mi tečou sliny z toho jídla nebo z něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16329
25.6.24 17:31

Nj, tak teď už nemusí… má přece tebe. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76132
25.6.24 17:32
@rmot píše: Více

Mně před chvíli přišla smska, že večer budou orgie, tak jsem se optala, jestli sexuelní, nebo kulinární - a prej houbové, cestou z práce zřejmě něco nasbíral v nějakým polesí. :palec:
Tak už se těším, protože přijedu pozdě a uklohnit to určitě nestihnu. :andel:

Vařící chlap je sexy!
A jinak jsem názoru, že chlap má tedy vybavit domácnost kvalitní myčkou, pračkou, eventuálně sušičkou, kuchyňskými roboty všeho druhu, robotickým vysavačem a aku stěrkou na okna a pak se klidně může na úklid vyprdnout a jít rejt zahradu, nebo chystat dříví na zimu. :* :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
25.6.24 17:33

Co si o tom myslím? Že by evidentně nebylo občas na škodu si zase v novinách přečíst, o kolik procent nadojila kráva Blažena v Klečanech mléka nad plán pětiletky, čímž jí byl udělen titul laureátky státní ceny Klementa Gottwalda. A to říkám jako zarytý antikomunista, protože viditelně lidem z toho nahlížení do obýváku celebrit začíná hrabat. Snad si přítele vybíráš podle toho, jak vyhovuje tobě a ne co říká dávno zapomenutá herečka. Když ti nevyhovuje to, že se válí na gauči, tak ho kopni do zadku. Třeba se najde nějaká žhnoucí obětavka, která se celá třese na obskakování a bude jí to vyhovovat. Tečka, kóda, děkuji a zas můžeme jít řešit válku na Ukrajině nebo co je teď trendy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.24 17:35
@ibis píše: Více

Musím se ptát, protože mu chci možná trochu srabácky ukázat tu diskuzi. Protože mě tvrdí, jak nenormální názory mám. Tak ať to vidí černý na bílým.

• Citovat
  • Upravit
2499
25.6.24 17:35

Paní Brodská byla dvacet let v domácnosti s obcasným odskokem k divadlu. Žadna hvězda to není a pokud se pamatuji, tak ten její už od ní chtěl taky odejít. Takže potřebuje asi vyniknout něčím jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5171
25.6.24 17:37

A on byl vychovaný v jeskyni? Nebo jen na základě nějakého článku se šprajcnul a před tím normálně fungoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.24 17:43
@ibis píše: Více

Ne na základě článku. Jsou u nás neshody už delší dobu. Jen dneska ten článek našel a byla to voda na jeho mlýn. Tak mi na něm demonstroval, jak jsem porouchaná a mám špatný názory.

• Citovat
  • Upravit
5171
25.6.24 17:44

Tak ho pošli k paní Brodské :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie