Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chování tvého přítele je totálně asexuální, divím se, že ještě není vykopnut.
Naopak sexy je chlap, co se umí chovat k ženě, zvládne se podílet na chodu domácnosti stejnou měrou jako žena, protože žena ve většině případů se podílí na ekonomickém zajištění rodiny, což dřív prý byla doména mužů
.
A můj chlap je úplně nejvíc sexy, když vaří ![]()
Zato ten tvůj si evidentně a chybně myslí, že je sexy seřvat ženskou na dvě doby a jít se natáhnout na gauč.
Nejsem troll.
Vtipný je, že jedna z věcí, která mi na tomhle chlapovi líbila při seznamování, bylo to, jak se dokázal postarat o jeho domáctnost, fantasticky vařil… Jsem nějakou dobu na rodičáku a vtom úplně otočil, najednou má názory na ženy jak ze středověku. A hájí si je zuby nehty.
V domácnosti není žádné pomáhání. Říká se tomu podílet se rovným dílem na chodu domácnosti.
@Anonymní píše: Více
Pane bože
Promiň, ale opravdu se musíš na něco takového ptát? Hňup je to a už by nebyl přítel.
@Erinne píše: Více
Já bych doplnila, že nejvíc sexy je, když vaří bez trička
To pak nevím, jestli mi tečou sliny z toho jídla nebo z něj ![]()
@rmot píše: Více
Mně před chvíli přišla smska, že večer budou orgie, tak jsem se optala, jestli sexuelní, nebo kulinární - a prej houbové, cestou z práce zřejmě něco nasbíral v nějakým polesí. ![]()
Tak už se těším, protože přijedu pozdě a uklohnit to určitě nestihnu. ![]()
Vařící chlap je sexy!
A jinak jsem názoru, že chlap má tedy vybavit domácnost kvalitní myčkou, pračkou, eventuálně sušičkou, kuchyňskými roboty všeho druhu, robotickým vysavačem a aku stěrkou na okna a pak se klidně může na úklid vyprdnout a jít rejt zahradu, nebo chystat dříví na zimu.
![]()
Co si o tom myslím? Že by evidentně nebylo občas na škodu si zase v novinách přečíst, o kolik procent nadojila kráva Blažena v Klečanech mléka nad plán pětiletky, čímž jí byl udělen titul laureátky státní ceny Klementa Gottwalda. A to říkám jako zarytý antikomunista, protože viditelně lidem z toho nahlížení do obýváku celebrit začíná hrabat. Snad si přítele vybíráš podle toho, jak vyhovuje tobě a ne co říká dávno zapomenutá herečka. Když ti nevyhovuje to, že se válí na gauči, tak ho kopni do zadku. Třeba se najde nějaká žhnoucí obětavka, která se celá třese na obskakování a bude jí to vyhovovat. Tečka, kóda, děkuji a zas můžeme jít řešit válku na Ukrajině nebo co je teď trendy.
@ibis píše: Více
Musím se ptát, protože mu chci možná trochu srabácky ukázat tu diskuzi. Protože mě tvrdí, jak nenormální názory mám. Tak ať to vidí černý na bílým.
Paní Brodská byla dvacet let v domácnosti s obcasným odskokem k divadlu. Žadna hvězda to není a pokud se pamatuji, tak ten její už od ní chtěl taky odejít. Takže potřebuje asi vyniknout něčím jiným.
@Anonymní píše: Více
A on byl vychovaný v jeskyni? Nebo jen na základě nějakého článku se šprajcnul a před tím normálně fungoval?
@ibis píše: Více
Ne na základě článku. Jsou u nás neshody už delší dobu. Jen dneska ten článek našel a byla to voda na jeho mlýn. Tak mi na něm demonstroval, jak jsem porouchaná a mám špatný názory.
Pokud jsi skutečná, tak by mi rozhodně víc vadilo, že můj přítel je totální pitomec
.
Co si myslí paní Brodská je mi fuk. Z mého pohledu je chlap, co uvaří večeři a potom ještě umyje špinavé nádobí, neskutečně sexy