Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud ty takový názor nemáš, tak by jste asi neměli být spolu, ať si najde hospodyňku.
A řvát by na tebe rozhodně neměl.
Já takový názor nemám a můj muž díkybohu taky ne ![]()
Že je padla na hlavu
ať si to každý doma zařídí, jak to vyhovuje těm dvěma, ale já bych zase hnala chlapa, který na mě bude něco vřískat natož něco o zaslaných feministkach
to je Teda úcta k partnerovi ![]()
Proč s tebou teda ten chlap je? Brodská ho nechtěla?
Pro mě je asexuální chlap, co se válí na kanapi a nechá se obsluhovat.
Proč tedy s takovým exemplářem jsi?
jak vidno, máte úplně odlišné pohledy na život i názory.
Navíc, proč zůstávat s někým, kdo po mně řve a nadává mi ![]()
No jakýho sis našla, takovýho doma máš. Máš doma dobrovolně křupana, tak se s tím holt musíš popasovat ![]()
Pokud ti někomu vyhovuje v domácnosti a jsou oba dva spokojení, tak ať. Pokud ne, tak to v pořádku není a sakra bych se nad tím vztahem zamyslela.
Rozdělení rolí v domácnostech neberu osobně za něco feministického. Doma i na zahradě dělá každý všechno, nám to vyhovuje, protože ani jeden není na tom druhým závislý. Time management tak dokážeme zvládat docela dobře.
Proč je v české společnosti feministka téměř sprosté slovo? Já jsem feministka, jsem zdravě sobecká ve svých právech a jsem na to hrdá. A asexuální mi naopak přijde chlap „bábovka“ a mamánek, který nejspíš nemá ručičky, není dospělý a nechá se obsluhovat jinou lidskou bytostí. Bé, bé… To jsou ženské práce… Bééé.
Použít vůči mé osobě chlap výraz zas.ana, bylo už by mi tak nějak jedno, jestli doma vytře podlahu ![]()
@Anonymní píše: Více
Poslala si ho do p@dele doufám? Jojo, to by se mu líbilo, nic nemuset a jen blbě kecat že? Žena ale nepotřebuje od chlapa pomoc, on se má podílet na chodu domácnosti. To tvoje pako bych poslala do háje. On ti odmítá pomáhat??? Nehnula bych pro něj ani palcem u nohy. Doufám, že s takovým magorem nemáš děti ![]()
@Roxy ivka píše: Více
Co jsem tak zaznamenala v okolí, nejvíc se šponujou ti, co ani význam toho slova neznají, jen si ho nějak přiměřeně svému IQ představují.
To podle mě záleží také na tom, co jiného ten chlap dělá. Pokud bydlí rodina v bytě a ten chlap by jinak jen ležel na kanapi, tak ať dělá cokoliv. Nevím, kdo přišel na to, že vaření, uklízení atd. je jen ženská práce. To když bude chlap žít sám, tak se musí stravovat jen v restauracích a platit si uklízečku?
Něco jiného je, pokud je rodina na baráku a je tam spousta fyzicky namáhavé práce. Potom je asi normální, aby takovou práci dělal chlap a ženská se točila v kuchyni.
@Anonymní píše: Více
Přítel? Proč není ex přítel? Já bych ho poslala do háje i s Brodskou. Brodská je divná, sama neměla ani kvalitní výchovu v dětství.
Bud trolis a pokud ne, musi existovat nejaky duvod ( problem), ktery mas ty, ze s idiotem zdilis postel a zivot. Protoze tohle clovek, ktery idiot neni, nevyspusti z pusy, nerve na zenu, kterou miluje, ze je zasr*ana feministka.
Rekni mu, ze holky na emiminu psaly
, ze chlap, ktery se necha obskakovat, ofukovat perdel, krmit a necha partnerku uklizet po nem hracky bordel, je totalne asexualni, protoze je to prerostene decko, ktere potrebuje nahradnou maminku.
Chtěla jsem se zeptat, co si myslíte o tomhle přístupu Terezy Brodské.
https://www.idnes.cz/…9_lidicky_nh
Přítel si článek přečetl, řval na mě do zas. aných feministek, že Brodská je jediná rozumná a my, co chceme od chlapa doma pomoct, jsme nenormální. On mi totiž pomáhat odmítá a jsou kvůli tomu dost konflikty, když nestihnu uklidit.
Mě tenhle sebemrskačskej přístup přijde fakt blbost, nemyslím si, že to tak má nutně být. Naopak chlap, co se doma podílí, mi přijde zatraceně atraktivní.