Chlap furt sedí u pc a hraje hry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.6.13 14:36

@kvaček Todle už jsem praktikovala, ale když jsem přišla třeba dřív, tak seděl u pc a malý si hrál sám. A pak mi jen říkal, jak byl protivnej. Bodejt by nebyl, když tatínek má čas hlavně na pc. Na celý den jsem ještě nezkusila nikam jít, docela se bojím toho, že on neví kdy co malý potřebuje. Nepozná, když je posraný, ikdyž to smrdí na celou místnost. A když řvě hladem(ještě nemuví), tak na něj řve at neřve :cert:, nevím, ale docela se toho bojím..

• Citovat
  • Upravit
karfice
27.6.13 14:43

Jo tak to tě lituju, kluk 23 let to je dle mě ještě dítě.
Věř mi, toho už nějak nezměníš, ikdyby jsi neměla půl roku prát, vařit, uklízet, ničeho si nevšimne. Vrať ho zpátky k matce na převýchovu.

• Citovat
  • Upravit
14335
27.6.13 14:48

@karfice naprostý souhlas a navíc si myslím, že se potrestá sama, řže nebude prát, vařit uklízet, protože nakonec toho bude mít hromadu a donutí ji to prostě ten bordel uklidit..
Ale rozhodně bych mu neposluhovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
27.6.13 15:03

To je strašný, PC se zapíná až děti usnou. Byl bych nekompromisní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 20:19

@karfice jeho maminka by ho naučila max. chlastat :roll:, chvíli jsme u ní bydleli a viděla jsem její výchovu, o děcka se vůbec nezajímala, jen když potřebovala po nich peníze.

@kvaček to já ani nedělám, jako vše uklidím. On mi i pomůže, když mu řeknu. Ale když udělám oběd, tak mu ho nechystám až pod nos. To on si chodí sám a nandá si. Ale stejně většinu času tráví u pc. Třeba včera byl na pc od 12 do 15 hod, během toho jsem mu řekla at pohlídá malého, s ním byl 15 minut. A když jsem mu řekla, že furt jen lapí u komplu, tak se naštval, že to není pravda, že si hrál s malým dlouho. A že já jsem taky seděla u notasu, jsem na něj hleděla, co to mele, jelikož jsem notas ani nezapla…? :zed:

• Citovat
  • Upravit
49
29.6.13 11:55

PC hry jsou vážně peklo :pocitac: Můj je stejně starý a taky bylo období, kdy hrál až to hezký nebylo, mně se nevěnoval a trávil u těch blbých her půl dne, a to mu ještě ubírám. Naštěstí na něj ale výhrůžky zabraly. No jedna věc je, když jsou lidi sami dva, ale když spolu máte ještě prcka, to se tuplem divím, že si nepřipadá blbě a že se nestydí! Pokud to nejde po dobrým, zkusila bych to na něj po zlým. Co mu ten počítač prostě na tvrdo vypnout, když u toho sedí moc dlouho? A říct, že takhle teda ne, jestli toho nenechá, tak od něj půjdeš a pak si u toho může sedět třeba 365 dní vkuse, ale bez rodiny :roll: Popř. v nejhorším případě jednoho krásnýho dne ten odchod opravdu provést (zahrát?). Ať vidí a ať si vyzkouší, jak mu bez vás bude. Je to extrém, ale třeba na něj holt nic jinýho nezabere :think: Nebo popros jeho rodiče/člověka, na kterého dá, aby mu domluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.14 09:59

My se prakticky hádáme kvůli tomu tak 2× do tejdne…Dokáže u toho sedět třeba celej víkend, místo aby sme něco podnikli spolu…kdyby to byly 2 hodiny denně asi by mi to nevadilo, ale já přijdu v půl 6 z práce…a on je schopnej tam vydržet třeba do 11 do večera. Takže na mě moc času nemá. První co udělá když přijde z práce/domů zapne počítač..a ještě mi řekne, že ho mam nechat dělat co ho baví…ale mě už to právě moc nebaví…takže já s tim bojuju poměrně často…a nějaká pomoc při domácí práci..??Minimálně…a to spolu nejsme ani rok…a mam pocit že by nezabrali ani výhružky nějakýho odchodu…nejradši by byl kdybych mu k tomu ještě přinesla večeři… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
29.4.14 10:06
@T-o-p-i-n-k-a píše:
My se prakticky hádáme kvůli tomu tak 2× do tejdne…Dokáže u toho sedět třeba celej víkend, místo aby sme něco podnikli spolu…kdyby to byly 2 hodiny denně asi by mi to nevadilo, ale já přijdu v půl 6 z práce…a on je schopnej tam vydržet třeba do 11 do večera. Takže na mě moc času nemá. První co udělá když přijde z práce/domů zapne počítač..a ještě mi řekne, že ho mam nechat dělat co ho baví…ale mě už to právě moc nebaví…takže já s tim bojuju poměrně často…a to spolu nejsme ani rok :nevim:

To je hrozný. A já jsem byla pořád přesvědčená, že v tom takto jedou jen puberťáci. Jak naivní. :oops:

• Citovat
  • Upravit
29.4.14 11:49

@rokris nene i skoro 30ti letý… :( já už sem z toho tak strašně unavená, bez nálady…už nevim co s nim, jak mu domluvit…nic nepomáhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
29.4.14 11:54
@T-o-p-i-n-k-a píše:
@rokris nene i skoro 30ti letý… :( já už sem z toho tak strašně unavená, bez nálady…už nevim co s nim, jak mu domluvit…nic nepomáhá…

ani nic nepomůže…nemá smysl se sním hádat..čím víc do něj budeš šít tím víc ti bude utíkat ke compu…znám to věř mi…až bude mít někdy světlou chvilku tak mu upřímě řekni jak to cítíš a pokud u něj neuvidíš nějaký vztřícný přístup tak uteč… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
29.4.14 12:18
@T-o-p-i-n-k-a píše:

Fakt těžký. Nejde ho zaměstnatat nějak jinak? Společní přátelé, koníčky. Dostat ho spíš ven… Prostě cokoli, aby trochu odvykl. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
29.4.14 13:54

@rokris já to vyhodim z okna brzo…:D no zkusim…uvidime…děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
27.10.14 10:55

Je fakt že u mne je to rovněž tak že dost času trávím u PC především hraním PC her, to přiznávám… :oops:.Situace u nás je drobet jinačí, jak zde popisují maminky, jelikož dcera je již velká-21 let, nic mne nehoní, drobnější práce které obsahují mytí nádobí-to především :),vynesení koše-to rovněž je má doména :) a nějaké to vyluxování v pohodě zvládnu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.21 04:05

Ahoj dámy,

možná by vás zajímal pohled z druhé strany. Nevím v jakém stavu jsou vaše vztahy dnes, po téměř šesti letech, mohu pouze doufat, že se vaši partneři umoudřili, hraní omezili a pokud ne, že jste po případném odchodu našli spokojený vztah jinde. Sám jsem aktivní hráč videoher od svých šesti let, pouze na PC. Závislost na PC hrách poznáte, že partner téměř nic jiného nedělá, nechce se mu vstávat od PC a dělat něco jiného, je nerudný, když je mimo hraní, chce se k němu co nejdříve vrátit. Ráno první, co udělá je, že zapne PC, večer vypíná PC pozdě večer, nebo i po půlnoci. Když má volno, prosedí u PC klidně i 12 i více hodin za den. Dalším příznakem je zanedbávání hygieny, prokastinace každodenních činností jako praní, úklidu a podobně. PC je vždy na prvním místě. Maximum odehraných hodin před závislostí odhaduji okolo 10-15 za týden. Hraní přes 20 hodin za týden už hraničí se závislostí, pokud je dlouhotrvající. Měl jsem v minulosti období, kdy jsem hrál i šílených 100 hodin týdně. Tehdy jsem byl ale sám, bez partnerky. Prostě jsem přiběhl domů a dřepěl u toho pondělí až pátek od 6 večer do 2 do rána. Ráno jsem vstal v sedm, pracoval, cestou domů případně nakoupil a zase hrál. O víkendu klidně i od 10 dopoledne opět až do 12 do půnoci. Několikrát jsem hrál i přes noc beze spánku. Naštěstí je tohle období dnes už za mnou. Přítelkyni stále nemám a pořád hraji. Omezil jsem své hraní na 20-30 hodin týdně. Problémem nás hráčů je, že si vůbec neuvědomujeme, kolik času jsme schopní srávit hraním videoher a všimneme si problému, když už je pozdě a partnerka odchází. Sám jsem svým hraním před lety jeden vztah pohřbil, i když částečně jsem hrál i z trucu, protože má tehdejší partnerka se mnou kromě kina nechtěla nikam jinam chodit. Moje rada je - partner musí chtít sám, přinutit ho můžete jen těžko. Důvodem, proč hrajeme hry je především nedostatečná seberealizace v zaměstnání, nedostatek uznání v práci, dále únik od dnešního povrchního světa a právě to, že nám hry poskytují (bohužel pouze krátkodobě) euforii, radost a pocit falešného úspěchu. A bohužel i fakt, že hry jsou dnes dělány tak, abyste u nich skutečně museli onen čas trávit. Některé hry je lepší ani nezačínat, zejména tzv. online hry, kde hrajete proti jiným hráčům. Toto jsou mé pocity a myslím, že i vaši partneři to mohou mít podobné. Moje rada je - najít si aktivní společné zájmy a praktikovat je spolu. A dále omezit sociální sítě a sledování YouTube, NetFlixu a podobných streamovacích služeb. Mobil třeba vůbec nebrat ven, nebo jen vy jako partnerka.

• Citovat
  • Upravit
Sarka8726
15.6.25 18:53

Ahoj holky, dovolte mi popsat můj příběh.
Našla jsem si chlapa v práci, za mě byl dokonalý. Chvíli jsem u něj bydlela ale pak jsem si našla bydlení a šla bydlet sama, mám 2 děti ve střídavé péči.
Za mě hezounek a frajirek zároveň a to mě možná bralo. Strašně jsem se do něj zamilovala, a tak jsem po roce chtěla aby šel ke mě bydlet protože on měl 1kk.
Samozřejmě že jsem věděla ze rád hraje ale kdyz jsem byla u něj tak moc nehrál, jen treba když jsem vařila. Ale nez ke me sel bydlet tak jsem mu jasne rekla ze nechci a doufám že nebude hrát furt protože co mi vyprávěl tak hrál od rána do dalšího rána, na to mi bylo řečeno že ne, že třeba jen 2 hoďky denně tak jsem si řekla že super a stěhoval se ke mě.
Jenomže realita byla jiná :(
Byli jsme spolu rok doma, nepracovali jsme( je jedno z jakého důvodu ale peníze byli, měli jsme plány). Takže jsme spolu doma a ja zjišťovala že se dost hádáme a on vždy utíkal k pc, ale ne jen kvůli hádkám ale on vstal v 11:30 a první co udelal tak bylo ze zapnul pc, občas mi dal pusu a chtěl udelat kafe a šel hrát. Spát chodil pravidelně okolo 2-3 hodiny ranní, sex jsme meli přes den takže tady problém nebyl ale ja z 95 % chodila spát sama a vzdy i vstávala sama protoze on spal skoro do oběda. Kdyz jsem mu to řekla ze furt hraje tak mi řekl ať jsem ráda že neběhá za ženskýma nebo do hospody, ale to byla jen výmluva abych byla ticho. Měli jsme vztah že my dva furt spolu takže ja nemohla za kámoškou ani do krámu a nikam. Takze když on hrál tak jsme byli furt doma, kdyz jsem chtela na procházku tak šel, na brusle… šel ale i tak jsem si řekla že mi přijde že žijeme jen vedle sebe, protože usínat a vstávat sama když nechodíme do práce je smutné… doma mi nepomáhal, neuvařil, neudělal vlastně nic protože hrál každou minutu co jsme byli doma. Večer jsme si pustili film a to bylo vše. Žádné koníčky neměl jen pc a vlastně mi bylo vyčteno že on za to nemůže že nemám doma žádné koníčky a proto mi to vadí že hraje.
Ja mam 2 deti a vim co chci ale tohle to neni.
Moc jsem ho milovala a snažila se to tolerovat ale proste to nešlo, nakonec jsme šli od sebe, a doufam ze si najde nějakou která opravdu bude za takového chlapa ráda, věřím že takovou najde.
Byli jsme spolu celkem 2 roky.
Takze takhle ve zkratce( myslim si že takový lidi by měli být sami a nebo mít člověka který bude stejný a nebo rád za to)
Láska prostě někdy nestačí :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák