CHLAP - nový seriál (voyo/nova) - co vy na to?

25004
25.3.22 18:07

CHLAP - nový seriál (voyo/nova) - CO VY NA TO ? :-)

:srdce: měla jsem silné obavy, aby nešlo o novou nekonečnou Ordinaci (ze které se fakt stal shit), ALE musím fakt říct, že Chlapa (i coby hodnotitel na čsfd) pro ženy doporučuji na 3.5/5
skvěle vystavěný příběh, zápletka, hlavní hrdina..
občas někdo trochu vyruší, ale dnes jsem si teda při vysvětlení, CO se stalo s jeho synem fakticky brutálně u telky pobrečela…
Tak co vy? Koukáte? Názory?
Má to jen 16 dílů, tak tolik názorů jako o Ulici nedáme, ale snad to o to lepší bude divácký zážitek ;) těším se, zda si „rozpomene“ na svou novou lásku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1148
25.3.22 18:09

Koukam.. libi se mi.. konecne jine herecke obsazeni.. jsem zvedava, jak to bude dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
25.3.22 18:15

Taky koukám, líbí se mi.
Trochu mi to připomíná Dr. House

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
25.3.22 18:25

Taky se mi to líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.3.22 18:26

Taky koukám a líbí se mi. A velmi kladně hodnotím fakt, že to má jen málo dílů. ALE PRIMLOUVAM SE, ABY ZDE NEBYLY ZADNE VOYO SPOILERY, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25004
25.3.22 18:37

@Neuz jj, jen se tam z Ordinace přestěhoval „Vojta“ a „Marika“, ale jinak jsem taky ráda za nové tváře a super koncept, holt je převzatý (italský DOC) - čeští seriáloví scénáristi tohle asi vymyslet neumí… @Stevia jj, taky mi ho v něčem připomíná…

@jessikka na Voyo vážně nemám důvod dělat reklamu ani „spoilery“? :lol: sama jsem se mu strašně dlouho bránila, ale pubošky mne přemluvily 8) a zrovna tohle tam nechodí nijak extra dřív.. žijeme v „horách“, takže strašně dlouho zima a špatné počasí venku, tož holt trávíme dost času u různých seriálů a filmů - hlavně tedy netflix a hbo, aktuálně jsem dohlídla staré AŽ PO UŠI a tak náádhernou čvančarku a geislerku už nikdy neuvidím, skvělý děj a zábava, nějak mi ten seriál úplně ušel a byl pro ženský 30+ dokonalý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
25.3.22 18:43

Až po uši je dobré, měsíc jsem marodila, tak jsem sjížděla seriály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25004
25.3.22 18:54

@laducha :* jj, myslela jsem, že po vš zkoušce ze sexuologie vím vše, ale že vlastně lesby mohou mimoděk otěhotnět ze svého vlastního aktu - když jedna z nich těsně předtím (či den až dva) spala s mužem a má v pochvě spermie, to mne fakt velmi pobavilo a zarazilo a rozšířila jsem si obzory :lol: že vlastně logicky to možné je, když přežijou a když se ty holky dost snaží :mrgreen: docela vtipné zápletky tam byly.. včetně toho pohřebnictví a vztahů mezi manžely… za mne jeden z top-seriálů, co jsem kdy viděla…
https://www.csfd.cz/…usi/prehled/
PS : Markétu jsem nesnášela od prvního dílu do posledního :lol: taková kráva patří praštit lopatou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
25.3.22 19:55

A on mu někdo řekl, co se doopravdy stálo s jeho synem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
25.3.22 19:56

Mne to nebaví. Hlavní mužsky herec je mi slušně řečeno nesympaticky. Vadí mi i určitá podobnost s Housem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
25.3.22 20:00
@lachtanice86 píše:
Mne to nebaví. Hlavní mužsky herec je mi slušně řečeno nesympaticky. Vadí mi i určitá podobnost s Housem

A to me se libi strasne moc, ale jen s vousama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
25.3.22 20:16
@Neuz píše:

Jo, ty vousy mu slušej, bez nich vypadal divně. :lol:
Mně se ten seriál líbí, jsem zvědavá, co bylo s tím synem. Jenom mě překvapuje, jak se změnil povahově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39845
25.3.22 20:19
@mamina2017 píše:
A on mu někdo řekl, co se doopravdy stálo s jeho synem?

Taky mám za to,že ne.. :think:

@Lucy75 Jojo,moc se mi to líbí. :pankac: Taky jsem si říkala,že to snad nebude další Ordinace. Fakt dobrý. Recenze na ČSFD jsem četla taky, chválí si to jako já. ;)

@Neuz píše:

Taky se mi líbí víc s nimi. I jako by mu slušelo víc cokoli jiného, než ten oblek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122591
26.3.22 08:53

Dívám se, líbí se mi. Zajímavý příběh, zajímavá zápletka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25004
26.3.22 09:18

@mamina2017 Frank našel ve svém pc starý mail, kde celý příběh z letadla popisoval Karlovi a když ten mail přečetl, tak se mu ta situace živě vybavila…

vůbec se nedivím, že se po takovém zážitku tak strašně změnil a uzavřel, začal dávat pacientům čísla apod. Každý se s takovou hrůzou vyrovnává jinak… Nechci si to ani představit… byla bych schopná žít dál asi jen kvůli dalšímu dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí