Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od zenatyho ruce pryc.Ty se zamilujes, budes s nim chtit byt vic a vic a on s tebou jen kdyz bude mit cas, ale pokazde se poslusne vrati domu.Ty budes jen smutna a cekat, kdy on si na tebe udela chvilku, aby si udelal dobre a pak zase poslusne domu. Najdi si svobodnyho, budes se jen trapit ![]()
Tak asi je tak hnusná, že nemá na jiného chlapa, než na ženatého. ![]()
Obávám se, že milenecké vztahy je třeba brát se všemi limity, které z povahy mají. A jedním z nich je to, že „oficiální rodina“ má prim.
Je to určitě jeden z důvodů, proč to není pro každého. Málokdo dokáže brát takové chování sportovně a bez emocí, i kdyby si ho stokrát logicky zdůvodnil.
@Anonymní píše:
Jsem milenkou jednoho ženatého chlapa a trápí mě, že často ruší schůzky. Většinou z důvodu, že manželka něco potřebuje, nebo že se musí starat o děti. Já mám na něj čas vždy. Jak docílit toho, abych pro něj byla větší prioritou?
Nijak, manželka je pro něj přednější, dává ti to najevo dost jasně. Najdi si chlapa bez manželky, a nebudeš tohle muset řešit. On moc dobře ví, že pískne, a ty přiběhneš, tak proč by se namáhal že jo. Kam si dala hrdost?
Buď si najdi ještě jednoho milence, nebo si najdi svobodného, pro toho prioritou budeš… U tohohle těžko, ten to má dobře promyšlené… Manželku, co se o něj stará a milenku na zpestření… Já nepochybuji, že někdy tou prioritou může být i milenka, ale to nebude tvůj případ, bohužel. Takže se dle toho zařiď.
@Anonymní píše:
Jsem milenkou jednoho ženatého chlapa a trápí mě, že často ruší schůzky. Většinou z důvodu, že manželka něco potřebuje, nebo že se musí starat o děti. Já mám na něj čas vždy. Jak docílit toho, abych pro něj byla větší prioritou?
Když si takových najdeš víc a budeš mít double-booking, budeš rušit schůzky Ty jim. ![]()
@catch-22 píše:
Když si takových najdeš víc a budeš mít double-booking, budeš rušit schůzky Ty jim.
A nebo bude mít Double penetration ![]()
Jo výmluvy na manželku a děti jsou nejlepší, pokud si ho milenka moc nárokuje. Myslím, že mezitím bude spokojený u té třetí.