Muž údajně něco vyhrál - podezřelé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3065
16.1.14 14:43

Jde o předváděčku a ten druhej pár doufají že budou staříčci, co se jim upíšou, klasika, oni maj od letoška vítr z nového zákona, tak otravují takto, ve většině měst už nesmí ani chodit dům od domu, takže vy jste je pozvali a už to nejsou podomní prodejci, no jestli má ten tvuj dost peněz, ať si je užije, ale žádná výhra to není.
Jo a pokud něco vyhrajete od CT, tak oni pošlou dopis na hlavičkovém papíře s oznámením výhry a teprve pak dojde k dalšímu kontaktu, já takto kdysi vyhrála. Výhry se předávají před kamerou a vždy jen v CT.

Příspěvek upraven 16.01.14 v 14:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
16.1.14 14:45

Pak se ozvu jak to dopadlo.Zda z toho vycouval nebo jestli je nechal prijet. zatim se mejte a diky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.1.14 14:47

Moji mamce kdysi někdo volal že vyhrala peřinu s ovčí vlny a že přijedou, že to musí osobně převzít, no souhlasila přijeli byla jsem tam i já pro případ že by jí chtěli dat něco podepsat nebo vnutit…a začali s dalšíma nabídkama a já se hned zeptala zda teda něco vyhrála nebo ne-oni že jo, tak ja na ně až to dají, po debatě dali ač h :lol: neradi a furt něco nabízeli, ale to už jsem jim řekla své a oni pak odjeli, ale určo počítali že si neco přikoupí, až na tom nejsou ztratní…jojoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.1.14 14:57

To jsem teda zvědavá :cert: Copak tvůj chlap neviděl Šmejdy? Ještě, že ty máš rozum :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
16.1.14 14:59

Ano, je to určitě od firmy Machala, taky jsme to tak měli. Pán nám ukázal tu přikrývku, co jsme vyhráli, řekl pár info o ní, ukázal ještě polštář atd. a přikrývku nám opravdu nechal jako dárek. Zatím je pořád někde uložená, páč ji momentálně nepotřebujeme :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
16.1.14 15:43
@Gingerka píše:
Na sto procent firma Machala :mrgreen: Taky jsem takhle vyhrála :mrgreen: :mrgreen:

Jo, to jsou určitě oni :mrgreen:
Taky od nich máme doma peřinu a polštář. Dostali jsme to jen za to, že jsme jim umožnili udělat u nás doma předváděčku. A ještě všem co přišli rozdali nějakou očišťovací kůru - takový náplasti, dávali se na noc na chodidla.
Nikdo si nic nekoupil.

• Citovat
  • Upravit
Jemys
16.1.14 15:44
@Jajulka píše:
Ano, je to určitě od firmy Machala, taky jsme to tak měli. Pán nám ukázal tu přikrývku, co jsme vyhráli, řekl pár info o ní, ukázal ještě polštář atd. a přikrývku nám opravdu nechal jako dárek. Zatím je pořád někde uložená, páč ji momentálně nepotřebujeme :mrgreen:.

To náš malej pod ní chrní, je dobrá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1907
16.1.14 21:26

Tak je to Machala psali mu sms, ze mu na e-mail poslali vice info, ale meil nedosel.Asi jim ho nahlasil spatne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
18.1.14 16:40
@alexxa píše:
Zdravim, chci se zeptat na vas nazor a jestli jste se s tim nekdo setkaly: chlapovi volala nejaka firma nevi nazev a volajici mu sdelil, ze spolupracuji s ceskou televizi a jeho telefoni cislo bylo vybrano jako vyherni. Tusim, ze rikal, ze perina ze je vyhra.Maji k nam domu prijet po nedeli v 19h vecer. Pro me je to cele neskutecne podezrele, chlap tomu veri a souhlasil, aby prijeli. :zed: :zed: :zed: pry mu na meil neco poslou, aby si jejich firmu mohl overit.Me argumenty jako podvodny kladny recenze vubec nebere. Pry mu i rikali, ktery moderator CT mu vyhru preda a pokud k predavani pozve nejaky manzelsky par, dostene zdarma jeste polstar. Podvod jak vysity, no ne??? Rikam mu jak na to muzes skocit. Nevis, co to je zac a pozves je domu. Muzou to byt naky co si prohlednou byt a pak ho prijdou vykrast nebo nam unesou dite(to uz asi prehanim, ale stejne) nebo ani nebudes vedet jak podepises jim smlouvu na nejaky veci co nam budou chtit vnutit… Vyjadrete se k tomu, prosim.

Klasická předváděčka - tomuhle už nevěřím, podobné,,výhry,, ignoruji a jsem nekompromisní :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
18.1.14 16:49

Takze druhy den opet volali a chlap jim dal cocku, ze ho oblbli, ze jde o vyhru.Ze teda kdyz na to jdou takhle tak at si trhnou nohou a nejezdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
18.1.14 16:53

Předváděčka, taky jsme to tak měli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
18.1.14 17:06

@alexxa ještě, že to tak dopadlo :hug: :hug: :hug: Jen koukám, že na to ten tvůj muž tak lehce skočil 8o Ještě, že tě má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.1.14 18:07

Super. A teď to dotáhněte do konce a nahlaste ČT, kdo jim takhle kazí renomé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.1.14 21:04
@Antoinetta píše:
Super. A teď to dotáhněte do konce a nahlaste ČT, kdo jim takhle kazí renomé :palec:

Přesně to bych udělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
29.1.14 14:38

Mamce taky volali a ona souhlasila a hned nás zvala k nim jako další pár. Tak jsem jí hned díky vám řekla, oč jde a už to zrušila přes mail. Nikdo jí na to neodpověděl, takže dnes v 18h neotvírá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová