Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ajhojte maminky…chtěla bych se jen optat..mám doma už chlapečka,těhu v poho..ani zle mi nebylo.Teď mi vyšel testík // ještě před MS…ale je mi špatně,žaludek na vodě,motá se mi hlava…máte některá zkušenost ,že by tyhle příznaky ovlivňovalo pohlaví miminka???Třeby že by se nám zadařila holčička..moc si ji přejeme…
Zdravim,mám dotaz.Zajímalo by mě když jste některá toužila po holčičce jestli jste to nějak vychytaly,za pomocí ovulačních testů nebo tak,slyšela jsem že to nějak jde ale samozřejmě to není 100%ní.Letos na konci roku se chceme začít snažit o druhé mimi,máme chlapečka a strašně bych si přála holčičku ![]()
Říká se, že pro holčičku se máš snažit den před plodným dnem, my zkoušeli kluka a vyšel nám. Tak držím palečky ![]()
My jsme vždycky dělali „dítě“ a bylo nám úplně fuk jestli to bude kluk nebo holka
![]()
Ono je to stejně asi tak … 50 na 50 ![]()
Chlapečka jsme trefili přímo do ovulace, na holčičku bylo poslední snažení den před ovulací
.
Nevím proč všichni tak touží mít páreček
všechny rady jsou „jen“ rady a silně pochybuji o tom,že některá funguje
.
tak já znám radu, že holčičky jsou z odleželých spermií a chlapečci z neodleželých a u nás by to sedělo, ale jako nevěřím tomu.
Katka86 píše:
Nevím proč všichni tak touží mít páreček![]()
.
Já nechtěla páreček:-) Já odjakživa chtěla dvě holčičky a mám je
Jen teda nevím, návod žádný nemám. Ta první vyšla když sjem se s manželem viděla jen o víkendu 1× za 14dní a ta druhá omylem
Ale já těm radám jak „na to“ nějak nevěřím ![]()
Uju píše:Katka86 píše:Já nechtěla páreček:-) Já odjakživa chtěla dvě holčičky a mám je
.
Jen teda nevím, návod žádný nemám. Ta první vyšla když sjem se s manželem viděla jen o víkendu 1× za 14dní a ta druhá omylem
Ale já těm radám jak „na to“ nějak nevěřím
mě to bylo jedno,první kluk,druhý taky a když bude někdy náhodou třetí,tak bych brala zase kluka ![]()
Ano, před plodným dnem, ale já si to jen vypočítala, ovu testy jsem nekupovala. A sex nemít příliš často prostě před plodným dnem jednou a nazdar nebo s ochranou. Tak jsme to i praktikovali a povedlo se
Přiznám se, že jsem byla touhou po holčičce úplně posedlá
no a povedlo se, tak jsem ráda
ale na 100% to asi nebude fungovat.
No, manžel tvrdí že chlapeček je naprovo nahoru a holčička zezadu
..Ale chlapečka se ujal přesně na den ovovulace - podle testu…holčička ..při zpoždění se ukázala později…Hlavně ať je to zdravé ![]()
Gina108 píše:
Ano, před plodným dnem, ale já si to jen vypočítala, ovu testy jsem nekupovala. A sex nemít příliš často prostě před plodným dnem jednou a nazdar nebo s ochranou. Tak jsme to i praktikovali a povedlo sePřiznám se, že jsem byla touhou po holčičce úplně posedlá
no a povedlo se, tak jsem ráda
ale na 100% to asi nebude fungovat.
Tak to rozhodně není na 100%, my jsme se snažili od 10. do 18. dne cyklu denně pro sichr
(co to bude nám bylo jedno) a byla to krááásnááá holčička. Znám paní, co zkoušela 3× několik dnů před ovulací a 3× krásnej chlapeček
.
My jsme to zkoušeli taky pomalu každej den a povedlo se nám to během toho jednoho měsíce ![]()
Katka86 píše:
.
Já ně, já chci stejné pohlaví, aby mělo dítě většího parťáka ![]()