Chlapeček, nebo holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
22.9.10 10:12

Ajhojte maminky…chtěla bych se jen optat..mám doma už chlapečka,těhu v poho..ani zle mi nebylo.Teď mi vyšel testík // ještě před MS…ale je mi špatně,žaludek na vodě,motá se mi hlava…máte některá zkušenost ,že by tyhle příznaky ovlivňovalo pohlaví miminka???Třeby že by se nám zadařila holčička..moc si ji přejeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.2.12 12:32

Holčička vs chlapeček

Zdravim,mám dotaz.Zajímalo by mě když jste některá toužila po holčičce jestli jste to nějak vychytaly,za pomocí ovulačních testů nebo tak,slyšela jsem že to nějak jde ale samozřejmě to není 100%ní.Letos na konci roku se chceme začít snažit o druhé mimi,máme chlapečka a strašně bych si přála holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
10.2.12 12:37

Říká se, že pro holčičku se máš snažit den před plodným dnem, my zkoušeli kluka a vyšel nám. Tak držím palečky :)

• Citovat
  • Upravit
Jenika
10.2.12 12:38

Rady jsou různé, ale v podstatě žádná.

• Citovat
  • Upravit
10933
10.2.12 12:38

My jsme vždycky dělali „dítě“ a bylo nám úplně fuk jestli to bude kluk nebo holka :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ono je to stejně asi tak … 50 na 50 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
10.2.12 12:39

Chlapečka jsme trefili přímo do ovulace, na holčičku bylo poslední snažení den před ovulací :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.2.12 12:40

Nevím proč všichni tak touží mít páreček :nevim: :nevim: všechny rady jsou „jen“ rady a silně pochybuji o tom,že některá funguje :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
10.2.12 12:42

tak já znám radu, že holčičky jsou z odleželých spermií a chlapečci z neodleželých a u nás by to sedělo, ale jako nevěřím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.2.12 12:43
Katka86 píše:
Nevím proč všichni tak touží mít páreček :nevim: :nevim: všechny rady jsou „jen“ rady a silně pochybuji o tom,že některá funguje :lol: .

Já nechtěla páreček:-) Já odjakživa chtěla dvě holčičky a mám je :dance: Jen teda nevím, návod žádný nemám. Ta první vyšla když sjem se s manželem viděla jen o víkendu 1× za 14dní a ta druhá omylem :mrgreen: Ale já těm radám jak „na to“ nějak nevěřím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.2.12 12:44
Uju píše:
Katka86 píše:
Nevím proč všichni tak touží mít páreček :nevim: :nevim: všechny rady jsou „jen“ rady a silně pochybuji o tom,že některá funguje :lol: .
Já nechtěla páreček:-) Já odjakživa chtěla dvě holčičky a mám je :dance: Jen teda nevím, návod žádný nemám. Ta první vyšla když sjem se s manželem viděla jen o víkendu 1× za 14dní a ta druhá omylem :mrgreen: Ale já těm radám jak „na to“ nějak nevěřím :D

mě to bylo jedno,první kluk,druhý taky a když bude někdy náhodou třetí,tak bych brala zase kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.2.12 12:47

Ano, před plodným dnem, ale já si to jen vypočítala, ovu testy jsem nekupovala. A sex nemít příliš často prostě před plodným dnem jednou a nazdar nebo s ochranou. Tak jsme to i praktikovali a povedlo se :palec: Přiznám se, že jsem byla touhou po holčičce úplně posedlá :oops: no a povedlo se, tak jsem ráda :srdce: ale na 100% to asi nebude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
10.2.12 12:51

No, manžel tvrdí že chlapeček je naprovo nahoru a holčička zezadu :lol: ..Ale chlapečka se ujal přesně na den ovovulace - podle testu…holčička ..při zpoždění se ukázala později…Hlavně ať je to zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.2.12 12:53
Gina108 píše:
Ano, před plodným dnem, ale já si to jen vypočítala, ovu testy jsem nekupovala. A sex nemít příliš často prostě před plodným dnem jednou a nazdar nebo s ochranou. Tak jsme to i praktikovali a povedlo se :palec: Přiznám se, že jsem byla touhou po holčičce úplně posedlá :oops: no a povedlo se, tak jsem ráda :srdce: ale na 100% to asi nebude fungovat.

Tak to rozhodně není na 100%, my jsme se snažili od 10. do 18. dne cyklu denně pro sichr :mrgreen: (co to bude nám bylo jedno) a byla to krááásnááá holčička. Znám paní, co zkoušela 3× několik dnů před ovulací a 3× krásnej chlapeček ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.2.12 12:54

My jsme to zkoušeli taky pomalu každej den a povedlo se nám to během toho jednoho měsíce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
10.2.12 12:56
Katka86 píše:

Já ně, já chci stejné pohlaví, aby mělo dítě většího parťáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky