Chlapeček, nebo holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ŠárušN
10.2.12 12:56

Rad existuje spousta, ale žádná nefunguje na 100%, podle mě je to spíš náhoda. taky jsem si přála alespoň jednu holčičku, a momentálně mám tři kluky :mrgreen: A už na to prdím :lol:

• Citovat
  • Upravit
1061
10.2.12 12:57
jajul píše:
Gina108 píše:
Ano, před plodným dnem, ale já si to jen vypočítala, ovu testy jsem nekupovala. A sex nemít příliš často prostě před plodným dnem jednou a nazdar nebo s ochranou. Tak jsme to i praktikovali a povedlo se :palec: Přiznám se, že jsem byla touhou po holčičce úplně posedlá :oops: no a povedlo se, tak jsem ráda :srdce: ale na 100% to asi nebude fungovat.
Tak to rozhodně není na 100%, my jsme se snažili od 10. do 18. dne cyklu denně pro sichr :mrgreen: (co to bude nám bylo jedno) a byla to krááásnááá holčička. Znám paní, co zkoušela 3× několik dnů před ovulací a 3× krásnej chlapeček ;) .

Jde o to, jak ta paní ovulaci měřila. Jestli si jen vypočítala prostředek cyklu, tak není divu :think: . Ale to bysme o tom jen spekulovaly :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.2.12 12:59

Holky jinak mě Mudra (pediatrička) říkala, když jsem zas přinesla holčičku, že si myslela, že doma velím já a ono, že to je nejspíš naopak,tak jsem na ni docela dost nechápavě zírala a ona mi říkala, že má vysledováno, že když jsou doma síly mezi partnery vyrovnan, je páreček a tam kde má navrch chlap, je holka nebo dvě… prý jdou mámě pomoct a zase obráceně,tam kde víc velí ženská mají kluky, pač jdou pomoct tatíkovi :mrgreen: tak nevím u nás to asit ak trochu je :oops: U sestřenky to taky tak vypadá u druhý (mají páreček) to je taky tak. Jen teda u kámošky mi to moc nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.2.12 13:01
Zuzylka píše:
jajul píše:
Gina108 píše:
Ano, před plodným dnem, ale já si to jen vypočítala, ovu testy jsem nekupovala. A sex nemít příliš často prostě před plodným dnem jednou a nazdar nebo s ochranou. Tak jsme to i praktikovali a povedlo se :palec: Přiznám se, že jsem byla touhou po holčičce úplně posedlá :oops: no a povedlo se, tak jsem ráda :srdce: ale na 100% to asi nebude fungovat.
Tak to rozhodně není na 100%, my jsme se snažili od 10. do 18. dne cyklu denně pro sichr :mrgreen: (co to bude nám bylo jedno) a byla to krááásnááá holčička. Znám paní, co zkoušela 3× několik dnů před ovulací a 3× krásnej chlapeček ;) .
Jde o to, jak ta paní ovulaci měřila. Jestli si jen vypočítala prostředek cyklu, tak není divu :think: . Ale to bysme o tom jen spekulovaly :lol: .

Tvrdila, že testovala testy. :nevim: Mě to teda potěšilo, holku máme, tak kluk by měl jít v poho, jen vydržet ten sex skoro celej měsíc. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.2.12 13:02

Tak u mě zabralo takto: 1 dcera počata - odzadu, kluk misionařská poloha, 3 dítko- dcera- odzadu a vyšlo 100 % :palec: :lol: :pankac: :lol: Takže na mě holky- odzadu- kluk zepředu a moje máma to měla taky tak a švagrová taky tak- všem vyšlo na beton. Samozřejmě nezaručuji nikomu 100 %-centnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
10.2.12 13:04

Možná to zní divně, ale jedna moje známá umí „určit“ pohlaví podle nějakého výpočtu, za předpokladu, že ani jeden z rodičů neměl výměnu krve nebo transfuzi. Ono se to nějak počítá podle „výměny nebo očisty“ (nebo jak to nazvat) krve. Vysvětlovala mi to tak, že mužům se „mění nebo čistí“ krev co myslím sedm let a ženám dřív (diky menstruace). A když ji ti dotyční řeknou kolik mají roků v den početí tak jí to na 99% výjde. Říkala že jí to naučila nějaká stará paní. Tak nevím..... :nevim:
zase další babské rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395

No vše je jen o náhodě :lol: . Já nemohla otěhotnět takže jsem věděla kdy je ovu díky lékům a sex byl dost často a vždycky kluk no a ted byl sex každý den a otěhotněla jsem bez léčby takže vůbec nevim kdy, kdy byla ovu taky netušim jen dle UTZ je mimi o 4 dny menší dle paní doktorky čekáme holčičku ;) . takže kdo ví kdy se povedlo a kdy byla ta ovulace :think: stejně jde jen o to jaká spermie se tam dostane jako první :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
Vanesanka píše:
Tak u mě zabralo takto: 1 dcera počata - odzadu, kluk misionařská poloha, 3 dítko- dcera- odzadu a vyšlo 100 % :palec: :lol: :pankac: :lol: Takže na mě holky- odzadu- kluk zepředu a moje máma to měla taky tak a švagrová taky tak- všem vyšlo na beton. Samozřejmě nezaručuji nikomu 100 %-centnost :lol:

My máme holku misionářsky ;) .Mmch, fakt dobré téma. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
10.2.12 13:08
jajul píše:
Vanesanka píše:
Tak u mě zabralo takto: 1 dcera počata - odzadu, kluk misionařská poloha, 3 dítko- dcera- odzadu a vyšlo 100 % :palec: :lol: :pankac: :lol: Takže na mě holky- odzadu- kluk zepředu a moje máma to měla taky tak a švagrová taky tak- všem vyšlo na beton. Samozřejmě nezaručuji nikomu 100 %-centnost :lol:
My máme holku misionářsky ;) .Mmch, fakt dobré téma. :lol:

My máme misionářsky kluka i holku cha cha :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.2.12 13:09
michaba83 píše:
Možná to zní divně, ale jedna moje známá umí „určit“ pohlaví podle nějakého výpočtu, za předpokladu, že ani jeden z rodičů neměl výměnu krve nebo transfuzi. Ono se to nějak počítá podle „výměny nebo očisty“ (nebo jak to nazvat) krve. Vysvětlovala mi to tak, že mužům se „mění nebo čistí“ krev co myslím sedm let a ženám dřív (diky menstruace). A když ji ti dotyční řeknou kolik mají roků v den početí tak jí to na 99% výjde. Říkala že jí to naučila nějaká stará paní. Tak nevím..... :nevim:
zase další babské rady :mavam:
No každopádně bych tomu i věřila, na tom něco bude :think: Už i mayové dokázali vypočítat přibližné pohlaví potomka, co sjem četla někde :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
10.2.12 13:09

Holčičku máme z rychlovky a chlapečka po promilované noci, ale jako zaručený recept bych to neviděla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
639
10.2.12 13:16
Uju píše:
Holky jinak mě Mudra (pediatrička) říkala, když jsem zas přinesla holčičku, že si myslela, že doma velím já a ono, že to je nejspíš naopak,tak jsem na ni docela dost nechápavě zírala a ona mi říkala, že má vysledováno, že když jsou doma síly mezi partnery vyrovnan, je páreček a tam kde má navrch chlap, je holka nebo dvě… prý jdou mámě pomoct a zase obráceně,tam kde víc velí ženská mají kluky, pač jdou pomoct tatíkovi :mrgreen: tak nevím u nás to asit ak trochu je :oops: U sestřenky to taky tak vypadá u druhý (mají páreček) to je taky tak. Jen teda u kámošky mi to moc nesedí.

jééé to je ale hezkýý :lol: :D :D řekla bych že to he u nás vyrovnaný mame holčičku tak snad příště kluk… mě by to bylo osobně jedno ale přítel touží po klukovi asi jako každej druhej chlap :) .. a protože chci mít děti jen dvě a přítel klidně 3-4 tak doufam že až se rozhodnem pro druhy tak to bude kluk at mam pokoj :-) :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.2.12 13:23

Na internetu je čínský kalendář výpočtu pohlaví podle dat narození parntnerů a dne početi, zkusím to najít na mě to sedí čekám holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.2.12 13:26

Tak tohle jsem dělala a sedělo to http://www.pohlaviditete.cz/…-podle-krve/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.2.12 13:28
Mishell píše:
Zdravim,mám dotaz.Zajímalo by mě když jste některá toužila po holčičce jestli jste to nějak vychytaly,za pomocí ovulačních testů nebo tak,slyšela jsem že to nějak jde ale samozřejmě to není 100%ní.Letos na konci roku se chceme začít snažit o druhé mimi,máme chlapečka a strašně bych si přála holčičku :-)

ja jsem veobecne touzila hlavne po miminku ;) pohlavi jsem resila az kdyz uz bylo mimi v brisku-ale to uz se nijak ovlivnit nedalo.. :lol: prali jsme si holku a je to holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí