Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja si prala chlapecka, od ty doby co jsem zjistila ze jsem tehotna. ale jak sel cas a na ultrazvuku se nam nechtelo natocit a ukazat co ma mezi nozkama tak mi zacalo byt uplne jedno co to bude, hlavne at je zdravy
no a na konec nam v usti rekli ze to bude kluk ![]()
Možná jseem si trošku víc přála holku, ale fakt jen nepatrně. Bála jsem se totiž, že kluka nebudu umět oblíknout, přebalit, hrát si s ním. Nakonec spolu jezdíme s autíčkama, oblíkám ho myslím hezky a vkusně a přebalovaní je narozdíl od holčiček jednoduchý.
My jsme až do konce nevěděli jestli to bude kluk nebo holka a po probuzení z narkozy jsem byla šťastná, že jsme to oba přežili, protože syn měl namále.
Nakonec jsem za kluka ráda, protože pro holku jsme měli vybraný jméno, který se mi moc nelíbilo.
Hlavně aby mimčo bylo zdravý a veselý.
Kacenka1987 píše:
taky chci právě páreček
S kecupem nebo horcici? ![]()
Chtela jsem zdrave dite. Manzel chtel holku, byl trochu zklamany, ze je to kluk, kdyz jsme sli z velkeho utz, nicmene ja se vznasela na oblacku vedomi, ze ma dite vse, co ma mit a nic mu neprebyva.
Az bude dalsi, tak mi to bude zrejme taky fuk.
to je samozřejmé hlavně to ZDRAVÍ, já právě nevím co bych chtěla raději, jen jsem nad tím zauvažovala a bojím se že u chlapečka to bude složitější ![]()
Já jsem si přála chlapečka a budeme mít holčičku
Trošku zklámání proběhlo, ale jak jsem tu naší princeznu viděla tak už mi to bylo v podstatě jedno
Když prostě vidíš něco tak krásného na UTZ tak to opravdu už nevnímáš jestli je to holka nebo kluk ![]()
Nám to bylo jedno,hlavně aby to bylo zdravé.Máme holčičku a jsme spokojení.
Mně to bylo opravdu naprosto fuk, hlavně to zdraví.
Manžel chtěl radši holčičku. No smůla no ![]()
Ver mi, ze neni, chlapecek je pohoda, uz jen to prebalovani, holcickam to kakani zaleze vsude mozne, chlapeckovi nema kam, kdyz jsem cetla, jak maminky holcicek cisti frndu i stetickama na cisteni usi, tak jsem byla rada za kluka.
A jinej rozdil zatim nepozoruju, mozna to, ze kluci jsou trosinku pomalejsi ve vyvoji, coz v konecnem dusledku neni na skodu ![]()
Ahoj, já si vždycky přála holčičku a na 100% jsem s ní i počítala, po odběru plodovky mi byl potvrzen chlapeček a já byla zklamaná…hrozně…
náš jediný argument proč mít chlapečka bylo již dávno vybrané jméno, který nám přišlo líto nedat ho
ale to bylo všechno…
každopádně postupem času jsem si zvykala, koukala na hračky a oblečení pro chlapečky a přestalo mě to mrzet ![]()
teď už si neumím představit, že bych měla něco jiného než Darka ![]()
no a o zdraví našeho prcka jsem ani nepřemýšlela, počítala jsem že zdravý prostě bude…
no a nebyl, ale hlavně že teď už je ok ![]()
takže ano zdraví je nejdůležitější, ale chápu i prvotní zklamání z nenaplněného snu ![]()
Příspěvek upraven 27.08.10 v 09:38
já jsem si strašně přála holčičku, když mi na utz řekly že to bude holka málem jsem vyskočila radostí do vzduchu, manžel chtěl taky holku takže jsem byly fakt štastní, ted bych si naopak přála chlapečka, andymu je to úplně jedno ale já vím že budu trochu zklamaná jestli to bude další frnda, ale aspon nebudu muset kupovat žýádnou výbavičku.-) No necháme se překvapit
Čičinko, malinko musím oponovat
Mám páreček a nemůžu říct, že by byl nějaký rozdíl mezi hygienou chlapečka nebo holčičky ![]()
A co se týče vývoje, naopak syn byl /prozatím/ oproti dceři ve vývoji rychlejší, začal dříve sedět,chodit,v roce a půl mluvil téměř vše,jedl sám,chodil ze schodů a do schodů, ve 2 l. uměl počítat do 10, znal barvy, poznal cca 15 písmen. Kačka si dává na čas, je větší lenoch ![]()
Já si první přála holčiku a povedlo se, druhého jsem chtěla chlapečka do páru a také se povedlo. ![]()
RyBANA píše:
Ahoj, já si vždycky přála holčičku a na 100% jsem s ní i počítala, po odběru plodovky mi byl potvrzen chlapeček a já byla zklamaná…hrozně…náš jediný argument proč mít chlapečka bylo již dávno vybrané jméno, který nám přišlo líto nedat ho
ale to bylo všechno…
každopádně postupem času jsem si zvykala, koukala na hračky a oblečení pro chlapečky a přestalo mě to mrzet
teď už si neumím představit, že bych měla něco jiného než Darka
já se bojím co moje nejmilejší tchýňka, vždycky si přála vnučku (má totiž dva syny a chtěla vždycky holku), od švagříka má osmiměsíční krásnou vnučku a je to její zlatíčko, tak jsem zvědavá jak bude koukat na vnoučka
ale třeba budem mít také holčičku ![]()
Příspěvek upraven 27.08.10 v 09:45
Katrinka píše: Čičinko, malinko musím oponovatMám páreček a nemůžu říct, že by byl nějaký rozdíl mezi hygienou chlapečka nebo holčičky
A co se týče vývoje, naopak syn byl /prozatím/ oproti dceři ve vývoji rychlejší, začal dříve sedět,chodit,v roce a půl mluvil téměř vše,jedl sám,chodil ze schodů a do schodů, ve 2 l. uměl počítat do 10, znal barvy, poznal cca 15 písmen. Kačka si dává na čas, je větší lenoch
a co povahově?