Chlapeček, nebo holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
4.5.10 21:25

ahoj to že by se doktor spletl v 19tt se už moc nestává, ale občas dojde k omylu a narodí se něco jiného než se čeká! máš ještě UZ ve 30tt tak uvidíš, jo jo holky jsou holt lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.5.10 21:25

Ten placený UTZ to byl 3D? Jestli ano, tak bych tomu věřila. Mně se stalo skoro to samé. Nejdřív prej holčička, gyndařka si za tu informaci dokonce nechala zaplatit :cert: a pak někdy ve 22tt jsem byla na 4D UTZ (jinde mež u mé gyndr) a milá holčička měla pindíka jako hrom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21601
4.5.10 21:27

dokud se nevylodí, tak bych se k ultrazvukům moc neupínala. fakt nemusí být spolehlivé. mám doma holčičku, teď mi předpovídají kluka. tak jsem zvědavá, co nakonec vykoukne :-) pokud chceš mít jistotu, jdi na odběr plodové vody. ale jenom kvůli určení pohlaví bych to nepodstupovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
4.5.10 21:30
Gina108 píše:
Ten placený UTZ to byl 3D? Jestli ano, tak bych tomu věřila. Mně se stalo skoro to samé. Nejdřív prej holčička, gyndařka si za tu informaci dokonce nechala zaplatit :cert: a pak někdy ve 22tt jsem byla na 4D UTZ (jinde mež u mé gyndr) a milá holčička měla pindíka jako hrom :lol:

Ne byl to obyčejný ultrazvuk.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.5.10 21:32

Tak potom asi nějakou naději ještě máš, ale i kluci jsou fajn, vždyť víš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.5.10 21:40
cinkxa píše:
ahoj to že by se doktor spletl v 19tt se už moc nestává, ale občas dojde k omylu a narodí se něco jiného než se čeká! máš ještě UZ ve 30tt tak uvidíš, jo jo holky jsou holt lepší :lol:
8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.5.10 21:48

Moje kamarádka čekala až do 30. týdne chlapečka, pak se zjistilo, že je to holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
4.5.10 22:08

Co čekám mi s jistotou doktor řekl až v 25tt, do té doby se to prý schovávalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mocha
4.5.10 22:14

proč by jako měly být HOLKY LEPŠÍ????? :?: :roll:

• Citovat
  • Upravit
5239
4.5.10 22:21

Taky jsem si už v několika diskuzích všimla, že maminky víc touží po holčičkách. Jedna se myslím jmenuje „Dá se ovlivnit pohlaví miminka?“. Asi je to přirozený jev. Od dotyčné bych to brala jako vtip, ne jako odsuzování chlapečků.

Příspěvek upraven 04.05.10 v 22:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
4.5.10 22:22

u nás to bylo
16tt asi kluk
19tt bezpohlavní..ani to ani to. záhada
21 tt holka
a pak furt holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
4.5.10 22:36

do 32. týdne holčička. Pak na UTZ v Gennetu chlapeček. :wink: A jsem nesmírně šťastná, že ho máme. Neměnila bych za holčičku. Nikdy.

cinkxa, proč by jako holčičky měly být lepší? 8-o :roll: nechápu…

• Citovat
  • Upravit
20376
4.5.10 22:55

no myslím že to bylo myšleno i tak že dtoyčná má holku a tak jsou lepší..a prč ne..
vždyt ta maminka co má kluka tak bude zase třeba tvrdit že kluci jsou lepší.já na tom nic špatnýho nevídím..
na holčičky je podle mě hezčí oblečení..a pak se člověk vyřádí na culíčkách..
nebo se i víc věci dá třeba na holčičku udělat..
zkoušel někdo třeba háčkovat čepicu na kluka? nebo tílko na kluka? kratase?
ale je to všc názoru :-D :-D :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
4.5.10 23:13

Já právě znám hodně maminek, co mají chlapečka a strašně touží po holčičce. Obráceně neznám snad nikoho. Já sama bych klidně brala druhou holčičku, ale spíš je mi to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.10 23:24

Africké přísloví praví, že Porodí-li žena syna, tak je hrdá, porodí-li dceru, je šťastná. Něco na tom bude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky